FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Tina Turner Songs
Quiz about Tina Turner Songs

Tina Turner Songs Trivia Quiz


I will give you a Tina Turner song, and you will select which album it came from. Good luck!

A multiple-choice quiz by ashalia. Estimated time: 5 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. Music T-Z
  8. »
  9. Tina Turner

Author
ashalia
Time
5 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
63,866
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Difficult
Avg Score
5 / 10
Plays
878
Last 3 plays: Guest 174 (2/10), maryhouse (3/10), Tina_Turner26 (5/10).
- -
Question 1 of 10
1. 'You Can't Stop Me Loving You' Hint


Question 2 of 10
2. 'I Might Have Been Queen' Hint


Question 3 of 10
3. 'Typical Male' Hint


Question 4 of 10
4. 'All The Woman' Hint


Question 5 of 10
5. 'Nutbush City Limits' Hint


Question 6 of 10
6. 'Something Beautiful Remains' Hint


Question 7 of 10
7. 'Not Enough Romance' Hint


Question 8 of 10
8. 'It Takes Two' Hint


Question 9 of 10
9. 'Way of the World' Hint


Question 10 of 10
10. 'Rock N Roll Widow' Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
May 20 2024 : Guest 174: 2/10
Apr 29 2024 : maryhouse: 3/10
Apr 29 2024 : Tina_Turner26: 5/10
Apr 29 2024 : colbymanram: 10/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. 'You Can't Stop Me Loving You'

Answer: Foreign Affair

'Foreign Affair' was released in September of 1989. In November of the same year, 'Foreign Affair' was certified gold. In December, Tina hit the Top 40 with the song, 'Steamy Windows'.
2. 'I Might Have Been Queen'

Answer: Private Dancer

3. 'Typical Male'

Answer: Break Every Rule

'Break Every Rule' was released in January of 1986. 'Break Every Rule' was certified platinum in November of the same year.
4. 'All The Woman'

Answer: Twenty Four Seven

'Twenty Four Seven' was released in the U.S. in February of 2000. 'Twenty Four Seven' was certified gold in March of the same year.
5. 'Nutbush City Limits'

Answer: Simply The Best

6. 'Something Beautiful Remains'

Answer: Wildest Dreams

'Wildest Dreams' was released in September of 1996. The LP contained the hit 'Missing You' as well as the title track of a James Bond movie released the previous year, 'Goldeneye.'
7. 'Not Enough Romance'

Answer: Foreign Affair

8. 'It Takes Two'

Answer: Simply The Best

9. 'Way of the World'

Answer: Simply The Best

'Simply The Best' was released in October of 1991. 'Simply The Best' was certified platinum in 1994.
10. 'Rock N Roll Widow'

Answer: Private Dancer

'Private Dancer' was released in 1984. It was certified 5 times platinum in the U.S. Some of the hits on 'Private Dancer' include: 'What's Love Got To Do With It,' 'Let's Stay Together,'Better Be Good To Me,' 'Show Some Respect,' and 'Private Dancer'.
Source: Author ashalia

This quiz was reviewed by FunTrivia editor agony before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
5/25/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us