FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about 2004 Lovely Liverpool Lads
Quiz about 2004 Lovely Liverpool Lads

2004 Lovely Liverpool Lads Trivia Quiz


How well do you know the lovely boys from the 2004 Liverpool Football Club. The following quiz is about which number each player wears.

A multiple-choice quiz by clarkeyzbabe. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Sports Trivia
  6. »
  7. UK Football Teams
  8. »
  9. Liverpool

Author
clarkeyzbabe
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
181,545
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
8 / 10
Plays
907
- -
Question 1 of 10
1. Which number did striker Michael Owen wear? Hint


Question 2 of 10
2. Which number did defender Steve Finnan wear? Hint


Question 3 of 10
3. Which number did midfielder Harry Kewell wear? Hint


Question 4 of 10
4. Which number did midfielder Steven Gerrard wear? Hint


Question 5 of 10
5. Which number did defender Jamie Carragher wear? Hint


Question 6 of 10
6. Which number did defender John Arne Riise wear?
Hint


Question 7 of 10
7. Which number did goalkeeper Jerzy Dudek wear? Hint


Question 8 of 10
8. Which number did midfielder Danny Murphy wear? Hint


Question 9 of 10
9. Which number did striker El-Hadji Diouf wear?
Hint


Question 10 of 10
10. What number did midfielder Vladimir Smicer wear?
Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Which number did striker Michael Owen wear?

Answer: 10

Michael Owen scored on his debut for Liverpool in 1997 and hasn't looked back since.
2. Which number did defender Steve Finnan wear?

Answer: 3

Steve is from the Republic of Ireland and was signed to Liverpool from Fulham before the 2003-2004 season.
3. Which number did midfielder Harry Kewell wear?

Answer: 7

Harry was born in Australia. He played for Leeds before being signed to Liverpool in July 2003.
4. Which number did midfielder Steven Gerrard wear?

Answer: 17

Steven is also the captain of the Liverpool Football Club.
5. Which number did defender Jamie Carragher wear?

Answer: 23

Jamie was born on the 28th of January 1978.
6. Which number did defender John Arne Riise wear?

Answer: 18

John was signed during the 2001 summer break.
7. Which number did goalkeeper Jerzy Dudek wear?

Answer: 1

Jerzy was born in Rybnik, Poland.
8. Which number did midfielder Danny Murphy wear?

Answer: 13

Danny had also played for Crewe Alexandra.
9. Which number did striker El-Hadji Diouf wear?

Answer: 9

El-Hadji was born in Senegal.
10. What number did midfielder Vladimir Smicer wear?

Answer: 11

Vladimir was born on May 24, 1973, in Decin, Czech Republic.
Source: Author clarkeyzbabe

This quiz was reviewed by FunTrivia editor Nightmare before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
4/16/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us