FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Famous Liverpool FC Players
Quiz about Famous Liverpool FC Players

Famous Liverpool FC Players Trivia Quiz


This is a quiz about Liverpool and their players. Please give it a go.

A multiple-choice quiz by pricer. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Sports Trivia
  6. »
  7. UK Football Teams
  8. »
  9. Liverpool

Author
pricer
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
127,677
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Tough
Avg Score
6 / 10
Plays
1011
- -
Question 1 of 10
1. How many games did Liverpool go without winning in the 2002/2003 season? Hint


Question 2 of 10
2. How many goals and appearances did Ian Rush have at Liverpool? Hint


Question 3 of 10
3. Which international team did Ian Rush play for? Hint


Question 4 of 10
4. How many teams did Rush play for? Hint


Question 5 of 10
5. Is it true that Ian Rush played for Liverpool, Leeds and Newcastle?


Question 6 of 10
6. Which goalkeeper played for Liverpool before Jerzy Dudek? Hint


Question 7 of 10
7. Who were Liverpool playing against, when Gerard Houllier had a heart attack? Hint


Question 8 of 10
8. What number did Milan Baros wear while playing for Liverpool? Hint


Question 9 of 10
9. What year was Kenny Dalglish transferred from Celtic to Liverpool? Hint


Question 10 of 10
10. Who was Liverpool's second goalkeeper in 2003? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. How many games did Liverpool go without winning in the 2002/2003 season?

Answer: 11 games

One of the worst stages in Liverpool's football career.
2. How many goals and appearances did Ian Rush have at Liverpool?

Answer: 229 goals and 469 appearances

Ian Rush was the top ever goal-scorer for Liverpool.
3. Which international team did Ian Rush play for?

Answer: Wales

He started his career in Harwarden Rangers in Wales.
4. How many teams did Rush play for?

Answer: 8

Ian played for - Liverpool, Juventus, Leeds, Newcastle, Sheffield United, Wrexham, Chester City, and Sydney Olympic.
5. Is it true that Ian Rush played for Liverpool, Leeds and Newcastle?

Answer: Yes

He moved to Leeds first, but shortly after joined Newcastle United.
6. Which goalkeeper played for Liverpool before Jerzy Dudek?

Answer: Sander Westerveld

Dudek played for Poland in the World Cup.
7. Who were Liverpool playing against, when Gerard Houllier had a heart attack?

Answer: Leeds

Phil Thompsom took over as manager during the absence.
8. What number did Milan Baros wear while playing for Liverpool?

Answer: 5

He joined the team in 2002, at the same time as Diouf.
9. What year was Kenny Dalglish transferred from Celtic to Liverpool?

Answer: 1977

He was transfered in 1977.
10. Who was Liverpool's second goalkeeper in 2003?

Answer: Chris Kirkland

He took over from Dudek, when Dudek was going through an unlucky stage.
Source: Author pricer

This quiz was reviewed by FunTrivia editor Nightmare before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
4/16/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us