Quiz about Who Sings It 2
Quiz about Who Sings It 2

Who Sings It? 2 Trivia Quiz


Tell me who had a #1 hit (Billboard) in 2002 with the given song title. This is a VERY easy quiz.

A multiple-choice quiz by Recjus. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. Country Music
  8. »
  9. Name the Singer

Author
Recjus
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
141,068
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
8 / 10
Plays
3669
This quiz has 2 formats: you can play it as a or as shown below.
Scroll down to the bottom for the answer key.
1. Who sang "Good Morning Beautiful"? Hint

Kenny Chesney
Tim McGraw
Steve Holy
George Strait

2. Who sang "These Days"? Hint

Rascal Flatts
Toby Keith
Kenny Chesney
Faith Hill

3. Who sang "My List"? Hint

Alan Jackson
Tim McGraw
Toby Keith
George Strait

4. Who sang "The Good Stuff"? Hint

Keith Urban
Alan Jackson
Kenny Chesney
Toby Keith

5. Who sang "Somebody Like You"? Hint

Keith Urban
Kenny Chesney
Toby Keith
Alan Jackson

6. Who sang "Ten Rounds With Jose Cuervo"? Hint

Montgomery Gentry
Blake Shelton
Tracy Byrd
Andy Griggs

7. Who sang "Blessed"? Hint

Rebecca Lynn Howard
Faith Hill
Martina McBride
Jessica Andrews

8. Who sang "Drive (For Daddy Gene)"? Hint

Kenny Chesney
Toby Keith
Alan Jackson
Jo Dee Messina

9. Who sang "Living and Living Well"? Hint

Kenny Chesney
Toby Keith
George Strait
Alan Jackson

10. Who sang "I Breathe In, I Breathe Out"? Hint

Brad Paisley
Joe Nichols
Gary Allan
Chris Cagle


(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Who sang "Good Morning Beautiful"?

Answer: Steve Holy

It spent 5 weeks at #1. It was his first #1. It is from his album 'Blue Moon'. This song was the #2 song for all of 2002.
2. Who sang "These Days"?

Answer: Rascal Flatts

It was their first #1. It spent 3 weeks at #1. It's from their album 'Melt'.
3. Who sang "My List"?

Answer: Toby Keith

It spent 5 weeks at #1. It's from his 'Pull My Chain' album.
4. Who sang "The Good Stuff"?

Answer: Kenny Chesney

It spent 7 weeks at #1. It was the #1 country song of 2002. It's from his album 'No Shirt, No Shoes, No Problems'.
5. Who sang "Somebody Like You"?

Answer: Keith Urban

It spent 6 weeks at #1. It is from his 'Golden Road' album.
6. Who sang "Ten Rounds With Jose Cuervo"?

Answer: Tracy Byrd

It spent 1 week at #1. This was his second #1. His first was "Holdin' Heaven", 10 years before (1992). It is from his album 'Ten Rounds'.
7. Who sang "Blessed"?

Answer: Martina McBride

It spent 2 weeks at #1. It is from her 'Greatest Hits' album.
8. Who sang "Drive (For Daddy Gene)"?

Answer: Alan Jackson

It spent 4 weeks at #1. It is from his album 'Drive'.
9. Who sang "Living and Living Well"?

Answer: George Strait

It spent 2 weeks at #1. It is from his 'The Road Less Traveled' CD.
10. Who sang "I Breathe In, I Breathe Out"?

Answer: Chris Cagle

It spent 1 week at #1. It was his first #1. It is from the CD 'Play It Loud'.
Source: Author Recjus

This quiz was reviewed by FunTrivia editor bullymom before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
3/31/2023, Copyright 2023 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us