Quiz about Hottest Band In The World
Quiz about Hottest Band In The World

Hottest Band In The World Trivia Quiz


Take the Kiss Lyrics Quiz! How well do you know their songs?

A multiple-choice quiz by dazz29. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. Music H-K
  8. »
  9. KISS

Author
dazz29
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
25,753
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
5293
Last 3 plays: Guest 172 (8/10), Guest 71 (1/10), Guest 1 (8/10).
This quiz has 2 formats: you can play it as a or as shown below.
Scroll down to the bottom for the answer key.
1. Name the song these lyrics are from.'These are my people and this is my crowd' 'These are______________________. Hint

Danger
I Love It Loud
Crazy,Crazy Nights
Bang Bang You

2. 'I lived so long believin' all love is blind' 'But everything about you is tellin me this time' Hint

Beth
Love's A Slap In The Face
Forever
Lick It Up

3. 'The makeup running down my face' 'We're exiles from the human race' Hint

Psycho Circus
Jungle
God Of Thunder
Shock Me

4. 'Mister,if I'm goin', I'll see you in hell! Yeah!' Hint

Heart Of Chrome
Thou shalt not
Hate
Baby Driver

5. 'It ain't a crime to be good to yourself' Hint

Love Gun
Deuce
Domino
Lick it up

6. 'And even though I'm full of sin' 'In the end you'll let me in' Hint

Do You Love Me
I Was Made For Lovin' You
Calling Dr. Love
Hard Luck Woman

7. 'Get up' 'And get your grandma out of here' Hint

Deuce
We Are One
Cold Gin
Domino

8. 'The fans wanted us to play we hear and we obey' Hint

Raise Your Glasses
Into The Void
Hell Or High Water
You Wanted The Best

9. 'I got to laugh 'cause I know I'm going to die!' Hint

Dreamin
Detroit Rock City
Journey Of 1,000 Years
Mr. Speed

10. 'I got a body built for sin and an appetite for passion' Hint

Love 'Em And Leave 'Em
Plaster Caster
I Just Wanna
Christine Sixteen


(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Name the song these lyrics are from.'These are my people and this is my crowd' 'These are______________________.

Answer: Crazy,Crazy Nights

2. 'I lived so long believin' all love is blind' 'But everything about you is tellin me this time'

Answer: Forever

3. 'The makeup running down my face' 'We're exiles from the human race'

Answer: Psycho Circus

4. 'Mister,if I'm goin', I'll see you in hell! Yeah!'

Answer: Thou shalt not

5. 'It ain't a crime to be good to yourself'

Answer: Lick it up

6. 'And even though I'm full of sin' 'In the end you'll let me in'

Answer: Calling Dr. Love

7. 'Get up' 'And get your grandma out of here'

Answer: Deuce

8. 'The fans wanted us to play we hear and we obey'

Answer: You Wanted The Best

9. 'I got to laugh 'cause I know I'm going to die!'

Answer: Detroit Rock City

10. 'I got a body built for sin and an appetite for passion'

Answer: I Just Wanna

Source: Author dazz29

This quiz was reviewed by FunTrivia editor agony before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Most Recent Scores
Jan 18 2023 : Guest 172: 8/10
Jan 08 2023 : Guest 71: 1/10
Dec 30 2022 : Guest 1: 8/10
Dec 27 2022 : Guest 98: 10/10

Score Distribution

quiz
Related Quizzes
1. Kiss Lyrics Easier
2. Don't Forget the KISS Lyrics Easier
3. Kiss Albums Average
4. Kiss Song Titles And Stuff Average
5. Guess that KISS Song! Average
6. Ace Frehley Average
7. Kiss In Other Words Average
8. Kiss In Other Words Average
9. KISStory Average
10. Kiss Lyrics For Diehards Average
11. Kiss Album Quiz Average
12. Eric Carr Trivia Average

2/4/2023, Copyright 2023 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us