FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about 200304 Arsenal Gunners
Quiz about 200304 Arsenal Gunners

2003-04 Arsenal Gunners Trivia Quiz


A quiz on Arsenal players and their numbers from the 2003-04 season.

A multiple-choice quiz by beachboy60. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Sports Trivia
  6. »
  7. UK Football Teams
  8. »
  9. Arsenal

Author
beachboy60
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
180,397
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
8 / 10
Plays
797
- -
Question 1 of 10
1. Which number did the new goalkeeper Jens Lehmann wear? Hint


Question 2 of 10
2. Which number did Arsenal Striker Dennis Bergkamp wear for Arsenal? Hint


Question 3 of 10
3. Which Arsenal player wore number 7? Hint


Question 4 of 10
4. Which number did Gael Clichy wear in the 2003-04 season? Hint


Question 5 of 10
5. Which number did Patrick Viera wear for Arsenal?

Hint


Question 6 of 10
6. Which number did Nawankwo Kanu wear for the Gunners? Hint


Question 7 of 10
7. Which number did Ashley Cole wear for the Gunners? Hint


Question 8 of 10
8. Which midfielder wore number 19 for Arsenal in the 2003-04 season? Hint


Question 9 of 10
9. Which number did Martin Keown wear for the Gunners? Hint


Question 10 of 10
10. Which number was Edu in the 2003-04 season? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Which number did the new goalkeeper Jens Lehmann wear?

Answer: 1

Jens Lehmann was born on the 10th of November 1969 in Essen Germany. He started off his career with German club Schalke 04. Then he was transferd over to Borussia Dortmund. He played 2 seasons with Schalke 04, 6 with Borussia Dortmund, and in the 2003/2004 season, he played with the Gunners.
2. Which number did Arsenal Striker Dennis Bergkamp wear for Arsenal?

Answer: 10

Dennis Bergkamp was born in Amsterdam (Netherlands)on the 10th of May 1969. Dennis started off his career with Dutch club Ajax, then he moved to Inter Milan for a short time before moving to the Gunners in 1995.
3. Which Arsenal player wore number 7?

Answer: Robert Pires

Robert Pires was born in Reims (France) on the 29 of October 1973. Robert moved to Arsenal from Marseille in 2000, and scored 14 goals in the 2003/2004 season.
4. Which number did Gael Clichy wear in the 2003-04 season?

Answer: 22

Gael Clichy was born on the 26th of July 1985, and was originally from AS Cannes. In the 2003-04 season, Clichy played 11 games.
5. Which number did Patrick Viera wear for Arsenal?

Answer: 4

Patrick Viera was born on the 23rd of June 1976. The French international had captained Arsenal when Lee Dixon left in 2002. He started off his football career with AS Cannes, then moved to AC Milan, and was then picked up by Arsenal in 1996.
6. Which number did Nawankwo Kanu wear for the Gunners?

Answer: 25

Nawankwo Kanu was born on the 1st of August 1976 in Oweri (Nigeria).
He first played with Ajax, then Inter Milan, and was finally picked up at the end of the 1999 season in a trade.
7. Which number did Ashley Cole wear for the Gunners?

Answer: 3

The English backmen from Stepney England, joined the Gunners in 1997 from the Arsenal academy. Ashley Cole had cemented a spot as a backmen for the Gunners, and headed the first goal of the 2003-04 Champions League agianst Dynamo Kiev in the 88th minute.
8. Which midfielder wore number 19 for Arsenal in the 2003-04 season?

Answer: Gilberto Silva

Gilberto Silva was born on the 7th of October 1976. He started off his career with a couple of lower division clubs in Brazil, and was picked by Arsenal on the 7th of July 2002.
9. Which number did Martin Keown wear for the Gunners?

Answer: 5

Martin Keown started playing in the first division for Arsenal, then moved to Aston Villa, Brighton (loan), Everton, and moved back to Arsenal in 1993. Keown played his Testimonial match against the English XI on the 17th of May 2004.
10. Which number was Edu in the 2003-04 season?

Answer: 17

Edu originally from the Corinthians (Brazil), joined Arsenal in 2001 and had great success in defense for the Gunners. Edu was born in Sao Paulo on the 16th of May 1978.
Source: Author beachboy60

This quiz was reviewed by FunTrivia editor Nightmare before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
6/20/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us