FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about KISS Them All
Quiz about KISS Them All

KISS Them All Trivia Quiz


You wanted the best. You got the best. Here's a quiz on one of the greatest rock bands of all time: KISS.

A multiple-choice quiz by Moo. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. Music H-K
  8. »
  9. KISS

Author
Moo
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
212,698
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
6 / 10
Plays
4489
Awards
Top 5% quiz!
Last 3 plays: Guest 174 (10/10), Guest 174 (5/10), Guest 114 (2/10).
- -
Question 1 of 10
1. KISS unmasked during the "Unmasked" tour.


Question 2 of 10
2. Which member had to be rescued by the jaws of life after having an automobile accident in 1978? Hint


Question 3 of 10
3. KISS merchandise included KISS coffins.


Question 4 of 10
4. In which year did Gene Simmons, Peter Criss, Paul Stanley, and Ace Frehley all release solo albums? Hint


Question 5 of 10
5. Peter Criss left the band at the end of which KISS tour? Hint


Question 6 of 10
6. Which member had a cover of Disney's "When You Wish Upon a Star" on their solo album?

Answer: (Full Name or Surname)
Question 7 of 10
7. Which song is this lyric from?

"Darkness will fall on the city
It seems to follow you too
And though you don't ask for pity
There's nothin' that you can do, no, no"
Hint


Question 8 of 10
8. What was the name of the movie that centered around a group of kids that would do almost anything to see their heroes, KISS? Hint


Question 9 of 10
9. What was the name of the band Gene Simmons and Paul Stanley formed in 1971, before they became KISS? Hint


Question 10 of 10
10. In what year did KISS bring in Bob Ezrin as their producer? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Feb 25 2024 : Guest 174: 10/10
Feb 24 2024 : Guest 174: 5/10
Feb 20 2024 : Guest 114: 2/10
Feb 15 2024 : Guest 174: 4/10
Feb 14 2024 : Guest 64: 4/10
Feb 12 2024 : Guest 47: 4/10
Feb 05 2024 : Guest 71: 5/10
Jan 25 2024 : Guest 107: 8/10
Jan 24 2024 : Guest 70: 6/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. KISS unmasked during the "Unmasked" tour.

Answer: False

It wasn't until another three years afterwards in 1983 when they finally did unmask for real. It was suggested during a recording session for "Lick it Up".
2. Which member had to be rescued by the jaws of life after having an automobile accident in 1978?

Answer: Peter Criss

Incredibly, the story was kept from the press. Criss was in his Porsche, being driven by their road manager. He was pronounced dead but miraculously made a recovery, although he broke numerous bones in his body, and lost the vision in one eye.
3. KISS merchandise included KISS coffins.

Answer: True

There is not much KISS haven't released via way of merchandise, which included keychains, bowling balls, air freshener, lighters, and KISS-opoly; their very own version of the popular board game.
4. In which year did Gene Simmons, Peter Criss, Paul Stanley, and Ace Frehley all release solo albums?

Answer: 1978

All the sales of each individual KISS member's solo albums were largely disappointing, but they allowed them all to express themselves and to explore more creativity than they ever could do as a quartet.
5. Peter Criss left the band at the end of which KISS tour?

Answer: Dynasty

Drug and alcohol problems were compromising Peter's ability to perform or even show up for recording sessions of the nine tracks that featured on the "Dynasty" album, and he eventually only appeared on one track.
6. Which member had a cover of Disney's "When You Wish Upon a Star" on their solo album?

Answer: Gene Simmons

Gene recorded the song, accompanied by the New York and Los Angeles philharmonic orchestras. The album was simply named "Gene Simmons Solo".
7. Which song is this lyric from? "Darkness will fall on the city It seems to follow you too And though you don't ask for pity There's nothin' that you can do, no, no"

Answer: Black Diamond

"Out on the street for a living
Picture's only begun
Got you under their thumb
Hit it
Out on the streets for a living
Picture's only begun
Your day is sorrow and madness
Got you under their thumb

Whoo, black diamond
Whoo, black diamond

Darkness will fall on the city
It seems to follow you too
And though you don't ask for pity
There's nothin' that you can do, no, no"
8. What was the name of the movie that centered around a group of kids that would do almost anything to see their heroes, KISS?

Answer: Detroit Rock City

The movie was released in 1999, and also had appearances by the band themselves. Featuring in the movie was Edward Furlong and Shannon Tweed.
9. What was the name of the band Gene Simmons and Paul Stanley formed in 1971, before they became KISS?

Answer: Wicked Lester

They started off originally as a band named Rainbow in 1970, and changed the name to Wicked Lester in 1971. They recorded one album which was never officially released.
10. In what year did KISS bring in Bob Ezrin as their producer?

Answer: 1976

They enlisted the help of Ezrin to produce something on a larger scale than they had previously done. "Destroyer" was the first album he produced for the band.
Source: Author Moo

This quiz was reviewed by FunTrivia editor Bruyere before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Related Quizzes
1. KISStory Average
2. The Other Guys in Kiss Average
3. Kiss Lyrics Easier
4. KISS: Destroyer Tough
5. KISS Trivia Tough
6. All Lineups KISS Trivia Tough
7. Think You're a KISS Fan? Tough
8. Kiss Lyrics For Diehards Average
9. Don't Forget the KISS Lyrics Easier
10. Guess that KISS Song! Average
11. Kiss Album Quiz Average
12. Kiss Albums Average

3/3/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us