Quiz about Random KISS Quiz
Quiz about Random KISS Quiz

Random KISS Quiz


Random questions about KISS. Some are easy, some are tough.

A multiple-choice quiz by DrLoveGun. Estimated time: 5 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. Music H-K
  8. »
  9. KISS

Author
DrLoveGun
Time
5 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
253,251
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Difficult
Avg Score
5 / 10
Plays
2584
Awards
Top 20% Quiz
Last 3 plays: Guest 12 (6/10), Guest 68 (5/10), Guest 76 (4/10).
This quiz has 2 formats: you can play it as a or as shown below.
Scroll down to the bottom for the answer key.
1. Which member of the band historically has a reality TV show known as "Family Jewels?" Hint

Gene
Ace
Paul
Peter

2. Which Kiss member speaks most often in in the "Rock The Nation!" DVD? Hint

Eric
Tommy
Paul
Gene

3. What Led Zeppelin song did they cover a couple of times on the "Crazy Nights" tour? Hint

Communication Breakdown
Immigrant Song
Stairway to Heaven
Whole Lotta Love

4. What was KISS' biggest hit recorded in the 80s? Hint

Tears Are Falling
Lick it up
Forever
Heaven's on Fire

5. When Bruce Kulick's band came to Australia in 2004, they played a "Revenge" medley. Which of these songs was not part of that medley? Hint

Heart of Chrome
I Just Wanna
Tough Love
Unholy

6. Which of these songs was not a top 10 single in any country? Hint

Rock And Roll All Night (live)
I Was Made For Lovin' You
Beth
Forever

7. What was the biggest hit on the "Love Gun" album? Hint

Love Gun
Shock Me
I Stole Your Love
Christine Sixteen

8. Which single, amazingly, charted at number 25 in Germany? Hint

Dirty Livin'
Talk to Me
Christine Sixteen
I

9. Which song was a number one hit in three different countries? Hint

Shout it Out Loud
I Was Made For Lovin' You
Beth
Calling Dr. Love

10. What was the A-side to KISS' first ever single? Hint

Nothin' To Lose
Strutter
Love Theme From KISS
Deuce


(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Which member of the band historically has a reality TV show known as "Family Jewels?"

Answer: Gene

The first episode of "Gene Simmons' Family Jewels" was shown in August of 2006.
2. Which Kiss member speaks most often in in the "Rock The Nation!" DVD?

Answer: Paul

Excluding Gene's chants of "oh yeah!" before "Unholy" and his usual shout of "I wanna hear you" before "Deuce," Paul does the talking.
3. What Led Zeppelin song did they cover a couple of times on the "Crazy Nights" tour?

Answer: Whole Lotta Love

Paul covered "Communication Breakdown" on his 1989 solo tour, but it was never played on the "Crazy Nights" tour. Parts of "Stairway to Heaven" have also been played on some tours, but "Whole Lotta Love" is the only one that was played to completion on the "Crazy Nights" tour.
4. What was KISS' biggest hit recorded in the 80s?

Answer: Forever

"Forever" is KISS' only top ten single of the 80s.
5. When Bruce Kulick's band came to Australia in 2004, they played a "Revenge" medley. Which of these songs was not part of that medley?

Answer: Unholy

This medley can be listened to on YouTube.
6. Which of these songs was not a top 10 single in any country?

Answer: Rock And Roll All Night (live)

The highest chart position the live version of "Rock And Roll All Night" ever climbed to was number 12.
7. What was the biggest hit on the "Love Gun" album?

Answer: Christine Sixteen

"Christine Sixteen" peaked at number #25 in the U.S and number #22 in Canada. "Love Gun" peaked at number #61 in the U.S. and #41 in Canada and the other two songs didn't even chart in any country.
8. Which single, amazingly, charted at number 25 in Germany?

Answer: Dirty Livin'

Yup, "Dirty Livin'" was released as a single, although it only charted in Germany. "Christine Sixteen" peaked at number 46 in Germany, "Talk to Me" at number 32, and "I" at number 62.
9. Which song was a number one hit in three different countries?

Answer: I Was Made For Lovin' You

"I Was Made For Lovin' You" was a number one hit in Canada, New Zealand, and the Netherlands. The only other number one hit they ever had was "Shout it Out Loud," which was a number one hit in Canada.
10. What was the A-side to KISS' first ever single?

Answer: Nothin' To Lose

Some sources say that "Kissin' Time" was the first single, but in actuality the first A-side was "Nothin' To Lose" and the first B-side was "Love Theme From KISS"
Source: Author DrLoveGun

This quiz was reviewed by FunTrivia editor ralzzz before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Most Recent Scores
Feb 03 2023 : Guest 12: 6/10
Jan 25 2023 : Guest 68: 5/10
Jan 19 2023 : Guest 76: 4/10
Jan 18 2023 : Guest 83: 6/10
Jan 08 2023 : Guest 71: 3/10
Jan 01 2023 : Guest 174: 4/10
Dec 30 2022 : Guest 1: 4/10
Dec 27 2022 : Guest 98: 10/10
Dec 12 2022 : Guest 67: 7/10

Score Distribution

quiz
Related Quizzes
1. KISS Trivia Tough
2. The Other Guys in Kiss Average
3. KISS in New York City Difficult
4. Hottest Band In The World Average
5. KISS Trivia Average
6. Kiss In Other Words Average
7. KISS: Destroyer Tough
8. Guess that KISS Song! Average
9. Kiss Lyrics For Diehards Average
10. KISS: The Destroyer Tour Difficult
11. Eric Carr Trivia Average
12. KISS Basics Average

2/4/2023, Copyright 2023 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us