Quiz about Kiss Song Titles And Stuff
Quiz about Kiss Song Titles And Stuff

Kiss Song Titles And Stuff Trivia Quiz


I've recently rediscovered KISS, so have decided to make a quiz on their song titles, and other stuff...

A multiple-choice quiz by clarod. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. Music H-K
  8. »
  9. KISS

Author
clarod
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
296,360
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
8 / 10
Plays
1448
Last 3 plays: Guest 208 (8/10), Guest 76 (8/10), Guest 172 (10/10).
This quiz has 2 formats: you can play it as a or as shown below.
Scroll down to the bottom for the answer key.
1. Complete the KISS song title "I ..." Hint

Like Cake
Was Made For Loving You
Think Gene Simmons Should Be President
Love Paul Stanley

2. Is there a KISS song called "Wild In The Wind?"

Yes
No

3. Which KISS song has the following lyric "Put It In The Soul Of Everyone"? Hint

Caught Somwhere In Time
Detroit Rock City
God Gave Rock And Roll To You
Shock Me

4. Which of the following is the title of a KISS album? Hint

Eat Me Drink Me
Inhuman Rampage
American Idiot
Psycho Circus

5. Who wrote the song "Black Diamond"? Hint

Paul
Peter
Ace
Gene

6. Who is became the drummer for KISS in the early 1990s after the then drummer's death? Hint

Peter Criss
Eric Carr
Gene Simmons
Eric Singer

7. Complete this lyric, from "Deuce": "Old Jim is .... hard this year."

Answer: (One Word)
8. Who in the band KISS is also known as "The Demon?" Hint

Peter Criss
Gene Simmons
Tommy Thayer
Paul Stanley

9. What is Paul Stanley's birth name? Hint

Bruce Abbott
Paul Stanley
Stanley Bert Eisen
Tom Brown

10. Which member of KISS was born on the 25th August 1949? Hint

Peter
Tommy
Gene
Ace


(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Complete the KISS song title "I ..."

Answer: Was Made For Loving You

Gene Simmons likes cake...
KISS were asked to take off their make-up as the record label didn't like it, but they decided to keep it, and now are known for the make up.
2. Is there a KISS song called "Wild In The Wind?"

Answer: No

This is actually a Bon Jovi song. It hails from the album "New Jersey."
3. Which KISS song has the following lyric "Put It In The Soul Of Everyone"?

Answer: God Gave Rock And Roll To You

A cover of Argents 1973 song, it has also been covered by Petra. The song was used in the film "Bill And Ted's Bogus Journey."
4. Which of the following is the title of a KISS album?

Answer: Psycho Circus

The album was released on the 22nd September 1998. "Psycho Circus" was the band's first Top 10 album since 1993.
5. Who wrote the song "Black Diamond"?

Answer: Paul

"Black Diamond" is a song by Kiss credited to Paul Stanley, even though it is said that it was co-written with Gene Simmons. It is the last song on the debut album.
6. Who is became the drummer for KISS in the early 1990s after the then drummer's death?

Answer: Eric Singer

In 1991, Eric Singer auditioned for Kiss, after the tragic death of their previous drummer, Eric Carr. He has also worked with Alice Cooper.
7. Complete this lyric, from "Deuce": "Old Jim is .... hard this year."

Answer: Workin

"Deuce", in addition to being one of the band's most popular and most-covered songs, is a traditional concert opener. According to Gene, he copied the bassline from the Rolling Stones, and played it backwards.
8. Who in the band KISS is also known as "The Demon?"

Answer: Gene Simmons

In 2007, he appeared alongside other celebrities, as well as regular people, in the music video for "Rockstar" by Nickelback.
9. What is Paul Stanley's birth name?

Answer: Stanley Bert Eisen

Stanley Bert Eisen was born January 20, 1952, Queens, New York. He is better known by his stage name Paul Stanley, and is the rhythm guitarist in KISS.
10. Which member of KISS was born on the 25th August 1949?

Answer: Gene

Gene Simmons was born Chaim Witz in Haifa Israel. He emigrated to the US in 1957, and co-founded KISS, with Paul Stanley, Ace Frehley, and Peter Criss in 1972.
Source: Author clarod

This quiz was reviewed by FunTrivia editor ertrum before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Most Recent Scores
Feb 03 2023 : Guest 208: 8/10
Jan 24 2023 : Guest 76: 8/10
Jan 18 2023 : Guest 172: 10/10
Jan 12 2023 : Guest 64: 8/10
Jan 08 2023 : Guest 71: 3/10
Dec 27 2022 : Guest 98: 10/10
Dec 12 2022 : Guest 24: 9/10

Score Distribution

quiz
Related Quizzes
1. KISStory Average
2. Hottest Band In The World Average
3. Kiss Lyrics For Diehards Average
4. KISS Trivia Tough
5. Kiss Lyrics Easier
6. The Other Guys in Kiss Average
7. KISS Them All Average
8. Kiss's Gene Simmons Average
9. Kiss Album Quiz Average
10. Kiss In Other Words Average
11. All Lineups KISS Trivia Tough
12. KISS: Destroyer Tough

2/4/2023, Copyright 2023 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us