FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Colleges of NBA Players
Quiz about Colleges of NBA Players

Colleges of NBA Players | 10 Question Sports Multiple Choice Quiz


This is a quiz about what colleges the NBA players attended. Hope you enjoy playing it.

A multiple-choice quiz by FunTriviaBoy. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Sports Trivia
  6. »
  7. College Alumni
  8. »
  9. NBA Alumni

Author
FunTriviaBoy
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
131,097
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
8 / 10
Plays
1121
- -
Question 1 of 10
1. What college did New Orleans Hornets' forward PJ Brown go to? Hint


Question 2 of 10
2. What college did Toronto Raptors' guard Rafer Alston go to? Hint


Question 3 of 10
3. What college did Miami Heats' guard Anthony Carter go to? Hint


Question 4 of 10
4. What college did Orlando Magic center Andrew DeClerq go to? Hint


Question 5 of 10
5. What college did New York Knicks' guard Howard Eisley go to? Hint


Question 6 of 10
6. What college did Chicago Bulls' forward Marcus Fizer go to? Hint


Question 7 of 10
7. What college did Atlanta Hawks' guard Dion Glover go to? Hint


Question 8 of 10
8. What college did New Jersey Nets' guard Lucious Harris go to? Hint


Question 9 of 10
9. What college did Dallas Mavericks' forward Popeye Jones go to? Hint


Question 10 of 10
10. What college did San Antonio Spurs' guard Steve Kerr go to? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. What college did New Orleans Hornets' forward PJ Brown go to?

Answer: Louisiana Tech

PJ Brown averaged 10.7 points and 9.0 rebounds per game with the New Orleans Hornets in the 2002-03 season. He ranked 4th in field goal percentage in NBA, with 53.1% in 2003.
2. What college did Toronto Raptors' guard Rafer Alston go to?

Answer: Fresno State

Rafer Alston averaged 7.8 points and 4.1 assists per game with the Toronto Raptors in the 2002-03 season.
3. What college did Miami Heats' guard Anthony Carter go to?

Answer: Hawaii

Anthony Carter averaged 4.1 points and 4.1 assists per game with the Miami Heat in the 2002-03 season.
4. What college did Orlando Magic center Andrew DeClerq go to?

Answer: Florida

Andrew Declerq averaged 4.7 points and 4.4 rebounds per game with the Orlando Magic in the 2002-03 season. In 2003, he ranked 5th in offensive rebounds per 48 minutes in NBA with 5.1.
5. What college did New York Knicks' guard Howard Eisley go to?

Answer: Boston College

Howard Eisley averaged 9.1 points and 5.4 rebounds per game with the NEw York Knicks in the 2002-03 season. In 2003, he ranked 9th in sssists per 48 minutes in NBA with 9.5.
6. What college did Chicago Bulls' forward Marcus Fizer go to?

Answer: Iowa State

Marcus Fizer averaged 11.7 points and 5.7 rebounds per game with the Chicago Bulls in the 2002-03 season, before being out of the season because of injuries.
7. What college did Atlanta Hawks' guard Dion Glover go to?

Answer: Georgia Tech

Dion Glover averaged 9.7 points and 3.7 rebounds per game with the Atlanta Hawks in the 2002-03 season.
8. What college did New Jersey Nets' guard Lucious Harris go to?

Answer: Long Beach State

College Long Beach State (1989-1993). Lucious Harris averaged 10.3 points and 3.0 rebounds per game with the New Jersey Nets in the 2002-03 season.
9. What college did Dallas Mavericks' forward Popeye Jones go to?

Answer: Murray State

Popeye Jones averaged 2.0 points and 2.3 rebounds per game with the Dallas Mavericks in the 2002-03 season.
10. What college did San Antonio Spurs' guard Steve Kerr go to?

Answer: Arizona

Steve Kerr averaged 4.0 points and 0.9 assists per game with the San Antonio Spurs in the 2002-03 season. In 20023, he ranked 16th in three-point field goals per 48 minutes in NBA with 2.4.
Source: Author FunTriviaBoy

This quiz was reviewed by FunTrivia editor Nightmare before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
4/14/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us