FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about NBA Players Which College
Quiz about NBA Players Which College

NBA Players: Which College? Trivia Quiz


Where did these NBA players go to college?

A multiple-choice quiz by Jamal501. Estimated time: 2 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Sports Trivia
  6. »
  7. College Alumni
  8. »
  9. NBA Alumni

Author
Jamal501
Time
2 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
3,072
Updated
Dec 03 21
# Qns
15
Difficulty
Easy
Avg Score
13 / 15
Plays
4989
Last 3 plays: Guest 199 (13/15), Guest 74 (12/15), Chloe4770 (15/15).
- -
Question 1 of 15
1. Which country is Vlade Divac from (born in)? Hint


Question 2 of 15
2. Which country is Toni Kukoc from? Hint


Question 3 of 15
3. Which college did Jason Kidd go to? Hint


Question 4 of 15
4. Which college is Marcus Camby from? Hint


Question 5 of 15
5. Which college did Larry Johnson go to? Hint


Question 6 of 15
6. Which college did Eddie Jones go to? Hint


Question 7 of 15
7. Which college did Jeff Hornacek go to? Hint


Question 8 of 15
8. Which college did Anfernee Hardaway go to? Hint


Question 9 of 15
9. Where did Tom Gugliotta go to college? Hint


Question 10 of 15
10. Where did Patrick Ewing go to college? Hint


Question 11 of 15
11. Where did Antoine Walker go to school? Hint


Question 12 of 15
12. Where did Nick Van Exel go to college? Hint


Question 13 of 15
13. Where did Rasheed Wallace go to college? Hint


Question 14 of 15
14. Where did Robert 'Tractor' Traylor go to school? Hint


Question 15 of 15
15. Where did Stacey Augmon go to college? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Apr 03 2024 : Guest 199: 13/15
Apr 01 2024 : Guest 74: 12/15
Mar 20 2024 : Chloe4770: 15/15
Mar 09 2024 : Guest 98: 3/15
Feb 28 2024 : Guest 40: 15/15
Feb 21 2024 : bocrow000: 11/15

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Which country is Vlade Divac from (born in)?

Answer: Serbia

2. Which country is Toni Kukoc from?

Answer: Croatia

3. Which college did Jason Kidd go to?

Answer: California

4. Which college is Marcus Camby from?

Answer: UMass

5. Which college did Larry Johnson go to?

Answer: UNLV

He was the first overall pick in the 1991 draft.
6. Which college did Eddie Jones go to?

Answer: Temple

7. Which college did Jeff Hornacek go to?

Answer: Iowa State

8. Which college did Anfernee Hardaway go to?

Answer: Memphis

9. Where did Tom Gugliotta go to college?

Answer: North Carolina State

10. Where did Patrick Ewing go to college?

Answer: Georgetown

11. Where did Antoine Walker go to school?

Answer: Kentucky

12. Where did Nick Van Exel go to college?

Answer: Cincinnati

13. Where did Rasheed Wallace go to college?

Answer: North Carolina

14. Where did Robert 'Tractor' Traylor go to school?

Answer: Michigan

15. Where did Stacey Augmon go to college?

Answer: UNLV

Source: Author Jamal501

This quiz was reviewed by FunTrivia editor Nightmare before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
4/19/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us