FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about The Seattle Mariners
Quiz about The Seattle Mariners

The Seattle Mariners Trivia Quiz


Here is a easy quiz on the Mariners.

A multiple-choice quiz by jomo13. Estimated time: 2 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Sports Trivia
  6. »
  7. MLB Teams
  8. »
  9. Seattle Mariners

Author
jomo13
Time
2 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
130,766
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Easy
Avg Score
8 / 10
Plays
1011
- -
Question 1 of 10
1. Who played right field in 2000? Hint


Question 2 of 10
2. Who played centerfield in 1999? Hint


Question 3 of 10
3. Safeco Field was opened in 2000?


Question 4 of 10
4. The Mariners have had more than one ballpark?


Question 5 of 10
5. On Ichiro Suzuki's Mariner jersey, his last name was on the back?


Question 6 of 10
6. What position did Edgar Martinez play before he was moved to DH? Hint


Question 7 of 10
7. Mariners 2001 season record was 117-45?


Question 8 of 10
8. The Mariners won the World Series in 1998?


Question 9 of 10
9. Two of the starting pitchers for 2003 were who? Hint


Question 10 of 10
10. The Mariners finished first in 2002?



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Who played right field in 2000?

Answer: Jay Buhner

Jay Buhner's last season for the Mariners was 2001, thus ending the tradition of Buhner Buz night.
2. Who played centerfield in 1999?

Answer: Ken Griffey Jr

Griffey Jr. was in his last season with the Mariners, before going to the Reds.
3. Safeco Field was opened in 2000?

Answer: False

Safeco Field was opened in July of 1999.
4. The Mariners have had more than one ballpark?

Answer: True

They have had at least the Kingdome and Safeco Field.
5. On Ichiro Suzuki's Mariner jersey, his last name was on the back?

Answer: False

Everyone referred to him as Ichiro which caused controversy on the 2001 all-star ballot.
6. What position did Edgar Martinez play before he was moved to DH?

Answer: Third Base

He was moved to DH because of injuries.
7. Mariners 2001 season record was 117-45?

Answer: false

They tied the 1906 Cubs for the best record in MLB History with 116 in 2001.
8. The Mariners won the World Series in 1998?

Answer: False

They had been a team for 25 years but never won a World Series. The Yankees defeated the Padres, 4-0.
9. Two of the starting pitchers for 2003 were who?

Answer: Jamie Moyer, Joel Pinero

Jamie Moyer wore jersey #50 and was in the five man rotation along with Joel Pinero.
10. The Mariners finished first in 2002?

Answer: False

They finished a close 3rd.
Source: Author jomo13

This quiz was reviewed by FunTrivia editor Nightmare before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
7/21/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us