FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Sidekicks
Quiz about Sidekicks

Sidekicks Trivia Quiz


I'll give you a name, you select the person or thing to which it is most closely related. Good luck!

A multiple-choice quiz by justawful. Estimated time: 5 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. People Trivia
  6. »
  7. Mixed People
  8. »
  9. 15 Minutes of Fame

Author
justawful
Time
5 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
36,056
Updated
Dec 03 21
# Qns
25
Difficulty
Tough
Avg Score
13 / 25
Plays
4403
Awards
Top 20% Quiz
Last 3 plays: Guest 166 (18/25), Guest 99 (17/25), HumblePie7 (7/25).
- -
Question 1 of 25
1. Kato Hint


Question 2 of 25
2. Colonel Tom Parker Hint


Question 3 of 25
3. Traveller Hint


Question 4 of 25
4. Joe Tinker Hint


Question 5 of 25
5. Margaret Dumont Hint


Question 6 of 25
6. Little Boy Hint


Question 7 of 25
7. Tenzing Norgay Hint


Question 8 of 25
8. William Lombardy Hint


Question 9 of 25
9. Anne Meara Hint


Question 10 of 25
10. 99 Hint


Question 11 of 25
11. Harry Longbaugh Hint


Question 12 of 25
12. Ben Grimm Hint


Question 13 of 25
13. Porter Wagoner Hint


Question 14 of 25
14. Napoleon Solo Hint


Question 15 of 25
15. DJ Jazzy Jeff Hint


Question 16 of 25
16. Bobo Brazil Hint


Question 17 of 25
17. Maynard G. Krebs Hint


Question 18 of 25
18. Ub Iwerks Hint


Question 19 of 25
19. Gort Hint


Question 20 of 25
20. Will Mastin Hint


Question 21 of 25
21. Clyde Tolson Hint


Question 22 of 25
22. Jack Kirby Hint


Question 23 of 25
23. Jerry Lieber Hint


Question 24 of 25
24. Toussaint Charbonneau Hint


Question 25 of 25
25. Nellybelle Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
May 24 2024 : Guest 166: 18/25
May 20 2024 : Guest 99: 17/25
May 19 2024 : HumblePie7: 7/25
May 19 2024 : MariaVerde: 21/25
May 19 2024 : debray2001: 18/25
May 19 2024 : Stoaty: 9/25
May 11 2024 : Guest 73: 10/25
May 08 2024 : PurpleComet: 23/25

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Kato

Answer: Green Hornet

Played by Bruce Lee in the TV series.
2. Colonel Tom Parker

Answer: Elvis Presley

Elvis' longtime manager.
3. Traveller

Answer: Robert E. Lee

Lee's famous horse.
4. Joe Tinker

Answer: Johnny Evers

Baseball's double play combination Tinker to Evers to Chance.
5. Margaret Dumont

Answer: Groucho Marx

Groucho's longtime foil.
6. Little Boy

Answer: Fat Man

The first atomic bombs.
7. Tenzing Norgay

Answer: Sir Edmund Hillary

The first 2 men to climb the summit of Mt. Everest.
8. William Lombardy

Answer: Bobby Fischer

Fischer's second during his world championship chess match with Boris Spassky in 1972.
9. Anne Meara

Answer: Jerry Stiller

The famous comedy team of Stiller and Meara.
10. 99

Answer: 86

Get Smart!
11. Harry Longbaugh

Answer: Butch Cassidy

The Sundance Kid!
12. Ben Grimm

Answer: Reed Richards

2 members of the Fantastic Four.
13. Porter Wagoner

Answer: Dolly Parton

The two recorded many songs together.
14. Napoleon Solo

Answer: Illya Kuryakin

The Man From U.N.C.L.E!
15. DJ Jazzy Jeff

Answer: Will Smith

The Fresh Prince and DJ Jazzy Jeff.
16. Bobo Brazil

Answer: Bruno Sammartino

The 2 wrestlers often shared the same bill.
17. Maynard G. Krebs

Answer: Dobie Gillis

Bob Denver in his early role as the beatnic sidekick.
18. Ub Iwerks

Answer: Walt Disney

Along with Walt's brother Roy, they started the Disney empire.
19. Gort

Answer: Klaatu

The Alien and his robot from 'The Day the Earth Stood Still'.
20. Will Mastin

Answer: Sammy Davis Jr.

Sammy started out in show business as a child accompanied by his father and uncle Will as part of the Will Mastin Trio.
21. Clyde Tolson

Answer: J. Edgar Hoover

Partners in the FBI.
22. Jack Kirby

Answer: Stan Lee

The 2 men started Marvel Comics.
23. Jerry Lieber

Answer: Mike Stoller

Famous songwriting team of the 50s and 60s. Immortalized in the musical Smokey Joe's Cafe.
24. Toussaint Charbonneau

Answer: Sacajawea

The famous indian guide and her husband.
25. Nellybelle

Answer: Pat Brady

Roy Rogers' sidekick and his jeep.
Source: Author justawful

This quiz was reviewed by FunTrivia editor gtho4 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
6/24/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us