FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Cold Blooded Killers
Quiz about Cold Blooded Killers

Cold Blooded Killers Trivia Quiz


This is a quiz about various killers in society. Some parts may have you feeling squeamish after taking this quiz.

A multiple-choice quiz by slowglass. Estimated time: 5 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. People Trivia
  6. »
  7. Criminals
  8. »
  9. Murders

Author
slowglass
Time
5 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
120,321
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Tough
Avg Score
5 / 10
Plays
2544
Last 3 plays: Guest 176 (5/10), nycdmc70 (3/10), Guest 70 (2/10).
- -
Question 1 of 10
1. This woman killed her ex-husband Dan and his new wife Linda as they slept peacefully in their bed in San Diego in the late 80's. Hint


Question 2 of 10
2. This woman from Los Angeles killed nine people, most of them were homeless and mentally disabled, for their social security and disability benefits. Hint


Question 3 of 10
3. A convicted murderer from Paris, this man was a cannibal and
grave robber. His first victim was in 1994 and he was known as the "Vampire Of Paris".
Hint


Question 4 of 10
4. These two men kidnapped two police officers and killed one of them in a deserted onion field in Bakersfield. Hint


Question 5 of 10
5. Calling himself the Son of Sam, this serial killer terrorized New York City in the late 1970s. Hint


Question 6 of 10
6. A pediatric nurse, who suffered from Munchausen by Proxy syndrome, maims and murdered many infants at England's Grantham and Kesteven Hospital. Hint


Question 7 of 10
7. This navy seaman aboard an aircraft carrier admitted to as many as 30 murders in countries such as United Staes, Thailand, Singapore, Korea, Israel, and Hong Kong. Hint


Question 8 of 10
8. Britain's worst serial killer, until 2002, was this woman who was known as the Victorian serial poisoner. Hint


Question 9 of 10
9. Who was the first victim of Jack the Ripper? Hint


Question 10 of 10
10. According to a book by Patricia Cornwell in 2002, recent DNA evidence points to this man as the killer known as Jack the Ripper. Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Feb 02 2024 : Guest 176: 5/10
Jan 26 2024 : nycdmc70: 3/10
Jan 18 2024 : Guest 70: 2/10
Jan 13 2024 : Guest 90: 5/10
Jan 10 2024 : Guest 175: 5/10
Jan 05 2024 : Guest 70: 4/10
Jan 04 2024 : erinndanielle: 6/10
Jan 02 2024 : Guest 172: 6/10
Dec 29 2023 : Guest 71: 4/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. This woman killed her ex-husband Dan and his new wife Linda as they slept peacefully in their bed in San Diego in the late 80's.

Answer: Betty Broderick

Betty could not deal with the fact that her ex-husband was happy in his life without her. She decided to do whatever it took to ruin his life and job. She left hundreds of threatening messages on his answering machine and stalked him and his fiance. She even drove her car into the side of his house.

She stole their wedding invitations hoping to disrupt their lives. She broke into his house and shot Dan and Linda while they slept. She then ripped the phone out so if they woke up could not call the police.
2. This woman from Los Angeles killed nine people, most of them were homeless and mentally disabled, for their social security and disability benefits.

Answer: Dorothea Helen Gray

3. A convicted murderer from Paris, this man was a cannibal and grave robber. His first victim was in 1994 and he was known as the "Vampire Of Paris".

Answer: Nicolas Claux

French authorities released Claux after serving seven years of a twelve-year sentence.
4. These two men kidnapped two police officers and killed one of them in a deserted onion field in Bakersfield.

Answer: Gregory Powell & Jimmy Youngblood

They made a movie called "The Onion Field" about this infamous crime. It starred John Savage, James Woods and Ted Danson.
5. Calling himself the Son of Sam, this serial killer terrorized New York City in the late 1970s.

Answer: David Berkowitz

Albert De Salvo was the Boston Strangler.
Richard Ramirez was the Nightstalker.
Ted Bundy was known as the coed killer.
6. A pediatric nurse, who suffered from Munchausen by Proxy syndrome, maims and murdered many infants at England's Grantham and Kesteven Hospital.

Answer: Beverley Allitt

Psychiatrists say that 85% of the time in Munchausen by proxy, the mother is the likely perpetrator and the mortality rate for these children is significant.
7. This navy seaman aboard an aircraft carrier admitted to as many as 30 murders in countries such as United Staes, Thailand, Singapore, Korea, Israel, and Hong Kong.

Answer: John Eric Armstrong

The police believe Armstrong's spree may have begun when he joined the navy in Raleigh, North Carolina.
8. Britain's worst serial killer, until 2002, was this woman who was known as the Victorian serial poisoner.

Answer: Mary Ann Cotton

Mary Ann Cotton murdered an estimated 21 people in the 19th century.
9. Who was the first victim of Jack the Ripper?

Answer: Martha Tabram

According to Scotland Yard, Jack the Ripper had 5 official victims. Unofficially, most believe there were at least 13.
10. According to a book by Patricia Cornwell in 2002, recent DNA evidence points to this man as the killer known as Jack the Ripper.

Answer: Walter Sickert

Patricia Cornwell in her 2002 book, talks about the Ripper case, she has done a lot of research, including comparing letters written by Jack the Ripper and over 20 of Walter Sickert's paintings and has DNA evidence that an artist by the name of Walter Sickert was most likely Jack the Ripper.
Source: Author slowglass

This quiz was reviewed by FunTrivia editor thejazzkickazz before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
2/21/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us