FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Former Pac10 Basketball Players
Quiz about Former Pac10 Basketball Players

Former Pac-10 Basketball Players Quiz


This is a quiz about former Pac-10 basketball players. The name and position of the player is given, all you have to do is select or fill in the correct university which the player attended. Easy, right? Maybe at first.

A multiple-choice quiz by lyrikmateo. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Sports Trivia
  6. »
  7. College Alumni
  8. »
  9. NBA Alumni

Author
lyrikmateo
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
53,234
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
6 / 10
Plays
1689
- -
Question 1 of 10
1. Guard, Brent Barry attended what college? Hint


Question 2 of 10
2. Guard-Forward, Casey Jacobsen attended what college? Hint


Question 3 of 10
3. Center, Loren Woods attended what college? Hint


Question 4 of 10
4. Guard, Brevin Knight attended what college? Hint


Question 5 of 10
5. Guard, Toby Bailey attended what college? Hint


Question 6 of 10
6. Guard, Dylan Rigdon attended what college? Hint


Question 7 of 10
7. Forward, Thalo Green attended what college? Hint


Question 8 of 10
8. Guard, Jan-Michael Thomas attended what college? Hint


Question 9 of 10
9. Forward, Tony Gonzalez attended what college? Hint


Question 10 of 10
10. Here's the kicker: What was the team that stopped Arizona's then-record 88-game home winning streak? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Guard, Brent Barry attended what college?

Answer: Oregon State

Great dunker!
2. Guard-Forward, Casey Jacobsen attended what college?

Answer: Stanford

Great three-point shooter.
3. Center, Loren Woods attended what college?

Answer: Arizona

Drafted by Minnesota.
4. Guard, Brevin Knight attended what college?

Answer: Stanford

5. Guard, Toby Bailey attended what college?

Answer: UCLA

Plays for the Suns now, or did recently.
6. Guard, Dylan Rigdon attended what college?

Answer: Arizona

One of the best free-throw shooters ever to attend the University of Arizona. What? I warned you this would be hard.
7. Forward, Thalo Green attended what college?

Answer: Washington

Thalo green is actually a color.
8. Guard, Jan-Michael Thomas attended what college?

Answer: Washington State

Made a record eight three-pointers at McKale, but Wazzu still lost! It takes more than one person to take down my Wildcats, baby!
9. Forward, Tony Gonzalez attended what college?

Answer: Cal

Tony now plays tight end for the Kansas City Chiefs.
10. Here's the kicker: What was the team that stopped Arizona's then-record 88-game home winning streak?

Answer: UCLA

The day Tucson cried.
Source: Author lyrikmateo

This quiz was reviewed by FunTrivia editor Nightmare before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
4/19/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us