Quiz about Real Names of Famous People
Quiz about Real Names of Famous People

Real Names of Famous People Trivia Quiz


Do you know the real names of these prominent people? You must provide the actual name when I provide the nickname or give the middle name when I provide the initial.

A multiple-choice quiz by robert362. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. People Trivia
  6. »
  7. Name Game
  8. »
  9. Nicknames & Aliases

Author
robert362
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
20,172
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
6 / 10
Plays
6278
Last 3 plays: Guest 104 (6/10), Guest 100 (1/10), Guest 4 (5/10).
This quiz has 2 formats: you can play it as a or as shown below.
Scroll down to the bottom for the answer key.
1. 'Gabby' Hayes Hint

Leo
George
Peter
Walter

2. 'Stonewall' Jackson Hint

Thomas
Patrick
Henry
William

3. 'Doc' Holliday Hint

Donald
Martin
John
Lewis

4. 'Tennessee' Williams Hint

Thomas
Norman
Charles
Vincent

5. Robert E. Lee Hint

Eric
Everett
Earl
Edward

6. F Scott Fitzgerald Hint

Franklin
Frederick
Forrest
Francis

7. 'Bing' Crosby Hint

Harry
Kenneth
Herbert
Roy

8. 'Fats' Domino Hint

Maurice
Jean
Antoine
Jacques

9. 'Tiger' Woods Hint

Michael
Earvin
Eldrick
Stanley

10. 'Duke ' Ellington Hint

Edward
David
Anthony
Stuart


(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. 'Gabby' Hayes

Answer: George

Crusty curmudgeon who shows up in many westerns
2. 'Stonewall' Jackson

Answer: Thomas

Legendary Confederate general
3. 'Doc' Holliday

Answer: John

Dentist - and gunslinger
4. 'Tennessee' Williams

Answer: Thomas

American playwright
5. Robert E. Lee

Answer: Edward

Confederate leader
6. F Scott Fitzgerald

Answer: Francis

American writer - as in Francis Scott Key
7. 'Bing' Crosby

Answer: Harry

Another legend
8. 'Fats' Domino

Answer: Antoine

'Blueberry Hill'
9. 'Tiger' Woods

Answer: Eldrick

Best golfer ever?
10. 'Duke ' Ellington

Answer: Edward

More music from a master
Source: Author robert362

This quiz was reviewed by FunTrivia editor gtho4 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Most Recent Scores
Jan 31 2023 : Guest 104: 6/10
Jan 25 2023 : Guest 100: 1/10
Jan 25 2023 : Guest 4: 5/10
Jan 21 2023 : briandoc5: 10/10
Jan 19 2023 : Guest 168: 10/10
Jan 13 2023 : MilkDrinker: 8/10
Jan 12 2023 : BullsGold: 10/10
Jan 07 2023 : ricasema: 7/10
Jan 05 2023 : bmrsnr: 10/10

Score Distribution

quiz
2/5/2023, Copyright 2023 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us