FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about The Secret Lyrics Of The Veronicas
Quiz about The Secret Lyrics Of The Veronicas

The Secret Lyrics Of ...The Veronicas Quiz


How well do you know the lyrics of this awesome duo? I'll give you a lyric and you tell me which song it's from. Good luck!

A multiple-choice quiz by Gemini66. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. Music T-Z
  8. »
  9. Veronicas

Author
Gemini66
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
236,634
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
509
- -
Question 1 of 10
1. "If you knew me at all you'd take my picture, and you'd hang it on your wall," is taken from which song? Hint


Question 2 of 10
2. Which song does this lyric come from, "It starts again, it'll never end."? Hint


Question 3 of 10
3. "I never looked at you that way, cos I always thought you were gay," is taken from which tune? Hint


Question 4 of 10
4. Can you name the song that this lyric comes from, "And not to mention, I drank too much. I'm feeling hungover, out-of-touch."? Hint


Question 5 of 10
5. "You thought you knew me but you don't. You say you love me, but you won't when you find out who I am," is from which song? Hint


Question 6 of 10
6. "What a lonely way to breathe the air..." can be heard in which song? Hint


Question 7 of 10
7. Which song is this from, "Like you're so perfect, and I can't measure up"? Hint


Question 8 of 10
8. "Don't give me a guilt trip, cos I'm so over it," is a lyric from which song? Hint


Question 9 of 10
9. "Fallin' head over heels, thought I knew how it feel, but with you it's like the first day of my life," can be heard in which song? Hint


Question 10 of 10
10. "Let me take you on the ride of your life, that's what I said alright," is from which tune? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. "If you knew me at all you'd take my picture, and you'd hang it on your wall," is taken from which song?

Answer: Revolution

The Veronicas is made up of twin sisters named Jess and Lisa Origliasso.
2. Which song does this lyric come from, "It starts again, it'll never end."?

Answer: Heavily Broken

The girls were born on Christmas Day.
3. "I never looked at you that way, cos I always thought you were gay," is taken from which tune?

Answer: Secret

Jess and Lisa are from Brisbane, Australia.
4. Can you name the song that this lyric comes from, "And not to mention, I drank too much. I'm feeling hungover, out-of-touch."?

Answer: When It All Falls Apart

Jess and Lisa have been in show business since age five.
5. "You thought you knew me but you don't. You say you love me, but you won't when you find out who I am," is from which song?

Answer: Mouth Shut

Their name is taken from Archie Comics' character, Veronica Lodge.
6. "What a lonely way to breathe the air..." can be heard in which song?

Answer: Nobody Wins

The Veronicas were later sued by Archie Comics for trademark infringement.
7. Which song is this from, "Like you're so perfect, and I can't measure up"?

Answer: Everything I'm Not

This law suit was settled with a card in each copy of a certain issue of Veronica's comicbook that allowed a free mp3 download of one song by The Veronicas.
8. "Don't give me a guilt trip, cos I'm so over it," is a lyric from which song?

Answer: Leave Me Alone

In 2005, The Veronicas toured with Ryan Cabrera and The Click 5.
9. "Fallin' head over heels, thought I knew how it feel, but with you it's like the first day of my life," can be heard in which song?

Answer: Speechless

The theme song to the former WB show "Related" was sung by The Veronicas.
10. "Let me take you on the ride of your life, that's what I said alright," is from which tune?

Answer: 4 Ever

This was The Veronicas' first single, and it has two different versions of the music video, an Australian one and an American one.
Source: Author Gemini66

This quiz was reviewed by FunTrivia editor agony before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
6/15/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us