FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Monkees lyrics
Quiz about Monkees lyrics

10 Questions: Monkees lyrics Multiple Choice Quiz | Music


I've always enjoyed the music of the Monkees. See how well you do with this lyrics quiz. Enjoy!

A multiple-choice quiz by ARE7. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. Music L-P
  8. »
  9. The Monkees

Author
ARE7
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
3,256
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
5227
Last 3 plays: Guest 174 (10/10), Guest 72 (3/10), bigjohnsludge (7/10).
- -
Question 1 of 10
1. Name the song with these lyrics: 'Seems the more I gave the less I got' Hint


Question 2 of 10
2. Name the song with these lyrics: 'But it rings and I rise, Wipe the sleep out of my eyes.' Hint


Question 3 of 10
3. Name the song with these lyrics: 'Why am I standing here, Missing her and wishing she were here?' Hint


Question 4 of 10
4. Name the song with these lyrics: 'Girl I don't want to fight' Hint


Question 5 of 10
5. Name the song with these lyrics: 'We'll have time for coffee flavored kisses and a bit of conversation.' Hint


Question 6 of 10
6. Name the song with these lyrics: 'And now with you as inspiration I look toward a destination' Hint


Question 7 of 10
7. Name the song with these lyrics: 'She looked at me and the emptiness in her eyes was cruel to see.' Hint


Question 8 of 10
8. Name the song with these lyrics: 'You're not the only choo-choo train that was left out in the rain the day after Santa came.' Hint


Question 9 of 10
9. Name the song with these lyrics: 'In this generation, we will make the world shine.' Hint


Question 10 of 10
10. Name the song with these lyrics: 'Whatever it was I didn't mean to' Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Jun 05 2024 : Guest 174: 10/10
May 26 2024 : Guest 72: 3/10
May 21 2024 : bigjohnsludge: 7/10
May 11 2024 : Guest 174: 7/10
May 03 2024 : Guest 152: 9/10
May 02 2024 : shvdotr: 9/10
May 02 2024 : Guest 69: 7/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Name the song with these lyrics: 'Seems the more I gave the less I got'

Answer: I'm A Believer

2. Name the song with these lyrics: 'But it rings and I rise, Wipe the sleep out of my eyes.'

Answer: Daydream Believer

3. Name the song with these lyrics: 'Why am I standing here, Missing her and wishing she were here?'

Answer: She

4. Name the song with these lyrics: 'Girl I don't want to fight'

Answer: A Little Bit Me A Little Bit You

5. Name the song with these lyrics: 'We'll have time for coffee flavored kisses and a bit of conversation.'

Answer: Last Train to Clarksville

6. Name the song with these lyrics: 'And now with you as inspiration I look toward a destination'

Answer: Papa Gene's Blues

7. Name the song with these lyrics: 'She looked at me and the emptiness in her eyes was cruel to see.'

Answer: Love Is Only Sleeping

8. Name the song with these lyrics: 'You're not the only choo-choo train that was left out in the rain the day after Santa came.'

Answer: Cuddly Toy

9. Name the song with these lyrics: 'In this generation, we will make the world shine.'

Answer: For Pete's Sake

10. Name the song with these lyrics: 'Whatever it was I didn't mean to'

Answer: Mary Mary

Source: Author ARE7

This quiz was reviewed by our editing team before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Related Quizzes
1. Monkees Lyrics Average
2. Hey, Hey We're The Monkees! Average
3. Sing-A-Long With The Monkees Average
4. Do You Know Your Monkees Music? Tough
5. Monkee Mayhem Tough
6. Monkee Mania! Average
7. Monkees Lyrical Trivia Average
8. Monkees Tunes Tough
9. Monkees for all! Tough
10. Davy Jones Average
11. Monkees Lyrics Tough
12. Michael Nesmith Average

6/17/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us