FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Seattle Mariners
Quiz about Seattle Mariners

Sports Quiz: Seattle Mariners: 10 Questions | MLB Teams


This is an easy quiz about the Seattle Mariners, I will give you a little information about the player, and you pick who it is.

A multiple-choice quiz by SeaMariners. Estimated time: 2 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Sports Trivia
  6. »
  7. MLB Teams
  8. »
  9. Seattle Mariners

Author
SeaMariners
Time
2 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
139,386
Updated
Jul 23 22
# Qns
10
Difficulty
Easy
Avg Score
8 / 10
Plays
1380
Last 3 plays: Guest 73 (8/10), Guest 199 (3/10), Guest 63 (9/10).
- -
Question 1 of 10
1. Who played second base in 2003 and wore #29? Hint


Question 2 of 10
2. Which of these played joined the Mariners in 2000, and had won a World Series ring with the Toronto Blue Jays in 1992? Hint


Question 3 of 10
3. Which of these players came to the Seattle Mariners from the Cincinnati Reds in 1994, and was the starting catcher in 2003? Hint


Question 4 of 10
4. Who came from Colorado in 2002, as a replacement for David Bell? Hint


Question 5 of 10
5. Who took over for Ken Griffey Jr., when he was traded to Cincinnati after the 1999 season? Hint


Question 6 of 10
6. Who was a Japanese sensation, amd came to the Mariners in 2001? Hint


Question 7 of 10
7. Who came over as compensation for Lou Piniella in 2002 and 2003? Hint


Question 8 of 10
8. Who took over from Alex Rodriguez when he went to Texas in 2001? Hint


Question 9 of 10
9. Who came up from San Diego to play for the Mariners in 2002, and backed up Dan Wilson? Hint


Question 10 of 10
10. Who played 6 of the 9 positions as a Mariner in 2002 and 2003, and was one of baseball's best utility players? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Jun 29 2024 : Guest 73: 8/10
Jun 27 2024 : Guest 199: 3/10
Jun 24 2024 : Guest 63: 9/10
Jun 02 2024 : Guest 71: 9/10
May 24 2024 : Guest 2: 8/10
May 24 2024 : Guest 172: 4/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Who played second base in 2003 and wore #29?

Answer: Bret Boone

Bret came to Seattle from The San Diego Padres in 2001. He is the grandson to Ray Boone, the son to Bob Boone, and the brother to Aaron Boone all of which play or have played Major League Baseball at one time.
2. Which of these played joined the Mariners in 2000, and had won a World Series ring with the Toronto Blue Jays in 1992?

Answer: John Olerud

With the Toronto Blue Jays John won a World Series ring in 1992. He went to college at Washington State University where he was a pitcher before switching to first base.
3. Which of these players came to the Seattle Mariners from the Cincinnati Reds in 1994, and was the starting catcher in 2003?

Answer: Dan Wilson

Dan Wilson won his first trip to the All-Star game in 1996 along with 5 other Mariners. He played for the Cincinatti Reds before coming to Seattle.
4. Who came from Colorado in 2002, as a replacement for David Bell?

Answer: Jeff Cirillo

Jeff Cirillo was traded from Colorado to Seattle in 2002. He won a Gold Glove in 2002 when he had only 9 errors in 338 total chances.
5. Who took over for Ken Griffey Jr., when he was traded to Cincinnati after the 1999 season?

Answer: Mike Cameron

Mike Cameron came to Seattle from the Cincinnati Reds. He hit a career high 25 homeruns in 2002.
6. Who was a Japanese sensation, amd came to the Mariners in 2001?

Answer: Ichiro Suzuki

Ichiro was named Rookie of the Year in 2001, and was also the leading vote getter in the All-Star game that year.
7. Who came over as compensation for Lou Piniella in 2002 and 2003?

Answer: Randy Winn

Randy Winn was traded from Tampa as compensation for manager Lou Piniella going there. Winn was the only representative for the Devil Rays in the 2002 All-Star Game.
8. Who took over from Alex Rodriguez when he went to Texas in 2001?

Answer: Carlos Guillen

Alex Rodriguez was with the Mariners for seven years before going to the Rangers.
9. Who came up from San Diego to play for the Mariners in 2002, and backed up Dan Wilson?

Answer: Ben Davis

Ben Davis was aquired from the San Diego Padres as a replacement for Dan Wilson. In 2002 he threw out 44% of possible base stealers and also batted .300 with runners in scoring position.
10. Who played 6 of the 9 positions as a Mariner in 2002 and 2003, and was one of baseball's best utility players?

Answer: Mark McLemore

Mark Mclemore played 4 different positions in 2003 (2B, 3B, SS, LF). In 2002 he played 6 different positions for the Mariners (2B, 3B, SS, all 3 outfield positions). He never pitched or played catcher or first base. He was a switch hitter and can be put anywhere in the line-up.
Source: Author SeaMariners

This quiz was reviewed by FunTrivia editor Nightmare before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
7/21/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us