FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Which College Did They Attend
Quiz about Which College Did They Attend

Which College Did They Attend? Quiz


Try this quiz on for size.

A multiple-choice quiz by mkras99. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Sports Trivia
  6. »
  7. College Alumni
  8. »
  9. NBA Alumni

Author
mkras99
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
9,379
Updated
Dec 03 21
# Qns
15
Difficulty
Tough
Avg Score
9 / 15
Plays
4175
- -
Question 1 of 15
1. What college did Terry Porter attend? Hint


Question 2 of 15
2. What college did Antoine Carr attend? Hint


Question 3 of 15
3. Where did John Stockton go to school? Hint


Question 4 of 15
4. Where did Otis Thorpe go to school? Hint


Question 5 of 15
5. Where did Karl Malone go to school? Hint


Question 6 of 15
6. Dennis Rodman went to this college: Hint


Question 7 of 15
7. Where did John Starks play his college ball? Hint


Question 8 of 15
8. Where did Matt Geiger start his college career? Hint


Question 9 of 15
9. What school did Roshown McLeod attend before transferring to Duke? Hint


Question 10 of 15
10. Which small school produced both Charles Oakley and Terry Davis? Hint


Question 11 of 15
11. Aaron Williams and Brian Grant both played for this school. Hint


Question 12 of 15
12. Where did Johnny Newman go to school? Hint


Question 13 of 15
13. John Salley and Mark Price both played for which team? Hint


Question 14 of 15
14. A.C. Green played his college b-ball for this school. Hint


Question 15 of 15
15. Former lottery busts Dennis Hopson and Brad Sellers both played at this school. Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Mar 22 2024 : harryhusker3: 7/15
Feb 23 2024 : Guest 100: 13/15

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. What college did Terry Porter attend?

Answer: Wisconsin Stevens-Point

Terry was the first NBA player to have attended Wisconsin Stevens-Point.
2. What college did Antoine Carr attend?

Answer: Wichita St.

Carr teamed with Xavier McDaniel to form a very formidable front line.
3. Where did John Stockton go to school?

Answer: Gonzaga

4. Where did Otis Thorpe go to school?

Answer: Providence

5. Where did Karl Malone go to school?

Answer: Louisiana Tech

6. Dennis Rodman went to this college:

Answer: SE Oklahoma St.

7. Where did John Starks play his college ball?

Answer: Oklahoma St.

8. Where did Matt Geiger start his college career?

Answer: Auburn

9. What school did Roshown McLeod attend before transferring to Duke?

Answer: St. Johns

10. Which small school produced both Charles Oakley and Terry Davis?

Answer: Virginia Union

11. Aaron Williams and Brian Grant both played for this school.

Answer: Xavier

12. Where did Johnny Newman go to school?

Answer: Richmond

13. John Salley and Mark Price both played for which team?

Answer: Georgia Tech

14. A.C. Green played his college b-ball for this school.

Answer: Oregon State

15. Former lottery busts Dennis Hopson and Brad Sellers both played at this school.

Answer: Ohio St.

Source: Author mkras99

This quiz was reviewed by FunTrivia editor gtho4 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
4/19/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us