FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Dont Forget the KISS Lyrics
Quiz about Dont Forget the KISS Lyrics

Don't Forget the KISS Lyrics Trivia Quiz


Complete the lyrics to the great American rock band, KISS!

A multiple-choice quiz by mushu-scooby. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. Music H-K
  8. »
  9. KISS

Author
mushu-scooby
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
285,753
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Easy
Avg Score
8 / 10
Plays
2048
Awards
Top 35% Quiz
Last 3 plays: Guest 136 (8/10), Ehmer1 (9/10), Guest 71 (7/10).
- -
Question 1 of 10
1. What is the missing lyric from "Heaven's on fire?"

"I look at you and my blood boils hot,
I feel my temperature rise.
I want it all, give me what you got,
there's hunger in your ------"
Hint


Question 2 of 10
2. What song is this from?

"You can't forget me baby,
don't try to lie.
You'll never leave me, mama,
so don't try."
Hint


Question 3 of 10
3. What lyric from "Detroit Rock City" is missing?

"I feel uptight on a ------ night.
Nine o clock, the radio's the only light."
Hint


Question 4 of 10
4. Which of the following is not a lyric from "Beth?" Hint


Question 5 of 10
5. What song are these lyrics from?

"She wears her satins like a lady.
She gets her way just like a child."

Hint


Question 6 of 10
6. Which is not one of "Deuce's" lyrics? Hint


Question 7 of 10
7. Complete the lyrics to "I Was Made for Loving You."

"Tonight I wanna see it in your eyes.
Feel the magic.
There's something that drives me ------"
Hint


Question 8 of 10
8. Where do these lyrics come from?

"I'm the lord of the wastelands.
A modern day man of steel.
I gather darkness to please me,
and I command you to kneel."
Hint


Question 9 of 10
9. What is the missing lyric from "Rock and Roll all Night?"

"You say you wanna go for a spin.
The party's just begun, we'll let you ------."
Hint


Question 10 of 10
10. What lyric is missing from "Lick it Up?"
"Don't wanna' wait 'till you know me better.
Lets just be glad for the time together.
Life's such a treat and it's time you ------ it"
Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Feb 16 2024 : Guest 136: 8/10
Feb 06 2024 : Ehmer1: 9/10
Feb 05 2024 : Guest 71: 7/10
Feb 05 2024 : Guest 174: 7/10
Jan 15 2024 : Guest 189: 10/10
Jan 11 2024 : Guest 174: 7/10
Jan 04 2024 : Guest 58: 5/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. What is the missing lyric from "Heaven's on fire?" "I look at you and my blood boils hot, I feel my temperature rise. I want it all, give me what you got, there's hunger in your ------"

Answer: Eyes

"Heaven's on Fire" was on the CD "Animalize," and is one of the songs from the non-makeup era that is still performed regularly.
2. What song is this from? "You can't forget me baby, don't try to lie. You'll never leave me, mama, so don't try."

Answer: Love Gun

"Love Gun" is one of Paul Stanley's favorite Kiss songs, and it has been played in every KISS concert since its release in 1977.
3. What lyric from "Detroit Rock City" is missing? "I feel uptight on a ------ night. Nine o clock, the radio's the only light."

Answer: Saturday

"Detroit Rock City," was the third single from the album, "Destroyer". It is about a fan who died in a car accident on the way to a KISS concert in Detroit.
4. Which of the following is not a lyric from "Beth?"

Answer: Beth, I'll soon be coming, just wait a few more hours.

This song, "Beth," is a rock ballad sung by their drummer, Peter Criss. It was their highest charted single being at #7 on the Billboard's American chart. It was also one of two singles that sold over one million copies.
5. What song are these lyrics from? "She wears her satins like a lady. She gets her way just like a child."

Answer: Strutter

"Strutter", the third single from their self titled album, failed to ever make it on the charts. However, it has appeared on several albums and in the video game "Guitar Hero II."
6. Which is not one of "Deuce's" lyrics?

Answer: I just don't give a deuce.

"Deuce" was Ace Frehley's favorite song. When he auditioned for KISS, he played along with Paul, Peter, and Gene playing this song.
7. Complete the lyrics to "I Was Made for Loving You." "Tonight I wanna see it in your eyes. Feel the magic. There's something that drives me ------"

Answer: Wild

"I Was Made For Lovin' You" reached #7 in Australia but only #11 in the US, so they play it every time they go to Australia.
8. Where do these lyrics come from? "I'm the lord of the wastelands. A modern day man of steel. I gather darkness to please me, and I command you to kneel."

Answer: God of Thunder

Written by Paul Stanley, "God of Thunder" is Gene Simmons' signature song. There were a variety of sound effects used in the song including explosions, clapping, audience chatter, and screaming children.
9. What is the missing lyric from "Rock and Roll all Night?" "You say you wanna go for a spin. The party's just begun, we'll let you ------."

Answer: In

"Rock and Roll all Night" is the closing song in almost every KISS concert, along with appearing on 16 different KISS albums. It is also on "Guitar Hero 3: Legends of Rock".
10. What lyric is missing from "Lick it Up?" "Don't wanna' wait 'till you know me better. Lets just be glad for the time together. Life's such a treat and it's time you ------ it"

Answer: Taste

There was a video made to promote "Lick it Up" where KISS is seen the first time without their makeup as a hope to get viewers' attention again.
Source: Author mushu-scooby

This quiz was reviewed by FunTrivia editor ertrum before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Related Quizzes
1. Kiss Lyrics Easier
2. Kiss Albums Average
3. Kiss Song Titles And Stuff Average
4. Hottest Band In The World Average
5. Guess that KISS Song! Average
6. Ace Frehley Average
7. Kiss In Other Words Average
8. Kiss In Other Words Average
9. KISStory Average
10. Kiss Lyrics For Diehards Average
11. Eric Carr Trivia Average
12. Kiss Album Quiz Average

2/24/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us