FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Kiss Lyrics For Diehards
Quiz about Kiss Lyrics For Diehards

Kiss Lyrics For Diehards Trivia Quiz


Most of these songs are off of early albums, so just hum along and you'll get it. Ready? Name that tune!

A multiple-choice quiz by hyperalia. Estimated time: 5 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. Music H-K
  8. »
  9. KISS

Author
hyperalia
Time
5 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
31,801
Updated
Dec 03 21
# Qns
25
Difficulty
Average
Avg Score
17 / 25
Plays
5344
Awards
Top 20% Quiz
Last 3 plays: Guest 159 (16/25), Guest 71 (10/25), Guest 174 (16/25).
- -
Question 1 of 25
1. 'She wears her satins like a lady, she gets her way just like a child.' Hint


Question 2 of 25
2. 'Gettin' late, I just can't wait, ten o'clock and I know I gotta hit the road.' Hint


Question 3 of 25
3. 'You can't forget me baby, don't try to lie.' Hint


Question 4 of 25
4. 'Let's just be glad for the time together.' Hint


Question 5 of 25
5. 'She said she knew my secrets but I didn't have a clue.' Hint


Question 6 of 25
6. 'I can't cool down cause this love is so hot.' Hint


Question 7 of 25
7. 'You'll still get rowdy with the girls and boys.' Hint


Question 8 of 25
8. 'She's a dancer, a romancer, I'm a Capricorn and she's a Cancer.' Hint


Question 9 of 25
9. 'So you move on down the line, all the ladies are lookin' fine.' Hint


Question 10 of 25
10. 'It don't compel me, they tell me, I just don't belong.' Hint


Question 11 of 25
11. 'I told her things I didn't want to say.' Hint


Question 12 of 25
12. 'Little lady can't you see, you're so young and so much different than I.' Hint


Question 13 of 25
13. 'You got to start givin' and baby stop livin' above me.' Hint


Question 14 of 25
14. 'I think I like it, but I'm not really sure, don't want to fight it, just want to feel some more.' Hint


Question 15 of 25
15. 'In the morning I raise my head and I'm thinking of days gone by.' Hint


Question 16 of 25
16. 'Rock on, I wanna be President' Hint


Question 17 of 25
17. 'My limousine is waitin', and I see you comin' my way, hey, hey, hey.' Hint


Question 18 of 25
18. 'So stop those tears, 'cause baby you can't even deceive.' Hint


Question 19 of 25
19. 'You played with my heart and played with my head, I got to laugh when I think of the things you said.' Hint


Question 20 of 25
20. 'I've got to have her, can't live without her.' Hint


Question 21 of 25
21. 'We can rock all day, we can roll all night.' Hint


Question 22 of 25
22. 'I'm the lord of the wastelands, a modern day Man Of Steel.' Hint


Question 23 of 25
23. 'My uniform is leather and my power is my age.' Hint


Question 24 of 25
24. 'Your backstage pass and your black sunglasses really make you look just like a queen.' Hint


Question 25 of 25
25. 'Baby if you're lost between the lines, open up your eyes and see the signs.' Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Feb 14 2024 : Guest 159: 16/25
Feb 05 2024 : Guest 71: 10/25
Feb 05 2024 : Guest 174: 16/25
Jan 23 2024 : Guest 24: 24/25
Jan 15 2024 : Guest 189: 12/25
Jan 11 2024 : Guest 174: 16/25
Jan 10 2024 : Guest 174: 12/25
Jan 07 2024 : Guest 82: 18/25
Dec 30 2023 : Guest 174: 22/25

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. 'She wears her satins like a lady, she gets her way just like a child.'

Answer: 'Strutter'

Redone as 'Strutter 78' on the album, 'Double Platinum'.
2. 'Gettin' late, I just can't wait, ten o'clock and I know I gotta hit the road.'

Answer: 'Detroit Rock City'

A tribute to the city where they first took off.
3. 'You can't forget me baby, don't try to lie.'

Answer: 'Love Gun'

Paul Stanley's favourite song.
4. 'Let's just be glad for the time together.'

Answer: 'Lick It Up'

First album without makeup.
5. 'She said she knew my secrets but I didn't have a clue.'

Answer: 'Let's Put The X in Sex'

One of two new songs to entice fans to buy 'Smashes Thrashes and Hits' album.
6. 'I can't cool down cause this love is so hot.'

Answer: 'You Make Me Rock Hard'

The other new song on 'Hits'.
7. 'You'll still get rowdy with the girls and boys.'

Answer: 'Shout It Out Loud'

Written because the record label asked for an anthem.
8. 'She's a dancer, a romancer, I'm a Capricorn and she's a Cancer.'

Answer: 'C'mon And Love Me'

9. 'So you move on down the line, all the ladies are lookin' fine.'

Answer: 'Ladies In Waiting'

Fine song about hookers!
10. 'It don't compel me, they tell me, I just don't belong.'

Answer: 'Getaway'

Written by Ace before he sang lead on any song.
11. 'I told her things I didn't want to say.'

Answer: 'Parasite'

Another tune penned by Ace.
12. 'Little lady can't you see, you're so young and so much different than I.'

Answer: 'Goin' Blind'

An incredibly dark song.
13. 'You got to start givin' and baby stop livin' above me.'

Answer: 'Mainline'

Peter on lead.
14. 'I think I like it, but I'm not really sure, don't want to fight it, just want to feel some more.'

Answer: 'Strange Ways'

Another Peter song back when they let him sing.
15. 'In the morning I raise my head and I'm thinking of days gone by.'

Answer: 'I Want You'

Taking Zeppelin's routine, of starting softly then building, to a new extreme.
16. 'Rock on, I wanna be President'

Answer: 'I Love It Loud'

'Whiplash, heavy metal accident.'
17. 'My limousine is waitin', and I see you comin' my way, hey, hey, hey.'

Answer: 'Love Em And Leave Em'

One of the first music videos the band ever did.
18. 'So stop those tears, 'cause baby you can't even deceive.'

Answer: 'Mr. Speed'

Cool use of overlapping vocal tracks. One of my favourite Kiss songs.
19. 'You played with my heart and played with my head, I got to laugh when I think of the things you said.'

Answer: 'I Stole Your Love'

From the classic 'Love Gun' album.
20. 'I've got to have her, can't live without her.'

Answer: 'Christine Sixteen'

'When I saw you coming out of school that day I knew, I knew, I've got to have you, I've got to have you!'
21. 'We can rock all day, we can roll all night.'

Answer: 'Tomorrow And Tonight'

This song features backup singers, an early rarity.
22. 'I'm the lord of the wastelands, a modern day Man Of Steel.'

Answer: 'God Of Thunder'

Sung by Gene who was sometimes known as The God Of Thunder but was written by Paul.
23. 'My uniform is leather and my power is my age.'

Answer: 'Flaming Youth'

Early teen angst.
24. 'Your backstage pass and your black sunglasses really make you look just like a queen.'

Answer: 'Do You Love Me'

Rock star and groupie song.
25. 'Baby if you're lost between the lines, open up your eyes and see the signs.'

Answer: 'Read My Body'

'Turn the page, get to the good stuff.'
Source: Author hyperalia

This quiz was reviewed by FunTrivia editor 1nn1 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Related Quizzes
1. Kiss Lyrics Easier
2. Don't Forget the KISS Lyrics Easier
3. Kiss Albums Average
4. Kiss Song Titles And Stuff Average
5. Hottest Band In The World Average
6. Guess that KISS Song! Average
7. Ace Frehley Average
8. Kiss In Other Words Average
9. Kiss In Other Words Average
10. KISStory Average
11. Kiss Album Quiz Average
12. Eric Carr Trivia Average

2/24/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us