FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about About the Mariners
Quiz about About the Mariners

About the Mariners Trivia Quiz


This is an easy quiz about the Seattle club.

A multiple-choice quiz by kobe13. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Sports Trivia
  6. »
  7. MLB Teams
  8. »
  9. Seattle Mariners

Author
kobe13
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
129,949
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
8 / 10
Plays
881
- -
Question 1 of 10
1. What Mariner wore the number '11' in the 2002 season? Hint


Question 2 of 10
2. Ichiro wore what number during the 2002 season? Hint


Question 3 of 10
3. What Mariner had the number '34' on his jersey in 2002? Hint


Question 4 of 10
4. What Mariner centerfielder wore the number '44' in the 2002 season? Hint


Question 5 of 10
5. What number did Randy Winn wear in the 2003 season? Hint


Question 6 of 10
6. Which of the following Mariners won a Gold Glove in 2002? Hint


Question 7 of 10
7. Who was the tallest person on the Mariners in 2003? Hint


Question 8 of 10
8. Who was the shortest person on the Mariners in 2003? Hint


Question 9 of 10
9. Which of the following Texas pitchers, was listed under 200 pounds in 2003? Hint


Question 10 of 10
10. The Mariners finished the 2002 season, below .500?



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. What Mariner wore the number '11' in the 2002 season?

Answer: Edgar Martinez

Edgar has worn the number '11' since the 1987 season as a Mariner.
2. Ichiro wore what number during the 2002 season?

Answer: 51

Ichiro wore the number 51 when he was a rookie in Japan.
3. What Mariner had the number '34' on his jersey in 2002?

Answer: Freddy Garcia

Freddy was aquired in the Randy Johnson trade, and has been a star in Seattle.
4. What Mariner centerfielder wore the number '44' in the 2002 season?

Answer: Mike Cameron

Cameron won the Gold Glove for centerfield in 2001.
5. What number did Randy Winn wear in the 2003 season?

Answer: 2

Randy Winn was aquired from the Mariners, when Lou Pinella went to the Devil Rays.
6. Which of the following Mariners won a Gold Glove in 2002?

Answer: Bret Boone

Bret won this at second base.
7. Who was the tallest person on the Mariners in 2003?

Answer: Jeff Nelson

Jeff Nelson is 6' 8" on their official stat roster.
8. Who was the shortest person on the Mariners in 2003?

Answer: Ichiro Suzuki

9. Which of the following Texas pitchers, was listed under 200 pounds in 2003?

Answer: Ismael Valdez

There are three players who weigh a team heaviest, Garcia, Carrara, and Nelson. All weighed 235 pounds. Valdez was listed at 185 on the Ranger's official stat roster.
10. The Mariners finished the 2002 season, below .500?

Answer: False

The Mariners finished the season with a record of 93-69, for a 3rd place AL West spot.
Source: Author kobe13

This quiz was reviewed by FunTrivia editor Nightmare before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
5/24/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us