FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Guess that KISS Song
Quiz about Guess that KISS Song

Guess that KISS Song! Trivia Quiz


All right FunTrivia! You wanted the best, you got the best. The hottest band in the world....KISS!

A multiple-choice quiz by SGTShaw. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. Music H-K
  8. »
  9. KISS

Author
SGTShaw
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
351,123
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
8 / 10
Plays
517
Last 3 plays: Guest 98 (6/10), Guest 107 (7/10), Guest 94 (10/10).
- -
Question 1 of 10
1. "Out on the streets for a living
Pictures only begun
Your day is sorrow and madness
Got you under their thumb"

What song are these lyrics from?
Hint


Question 2 of 10
2. "Tonight, I wanna give it all to you
In the darkness, there's so much I wanna do
And tonight, I'm gonna lay it at your feet
'Cause girl I was made for you, and girl you were made for me"

These lyrics are from what hit?
Hint


Question 3 of 10
3. "You say you wanna go for a spin
The party's just begun, we'll let you in
You'll drive us wild, we'll drive you crazy."

Do you know which song these lyrics are from?
Hint


Question 4 of 10
4. "I've met some ladies, I've met some girls
But they don't tell you they just want a whirl
It's kind of funny, a little sad
'Cause they're not happy, they're just kind of glad"

Which song are these lyrics from?
Hint


Question 5 of 10
5. "You've got something about you
You've got something I need
Daughter of Aphrodite
Hear my words and take heed"

What Gene Simmons' vocal song are these lyrics from?
Hint


Question 6 of 10
6. "If you wanna be a singer, or play guitar
Man, you gotta sweat or you won't get far
Cause it's never too late to work nine-to-five"

Can you guess from which famous song these lyrics originate?
Hint


Question 7 of 10
7. "Wanna bite the hands that feeds me, wanna turn the tides
Set the demons free and watch 'em fly
Strike down the one who leads me, I'm gonna take his place
Gonna vindicate the human race"

Which "Creatures of the Night" song do these lyrics come from?
Hint


Question 8 of 10
8. "I look at you and my blood boils hot
I feel my temperature rise
I want it all give me what you've got
There's hunger in your eyes"

These lyrics are from which song featuring impressive guitar playing?
Hint


Question 9 of 10
9. "Stand up, you don't have to be afraid, get down - love is like a hurricane
Street boy, no I never could be tamed, better believe it
Guilty 'til I'm proven innocent, whiplash, heavy metal accident"

Can you name the heavy metal song these lines are from?
Hint


Question 10 of 10
10. "YEAHHHHHHHHHHHHH!
Hello
Here I am!
Here we are, we are one
I've been waiting for this night to come
Get up!
Now it's time for me to take my place
The make-up runnin' down my face
We're exiled from the human race."

Which reunion song are these lyrics from?
Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Mar 01 2024 : Guest 98: 6/10
Feb 29 2024 : Guest 107: 7/10
Feb 28 2024 : Guest 94: 10/10
Feb 25 2024 : Guest 174: 10/10
Feb 24 2024 : Guest 38: 9/10
Feb 23 2024 : Guest 139: 9/10
Feb 19 2024 : Guest 82: 9/10
Feb 16 2024 : Guest 187: 9/10
Feb 14 2024 : Guest 159: 9/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. "Out on the streets for a living Pictures only begun Your day is sorrow and madness Got you under their thumb" What song are these lyrics from?

Answer: Black Diamond

"Black Diamond" is the last track on their self-entitled first album "KISS". The song features Paul Stanley singing the intro, and Peter Criss taking over vocals for the remainder of the song. "Black Diamond" ends with a long guitar solo by Ace Frehely. KISS usually chooses "Black Diamond" to end their concerts.
2. "Tonight, I wanna give it all to you In the darkness, there's so much I wanna do And tonight, I'm gonna lay it at your feet 'Cause girl I was made for you, and girl you were made for me" These lyrics are from what hit?

Answer: I Was Made for Lovin' You

This was one of their first songs that followed the disco theme of the 1970s. All original members played on it, except for Peter Criss, who only played in the promotional video (session drummer Anton Fig played on the actual track).
3. "You say you wanna go for a spin The party's just begun, we'll let you in You'll drive us wild, we'll drive you crazy." Do you know which song these lyrics are from?

Answer: Rock n Roll All Nite

"Rock n Roll All Nite" is considered one of their most famous songs. It is sometimes used to close their concerts, as well as "Black Diamond".
4. "I've met some ladies, I've met some girls But they don't tell you they just want a whirl It's kind of funny, a little sad 'Cause they're not happy, they're just kind of glad" Which song are these lyrics from?

Answer: Two Sides of the Coin

"Two Sides of the Coin" featured Ace Frehley on lead vocals. It is one of their greatest hits, appearing on the album "Greatest KISS", which was released in 1997.
5. "You've got something about you You've got something I need Daughter of Aphrodite Hear my words and take heed" What Gene Simmons' vocal song are these lyrics from?

Answer: God of Thunder

"God of Thunder" was released on the album "Destroyer", their fourth studio album. It was originally going to be released as a single, but was considered too dark and heavy to be one. It is often called Gene Simmons' theme song for the band.
6. "If you wanna be a singer, or play guitar Man, you gotta sweat or you won't get far Cause it's never too late to work nine-to-five" Can you guess from which famous song these lyrics originate?

Answer: God Gave Rock & Roll To You

"God Gave Rock & Roll To You" was written for the film "Bill and Ted's Excellent Adventure". This song was also the last one that Eric Carr played on the drums before his death from heart cancer in 1991. Eric Singer played on the actual track, wile Eric Carr played in the music video.
7. "Wanna bite the hands that feeds me, wanna turn the tides Set the demons free and watch 'em fly Strike down the one who leads me, I'm gonna take his place Gonna vindicate the human race" Which "Creatures of the Night" song do these lyrics come from?

Answer: War Machine

"War Machine" was released on the album "Creatures of the Night" and featured Vinnie Vincent on lead guitar, but was not credited. Credit for lead guitar was given to Ace Frehley. It was the last KISS album with Ace Frehley until the original lineup reunited in 1996.
8. "I look at you and my blood boils hot I feel my temperature rise I want it all give me what you've got There's hunger in your eyes" These lyrics are from which song featuring impressive guitar playing?

Answer: Heaven's on Fire

This song was on the album "Animalize". This album is the first and only to feature Mark St. John on lead guitar. After "Animalize", he left the band because of Reiter's Syndrome in his hands.
9. "Stand up, you don't have to be afraid, get down - love is like a hurricane Street boy, no I never could be tamed, better believe it Guilty 'til I'm proven innocent, whiplash, heavy metal accident" Can you name the heavy metal song these lines are from?

Answer: I Love It Loud

"I Love it Loud" was released as a single in 1982. It failed to make it to the Top 100, but made number 102. It is the last single to be released under the Casablanca label.
10. "YEAHHHHHHHHHHHHH! Hello Here I am! Here we are, we are one I've been waiting for this night to come Get up! Now it's time for me to take my place The make-up runnin' down my face We're exiled from the human race." Which reunion song are these lyrics from?

Answer: Psycho Circus

"Psycho Circus" debuted on the album of the same name in 1998. It is the first album to feature all original members in makeup since the 1980s. It made it to number three on the Top 100 Billboard. It was certified Gold in its first week!
Source: Author SGTShaw

This quiz was reviewed by FunTrivia editor agony before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Related Quizzes
1. KISS Trivia Tough
2. The Other Guys in Kiss Average
3. KISS in New York City Difficult
4. Hottest Band In The World Average
5. KISS Trivia Average
6. Kiss In Other Words Average
7. KISS: Destroyer Tough
8. Kiss Lyrics For Diehards Average
9. KISS: The Destroyer Tour Difficult
10. Random KISS Quiz Difficult
11. Eric Carr Trivia Average
12. KISS Basics Average

3/3/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us