Quiz about One By One Lyrics Quiz
Quiz about One By One Lyrics Quiz

"One By One" Lyrics Quiz


All of these songs are taken from the Foo Fighters' new album, "One By One". Good luck :-)

A multiple-choice quiz by marieos. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. Music D-G
  8. »
  9. Foo Fighters

Author
marieos
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
116,458
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
874
This quiz has 2 formats: you can play it as a or as shown below.
Scroll down to the bottom for the answer key.
1. "Hey you, are you in there? I'm stuck outside you we could use one another, another like you." Hint

Times Like These
Disenchanted Lullabye
Lonely As You
Low

2. "I may be scattered. A little shattered. What does it matter, no one has a fit like I do." Hint

Disenchanted Lullabye
Comeback
All My Life
Overdrive

3. "If I get any closer, and if you open up wide. And if you let me inside, on and on I've got nothing to hide." Hint

Tired Of You
All My Life
Burn Away
Have It All

4. "I have spent a lifetime waiting for the chance. Save you my confession, save me your last dance." Hint

Burn Away
All my Life
Times Like These
Low

5. "I, I'm a new day rising. I'm a brand new sky to hang the stars upon tonight. But I, I'm a little divided. Do I stay or run away and leave it all behind." Hint

Have It All
Disenchanted Lullabye
Times Like These
Overdrive

6. "Moving again, comfort of the chase now and again this my saving grace. Dead on the inside I've got nothing to prove, keep me alive and give me something to lose. Goodbye." Hint

Times Like These
Comeback
Lonely As You
Overdrive

7. "Sick and uninspired by the diamonds in your fire, burning like a flame inside of you. But is this just desire or the truth?" Hint

Tired Of You
All My Life
Low
Have It All

8. "Wake up you're dreaming. I can't stand your screaming, drowning out these prayers, just some words without meaning. Spare all the preaching, my secret's worth keeping. 'Cause no one understands like I do. Keep out of reach, I'm your leading deletion." Hint

Lonely As You
Tired Of You
Comeback
Times Like These

9. "We're going life or death, two strangers on the mend. Hurry now we're getting out, this time there's nothing stopping us.
Leave behind this vacant town tonight and let it turn to rust two strangers. No relation on the mend."
Hint

Overdrive
Low
All My Life
Comeback

10. "And when I've had enough, she drains me. When I'm empty, she fills hereself. She takes it all in too deep, she's spilling over me." Hint

Low
Disenchanted Lullabye
Burn Away
Have It All


(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. "Hey you, are you in there? I'm stuck outside you we could use one another, another like you."

Answer: Low

"One By One" is their newest album, released on October 21, 2002. It's their fourth album so far.
2. "I may be scattered. A little shattered. What does it matter, no one has a fit like I do."

Answer: Disenchanted Lullabye

The Foo Fighters were formed in Seattle, Washington, US by Dave Grohl in 1995.
3. "If I get any closer, and if you open up wide. And if you let me inside, on and on I've got nothing to hide."

Answer: All My Life

"The Colour and the Shape" was the first official album by the Foo Fighters as a group.
4. "I have spent a lifetime waiting for the chance. Save you my confession, save me your last dance."

Answer: Burn Away

Former members of Foo Fighters are Pat Smear, Franz Stahl, and William Goldsmith.
5. "I, I'm a new day rising. I'm a brand new sky to hang the stars upon tonight. But I, I'm a little divided. Do I stay or run away and leave it all behind."

Answer: Times Like These

The Foo Fighters were named after a type of UFO spotted over Germany by World War II Air Force pilots.
6. "Moving again, comfort of the chase now and again this my saving grace. Dead on the inside I've got nothing to prove, keep me alive and give me something to lose. Goodbye."

Answer: Comeback

Their first single from the new album was "All My Life".
7. "Sick and uninspired by the diamonds in your fire, burning like a flame inside of you. But is this just desire or the truth?"

Answer: Tired Of You

Now the band consist of Taylor Hawkins (drums), Nate Mendel (bass), Chris Shiflett (guitar), and Dave Grohl (guitar and vocals).
8. "Wake up you're dreaming. I can't stand your screaming, drowning out these prayers, just some words without meaning. Spare all the preaching, my secret's worth keeping. 'Cause no one understands like I do. Keep out of reach, I'm your leading deletion."

Answer: Lonely As You

During the recording of "One By One", Dave took a break and toured with Queens Of The Stone Age. He also plays drums on Queens Of The Stone Age's new album "Songs For The Deaf".
9. "We're going life or death, two strangers on the mend. Hurry now we're getting out, this time there's nothing stopping us. Leave behind this vacant town tonight and let it turn to rust two strangers. No relation on the mend."

Answer: Overdrive

The guys' birthdays are: Dave Grohl- January 14, 1969; Nate Mendel- December 2, 1968; Taylor Hawkins- February 17, 1972; and Chris Shiflett- May 6, 1971.
10. "And when I've had enough, she drains me. When I'm empty, she fills hereself. She takes it all in too deep, she's spilling over me."

Answer: Have It All

Dave plays the shiny demon in Tenacious D's "Tribute" video.
Source: Author marieos

This quiz was reviewed by FunTrivia editor bullymom before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
2/8/2023, Copyright 2023 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us