FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about A Whatever Whose Line Quiz
Quiz about A Whatever Whose Line Quiz

A 'Whatever' "Whose Line" Quiz


Questions on whatever I feel like asking about "Whose Line is it Anyway?". US version of course.

A multiple-choice quiz by anidbz17. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. TV Trivia
  6. »
  7. Television U-Z
  8. »
  9. Whose Line Is It Anyway?

Author
anidbz17
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
209,069
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
8 / 10
Plays
1241
Last 3 plays: Guest 109 (9/10), Guest 173 (8/10), Guest 178 (6/10).
- -
Question 1 of 10
1. Which of these is not a guest performer on the show? Hint


Question 2 of 10
2. What brand of mints does Drew Carey seemingly always have with him at his desk?

Answer: (One Word. Curiously Strong)
Question 3 of 10
3. Wayne has shattered his pitcher of water before.


Question 4 of 10
4. "Stick those points where the sun don't shine: Seattle, Washington." Did we know the joke Drew was referring to?


Question 5 of 10
5. One of the most memorable "Whose Line" moments is the Improbable Mission where Colin and Ryan must do the wash. What thing did Colin keep yelling that caused Ryan to laugh uncontrollably? Hint


Question 6 of 10
6. "It would have been really great if your head had burst into flames." Colin once said this to Ryan when Ryan asked if he was bleeding. What hilarious mishap caused Colin to say this? Hint


Question 7 of 10
7. Has Ryan ever been at a loss for words during a Hoedown?


Question 8 of 10
8. Colin has done Newsflashes where the background has been Colin himself, and another time it was Ryan.


Question 9 of 10
9. What is the typical, or average, amount of points Drew gives out? The amount would be different if something outrageous happened, or if Drew had a joke about it. Hint


Question 10 of 10
10. Do the points matter?



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
May 18 2024 : Guest 109: 9/10
May 16 2024 : Guest 173: 8/10
May 08 2024 : Guest 178: 6/10
Apr 04 2024 : Guest 174: 6/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Which of these is not a guest performer on the show?

Answer: Colin Mochrie

Wayne Brady, in the first season, did not appear on every episode. Colin Mochrie and Ryan Stiles, as well as Drew Carey, are on every episode.
2. What brand of mints does Drew Carey seemingly always have with him at his desk?

Answer: Altoids

When the performers do disgustingly physical stunts, like when Ryan licked Colin's ear, Drew normally offers them Altoids. The performers usually end up eating a mouthful of them. Once, when Ryan said his mouth was burning after eating a handful, Wayne responded with "You're going to have fresh breath for, like, twenty years now."
3. Wayne has shattered his pitcher of water before.

Answer: True

I do believe he has done this more than once. But once Wayne was Caught-in-a-wind-tunnel Man for Superheroes. He slowly pulled back to his chair, eventually knocking over the table and the water pitcher, causing it to completely shatter.
4. "Stick those points where the sun don't shine: Seattle, Washington." Did we know the joke Drew was referring to?

Answer: No

This is believed to be a reference from another piece of footage not aired. This is the first time Drew mentions it on that specific episode. The audience laughs, but we have no idea what the joke was that brought that about.
5. One of the most memorable "Whose Line" moments is the Improbable Mission where Colin and Ryan must do the wash. What thing did Colin keep yelling that caused Ryan to laugh uncontrollably?

Answer: "The cat!"

At one point, every question presented is solved with Colin's "The cat!". Ryan eventually turns around and laughs for a minute, while Colin goes on with the scene.
6. "It would have been really great if your head had burst into flames." Colin once said this to Ryan when Ryan asked if he was bleeding. What hilarious mishap caused Colin to say this?

Answer: Ryan had broken the neon light on Drew's desk with his head

From show #308, Ryan was supposed to be Carol Channing whose head keeps getting stuck on things. This was during a game of Party Quirks, and Colin and Wayne were already sitting back down. Kathy Greenwood was the special guest.
7. Has Ryan ever been at a loss for words during a Hoedown?

Answer: Yes

Show #411, Ryan has absolutely no ideas! Drew stands behind him and sings it for him, while Ryan mouths along.
8. Colin has done Newsflashes where the background has been Colin himself, and another time it was Ryan.

Answer: True

These were probably the funniest Newsflashes, and the most memorable. They were footage from other shows of Colin and Ryan doing ridiculous things.
9. What is the typical, or average, amount of points Drew gives out? The amount would be different if something outrageous happened, or if Drew had a joke about it.

Answer: 1,000

This is the amount of points Drew most often hands out. It will change, but one thousand is what he normally says.
10. Do the points matter?

Answer: No

Drew reminds us how useless the points are at the beginning of every episode.
Source: Author anidbz17

This quiz was reviewed by FunTrivia editor ladymacb29 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
5/24/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us