FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about The Ultimate ACDC
Quiz about The Ultimate ACDC

The Ultimate AC/DC Trivia Quiz


These are all real facts and the questions are difficult. This quiz is only for the die hard fan.

A multiple-choice quiz by tillman2. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. Music A-C
  8. »
  9. AC-DC

Author
tillman2
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
24,077
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
6 / 10
Plays
4208
Last 3 plays: Guest 5 (4/10), Guest 209 (8/10), Guest 104 (7/10).
- -
Question 1 of 10
1. Who was AC/DC's first singer?

Answer: (Two Words or surname only, not Bon Scott)
Question 2 of 10
2. Where was Bon Scott born? Hint


Question 3 of 10
3. Who started the band? Hint


Question 4 of 10
4. What band did Angus play for before AC/DC? Hint


Question 5 of 10
5. When did Bon Scott die? Hint


Question 6 of 10
6. What was the first AC/DC album after Bon's death? Hint


Question 7 of 10
7. Name one thing on the back of an AC/DC dollar?

Answer: (One Word)
Question 8 of 10
8. What were Bon Scott's last words on an album? Hint


Question 9 of 10
9. When was 'Highway to Hell' released? Hint


Question 10 of 10
10. Which of these is an AC/DC box set? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Feb 21 2024 : Guest 5: 4/10
Feb 20 2024 : Guest 209: 8/10
Feb 17 2024 : Guest 104: 7/10
Feb 11 2024 : Guest 174: 9/10
Jan 20 2024 : Guest 206: 9/10
Jan 19 2024 : Guest 198: 7/10
Jan 14 2024 : Guest 109: 10/10
Jan 13 2024 : Guest 74: 3/10
Jan 09 2024 : Guest 88: 2/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Who was AC/DC's first singer?

Answer: Dave Evans

It is a very little known fact.
2. Where was Bon Scott born?

Answer: Scotland

When he moved to Australia he was threatened because of his accent.
3. Who started the band?

Answer: Malcolm

It was Angus Young's older brother Malcolm.
4. What band did Angus play for before AC/DC?

Answer: Tantrum

When Malcolm saw him play he realized he could start the band with him.
5. When did Bon Scott die?

Answer: Feb 19 1980

Feb. 19 1980 -- all of Australia seemed to pause.
6. What was the first AC/DC album after Bon's death?

Answer: Back in Black

Malcolm actually started some riffs before Bon's death.
7. Name one thing on the back of an AC/DC dollar?

Answer: Bell

8. What were Bon Scott's last words on an album?

Answer: Shazbot Nano Nano

He loved Robin Williams and that was the saying from Mork and Mindy(source is the book in 'Bonfire').
9. When was 'Highway to Hell' released?

Answer: 1979

10. Which of these is an AC/DC box set?

Answer: Bonfire

Bonfire includes five discs that were released in tribute to the late singer, Bon Scott. The set was released in 1997.
Source: Author tillman2

This quiz was reviewed by FunTrivia editor ltc717 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Related Quizzes
1. AC/DC Average
2. AC/DC The Greatest Average
3. AC/DC 1991 Donington Concert Average
4. It's A Long Way! Average
5. AC/DC Album Match Average
6. AC/DC: Who was the drummer? Average
7. On Which AC/DC Album? Average
8. Dirty Deeds Done Dirt Cheap Average
9. AC/DC Average
10. AC/DC Basics Average
11. High Voltage Average
12. The AC/DC Files - "High Voltage" (non-AU version) Average

3/5/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us