FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about A Full House Quiz
Quiz about A Full House Quiz

A "Full House" Quiz


This is the best show ever! Not all questions can be answered by watching the show.

A multiple-choice quiz by yumchicken. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. TV Trivia
  6. »
  7. Television D-G
  8. »
  9. Full House

Author
yumchicken
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
234,425
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Tough
Avg Score
6 / 10
Plays
514
Last 3 plays: Guest 99 (0/10), Guest 50 (7/10), Guest 99 (8/10).
- -
Question 1 of 10
1. Is Michelle Tanner left handed or right handed? Hint


Question 2 of 10
2. In the episode "________", what did Lisa call Joey when she walked in the class? Hint


Question 3 of 10
3. In what year was Jodie Sweetin (who plays Stephanie) born? Hint


Question 4 of 10
4. What is the first name of the person that plays Gia, one of Stephanie's friends?

Answer: (First name only)
Question 5 of 10
5. What did Jessie sing to "Shortie" (Michelles Donkey) to make him quiet? Hint


Question 6 of 10
6. How much money did Michelle make selling lemonade? Hint


Question 7 of 10
7. Who is Becky's butcher? Hint


Question 8 of 10
8. What kind of van does the Tanner family drive in several episodes? Hint


Question 9 of 10
9. What is the name of Jessie's car? Hint


Question 10 of 10
10. Who is Jesse's sister? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Jul 07 2024 : Guest 99: 0/10
Jun 26 2024 : Guest 50: 7/10
Jun 14 2024 : Guest 99: 8/10
Jun 09 2024 : Guest 71: 6/10
Jun 08 2024 : Guest 99: 6/10
Jun 04 2024 : Guest 174: 6/10
May 26 2024 : Guest 174: 9/10
May 17 2024 : stephedm: 8/10
May 15 2024 : Guest 67: 9/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Is Michelle Tanner left handed or right handed?

Answer: Ambidextrous

Mary-Kate Olsen and Ashley Olsen play Michelle. Mary-Kate writes with her left hand and Ashley writes with her right hand.
2. In the episode "________", what did Lisa call Joey when she walked in the class?

Answer: Mr. Madstone

Lisa said this to her friends when shel walked in because Joey was strict the day before.
3. In what year was Jodie Sweetin (who plays Stephanie) born?

Answer: 1982

Stephanie Tanner is the middle child.
4. What is the first name of the person that plays Gia, one of Stephanie's friends?

Answer: Marla

Stephanie and Gia became friends in the last season. Stephanie's dad and Gia's mom start dating and hope they get married so they can be sisters.
5. What did Jessie sing to "Shortie" (Michelles Donkey) to make him quiet?

Answer: The "Three's Company" theme Song

Jessie didn't want to sing this to him. But it was the only way for the rest of the Tanner family to get through the night.
6. How much money did Michelle make selling lemonade?

Answer: $221

Michelle sold lemonade to construction workers and raised $221. She bought a donkey with her money.
7. Who is Becky's butcher?

Answer: Lynard Schultz

Lynard was Davie's father and wants his kids bike back from Jessie because he thinks he stole it (which he did).
8. What kind of van does the Tanner family drive in several episodes?

Answer: Aerostar

The Aerostar was shown in a few episodes. Danny had a Taurus and a car named Bullet.
9. What is the name of Jessie's car?

Answer: Mustang Sally

DJ scratched up Mustang Sally when Jessie was teaching DJ to drive.
10. Who is Jesse's sister?

Answer: Pam

Pam was also Danny Tanner's wife. She died when Michelle was a baby.
Source: Author yumchicken

This quiz was reviewed by FunTrivia editor ladymacb29 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
7/14/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us