Quiz about Kiss Lyrics
Quiz about Kiss Lyrics

Kiss Lyrics Trivia Quiz


These are lyrics from some of the best Kiss songs. Good luck with the quiz.

A multiple-choice quiz by diamondjim68. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. Music H-K
  8. »
  9. KISS

Author
diamondjim68
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
214,221
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Easy
Avg Score
9 / 10
Plays
4925
Awards
Top 35% Quiz
Last 3 plays: Guest 208 (9/10), Guest 98 (8/10), Guest 107 (10/10).
This quiz has 2 formats: you can play it as a or as shown below.
Scroll down to the bottom for the answer key.
1. What song are these lyrics from: "Baby, if you're feeling good, and baby if you're feeling nice, you know your man is working hard, he's worth a _______"? Hint

Firehouse
Deuce
Black Diamond
Cold Gin

2. What song contains these lyrics: "Everybody says she's looking good, and the lady knows it's understood"? Hint

Hotter Than Hell
100,000 Years
Strutter
Nothin' To Lose

3. What song contains these lyrics: "You drive us wild, we'll drive you crazy. You keep on shoutin', you keep on shoutin"? Hint

Room Service
Rock And Roll All Nite
Rock Bottom
C'Mon And Love Me

4. What song are these lyrics from: "Get up, everybody's gonna move their feet. Get down, everybody's gonna leave their seat. You gotta lose your mind in _____"?

Answer: (Three Words)
5. What ballad are these lyrics from: "Just a few more hours, and I'll be right home to you. I think I hear them calling, oh _____, what can I do?"? Hint

Baby Driver
Hard Luck Woman
Beth
Christine Sixteen

6. What song are these lyrics from: "It doesn't matter what you do or say, just forget the things that you've been told. We cannot do it any other way, everybody's gotta rock and roll"? Hint

Flaming Youth
Great Expectations
Shout It Out Loud
God Of Thunder

7. What song has these lyrics: "And if I say I wanna set you free, don't you know you'd be in misery. Even though I'm full of sin, in the end you'll let me in." Hint

Mr. Speed
I Want You
Calling Dr. Love
Ladies Room

8. What song starts with these lyrics: "I really love you baby, I love what you got, let's get together we can get hot". Hint

Love Gun
Tomorrow And Tonight
Hooligan
Got Love For Sale

9. What song are these lyrics from: "Tonight, I wanna give it all to you, cause girl you were made for me, and girl I was made for you"? Hint

Save Your Love
2,000 Man
I Was Made For Lovin' You
Magic Touch

10. What song has these lyrics: "Guilty, 'til I'm proven innocent. Whiplash, heavy metal accident. Rock on, I wanna be president". Hint

Tears Are Falling
Lick It Up
I Love It Loud
Heaven's On Fire


(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. What song are these lyrics from: "Baby, if you're feeling good, and baby if you're feeling nice, you know your man is working hard, he's worth a _______"?

Answer: Deuce

This was Ace Frehley's favorite song.
2. What song contains these lyrics: "Everybody says she's looking good, and the lady knows it's understood"?

Answer: Strutter

"Strutter" was written when the band was down to a trio. Paul, Gene and Peter.
3. What song contains these lyrics: "You drive us wild, we'll drive you crazy. You keep on shoutin', you keep on shoutin"?

Answer: Rock And Roll All Nite

The live version of "Rock And Roll All Nite" ranked higher on the Billboard Hot 100 than the studio version.
4. What song are these lyrics from: "Get up, everybody's gonna move their feet. Get down, everybody's gonna leave their seat. You gotta lose your mind in _____"?

Answer: Detroit Rock City

The lyrics to this was a change from many of their earlier songs, which were solely written about sex.
5. What ballad are these lyrics from: "Just a few more hours, and I'll be right home to you. I think I hear them calling, oh _____, what can I do?"?

Answer: Beth

Peter Criss wrote this for his wife.
6. What song are these lyrics from: "It doesn't matter what you do or say, just forget the things that you've been told. We cannot do it any other way, everybody's gotta rock and roll"?

Answer: Shout It Out Loud

This song was inspired by a Hollies' song called "We Wanna Shout It Out Loud".
7. What song has these lyrics: "And if I say I wanna set you free, don't you know you'd be in misery. Even though I'm full of sin, in the end you'll let me in."

Answer: Calling Dr. Love

Katey Sagal sang harmony on this song.
8. What song starts with these lyrics: "I really love you baby, I love what you got, let's get together we can get hot".

Answer: Love Gun

This was written by Paul Stanley while on tour in Japan.
9. What song are these lyrics from: "Tonight, I wanna give it all to you, cause girl you were made for me, and girl I was made for you"?

Answer: I Was Made For Lovin' You

This disco-style song was released on the group's 1979 album, "Dynasty".
10. What song has these lyrics: "Guilty, 'til I'm proven innocent. Whiplash, heavy metal accident. Rock on, I wanna be president".

Answer: I Love It Loud

This was the group's last appearance with the makeup.
Source: Author diamondjim68

This quiz was reviewed by FunTrivia editor ralzzz before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Most Recent Scores
Feb 03 2023 : Guest 208: 9/10
Jan 31 2023 : Guest 98: 8/10
Jan 31 2023 : Guest 107: 10/10
Jan 26 2023 : Guest 174: 10/10
Jan 24 2023 : Guest 76: 10/10
Jan 23 2023 : Guest 73: 5/10
Jan 20 2023 : Guest 66: 10/10
Jan 20 2023 : Guest 209: 10/10
Jan 16 2023 : Guest 106: 10/10

Score Distribution

quiz
Related Quizzes
1. Don't Forget the KISS Lyrics Easier
2. Kiss Albums Average
3. Kiss Song Titles And Stuff Average
4. Hottest Band In The World Average
5. Guess that KISS Song! Average
6. Ace Frehley Average
7. Kiss In Other Words Average
8. Kiss In Other Words Average
9. KISStory Average
10. Kiss Lyrics For Diehards Average
11. Kiss Album Quiz Average
12. Eric Carr Trivia Average

2/4/2023, Copyright 2023 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us