FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Big Ten Alumni
Quiz about Big Ten Alumni

Big Ten Alumni Trivia Quiz


I'll give you an ex-player from the Big 10. You tell me what school he went to.

A multiple-choice quiz by aekindred. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Sports Trivia
  6. »
  7. College Alumni
  8. »
  9. NBA Alumni

Author
aekindred
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
55,281
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
2496
- -
Question 1 of 10
1. Where did Steve Alford play his college ball, before going to the NBA to play for the Mavericks and Warriors? Hint


Question 2 of 10
2. Bobby Jackson went to which school? Hint


Question 3 of 10
3. Which school was attended by Glenn 'Big Dog' Robinson? Hint


Question 4 of 10
4. Charlie Bell went to the final four with which college? Hint


Question 5 of 10
5. Where did Jimmy King spend his college years? Hint


Question 6 of 10
6. What college did Derek Harper attend? Hint


Question 7 of 10
7. Alan Henderson spent his college years with which Big Ten school? Hint


Question 8 of 10
8. Dugan Fife played basketball at which college? Hint


Question 9 of 10
9. What college did Jess Settles suit up for? Hint


Question 10 of 10
10. Where did the Bobby Knight play college ball? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Where did Steve Alford play his college ball, before going to the NBA to play for the Mavericks and Warriors?

Answer: Indiana

2. Bobby Jackson went to which school?

Answer: Minnesota

Bobby played alongside Sam Jacobson and Quincy Lewis in the mid 90's.
3. Which school was attended by Glenn 'Big Dog' Robinson?

Answer: Purdue

Glenn got his nickname 'Big Dog' while at Purdue.
4. Charlie Bell went to the final four with which college?

Answer: Michigan St.

Charlie played on those great late 1990s Michigan teams with Mateen Cleaves and Morris Peterson.
5. Where did Jimmy King spend his college years?

Answer: Michigan

Jimmy was part of the 'Fab Five' recruiting class that included Webber, Rose, and Howard.
6. What college did Derek Harper attend?

Answer: Illinois

Derek went on to play many years with the Mavericks as well as the New York Knicks.
7. Alan Henderson spent his college years with which Big Ten school?

Answer: Indiana

Alan played in the early 1990s with Indiana. As of 2001 he was playing with the Atlanta Hawks.
8. Dugan Fife played basketball at which college?

Answer: Michigan

Dugan's younger brother Dane Fife played for Indiana. Michigan fans were outraged when Dane didn't follow in Dugan's footsteps.
9. What college did Jess Settles suit up for?

Answer: Iowa

Jess played for Iowa for six years throughout the early to mid 90s.
10. Where did the Bobby Knight play college ball?

Answer: Ohio St.

Bobby coached at Indiana, but he played in the mid-60s with the Buckeyes.
Source: Author aekindred

This quiz was reviewed by FunTrivia editor gtho4 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
4/19/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us