FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Which College
Quiz about Which College

Which College? Trivia Quiz


What colleges did your favorite NBA players attend?

A multiple-choice quiz by Yada029. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Sports Trivia
  6. »
  7. College Alumni
  8. »
  9. NBA Alumni

Author
Yada029
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
4,990
Updated
Dec 03 21
# Qns
25
Difficulty
Average
Avg Score
20 / 25
Plays
5190
Last 3 plays: Lenny15 (17/25), gracious1 (6/25), kjshear (25/25).
- -
Question 1 of 25
1. Michael Olowokandi attended what college? Hint


Question 2 of 25
2. What college did Vin Baker go to? Hint


Question 3 of 25
3. Jalen Rose was found playing at which college? Hint


Question 4 of 25
4. Hakeem Olajuwon went to what college? Hint


Question 5 of 25
5. Latrell Sprewell wore whose uniform? Hint


Question 6 of 25
6. Elton Brand went to which college? Hint


Question 7 of 25
7. Shareef Abdur-Rahim was found playing college for which team? Hint


Question 8 of 25
8. What college did Tom Gugliotta play with? Hint


Question 9 of 25
9. Steve Francis went to which college? Hint


Question 10 of 25
10. What college found Jason Williams playing for them? Hint


Question 11 of 25
11. Damon Stoudamire played for which college? Hint


Question 12 of 25
12. What college did Rod Strickland play for? Hint


Question 13 of 25
13. Kerry Kittles was found in what college's uniform? Hint


Question 14 of 25
14. Gary Payton wore the uniform of what college? Hint


Question 15 of 25
15. Karl Malone played for what college? Hint


Question 16 of 25
16. Where did John Stockton play college ball? Hint


Question 17 of 25
17. Antawn Jamison played college where? Hint


Question 18 of 25
18. Antonio Mcdyess was found in the uniform of which college? Hint


Question 19 of 25
19. Cliff Robinson played for what college? Hint


Question 20 of 25
20. Scottie Pippen was found in what college uniform? Hint


Question 21 of 25
21. Where did Mitch Richmond play college ball at? Hint


Question 22 of 25
22. David Robinson went to which college? Hint


Question 23 of 25
23. Alonzo Mourning played in what college's uniform? Hint


Question 24 of 25
24. Steve Smith played for which college? Hint


Question 25 of 25
25. What college did Charlie Ward play for? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
May 19 2024 : Lenny15: 17/25
May 19 2024 : gracious1: 6/25
May 07 2024 : kjshear: 25/25
Apr 16 2024 : Guest 172: 14/25
Apr 01 2024 : Guest 74: 17/25
Mar 30 2024 : Guest 107: 13/25
Mar 27 2024 : mungojerry: 24/25
Mar 27 2024 : Mikeytrout44: 22/25

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Michael Olowokandi attended what college?

Answer: Pacific

2. What college did Vin Baker go to?

Answer: Hartford

3. Jalen Rose was found playing at which college?

Answer: Michigan

4. Hakeem Olajuwon went to what college?

Answer: Houston

5. Latrell Sprewell wore whose uniform?

Answer: Alabama

6. Elton Brand went to which college?

Answer: Duke

7. Shareef Abdur-Rahim was found playing college for which team?

Answer: California

8. What college did Tom Gugliotta play with?

Answer: North Carolina St

9. Steve Francis went to which college?

Answer: Maryland

10. What college found Jason Williams playing for them?

Answer: Florida

11. Damon Stoudamire played for which college?

Answer: Arizona

12. What college did Rod Strickland play for?

Answer: Depaul

13. Kerry Kittles was found in what college's uniform?

Answer: Villanova

14. Gary Payton wore the uniform of what college?

Answer: Oregon State

15. Karl Malone played for what college?

Answer: Louisiana Tech

16. Where did John Stockton play college ball?

Answer: Gonzaga

17. Antawn Jamison played college where?

Answer: North Carolina

18. Antonio Mcdyess was found in the uniform of which college?

Answer: Alabama

19. Cliff Robinson played for what college?

Answer: Uconn

20. Scottie Pippen was found in what college uniform?

Answer: Central Arkansas

21. Where did Mitch Richmond play college ball at?

Answer: Kansas St

22. David Robinson went to which college?

Answer: Navy

23. Alonzo Mourning played in what college's uniform?

Answer: Georgetown

24. Steve Smith played for which college?

Answer: Michigan St

25. What college did Charlie Ward play for?

Answer: Florida St

Source: Author Yada029

This quiz was reviewed by FunTrivia editor gtho4 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
5/20/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us