FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Whose Line is it Anyway Its Our Line
Quiz about Whose Line is it Anyway Its Our Line

"Whose Line is it Anyway?" It's Our Line Quiz


Just some questions about the greatest show ever (American version).

A multiple-choice quiz by Value_GreenDay. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. TV Trivia
  6. »
  7. Television U-Z
  8. »
  9. Whose Line Is It Anyway?

Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
341,278
Updated
Jul 23 22
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
383
Last 3 plays: Guest 109 (10/10), Guest 173 (8/10), Guest 24 (7/10).
- -
Question 1 of 10
1. Who is the only bald contestant? Hint


Question 2 of 10
2. They constantly tease each other on the show, but what is Colin Mochrie most ridiculed for? Hint


Question 3 of 10
3. Colin has made Ryan laugh a countless number of times on the show. One time, Ryan asked Colin "What do you think of when I say Ricky Ricardo and cigars?" How did Colin respond? Hint


Question 4 of 10
4. Ryan Stiles has trouble with one of the games on "Whose Line". Which one is it? Hint


Question 5 of 10
5. What beverage are the men/women always drinking? Hint


Question 6 of 10
6. "Whose Line" has had some guest stars on the show. Which one of these celebrities was not on the show? Hint


Question 7 of 10
7. Once on the show, Drew mistook a continent for a country. Which continent was it? Hint


Question 8 of 10
8. What is the name of the piano player? Hint


Question 9 of 10
9. There is a "Whose Line?" game where Ryan isn't allowed to use his hands. Who has to fill in to be Ryan's arms? Hint


Question 10 of 10
10. Colin has many famous quotes from "Whose Line?" Which one of these is not one of his quotes? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
May 18 2024 : Guest 109: 10/10
May 16 2024 : Guest 173: 8/10
May 16 2024 : Guest 24: 7/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Who is the only bald contestant?

Answer: Colin

Colin constantly gets made fun of for his lack of hair, just like how Ryan gets made fun of for his height and Drew gets ridiculed for his weight.
2. They constantly tease each other on the show, but what is Colin Mochrie most ridiculed for?

Answer: His lack of hair

Ryan is made fun of for his wild taste in shoes and his height. Drew is made fun of for his weight.
3. Colin has made Ryan laugh a countless number of times on the show. One time, Ryan asked Colin "What do you think of when I say Ricky Ricardo and cigars?" How did Colin respond?

Answer: Tapioca

Colin and Ryan work together so well in improvisational comedy. One time, Drew Carey said "And for all of those of you who are wondering, Colin and Ryan are not a couple".
4. Ryan Stiles has trouble with one of the games on "Whose Line". Which one is it?

Answer: Hoe-down

Ryan is great at every game, but he doesn't like hoe-down because it's difficult to rhyme. Even when he messes up, it's still funny.
5. What beverage are the men/women always drinking?

Answer: Water

Drew is allowed to drink soda.
6. "Whose Line" has had some guest stars on the show. Which one of these celebrities was not on the show?

Answer: Brittany Spears

When guest stars come on the show, they usually play the game 'Living Scenery', but they also play many more. I really suggest looking up these episodes. They will make your day.
7. Once on the show, Drew mistook a continent for a country. Which continent was it?

Answer: Africa

The other guys continuously made fun of him for that throughout the episode. I really suggest you watch it. I bet Drew would be really confused if the continent he was required to say was Australia.
8. What is the name of the piano player?

Answer: Laura Hall

Laura plays the piano in games like Song Styles and Greatest Hits.
9. There is a "Whose Line?" game where Ryan isn't allowed to use his hands. Who has to fill in to be Ryan's arms?

Answer: Colin

"Drew Carey's Improv-A-Ganza" is similar to "Whose Line?", but it features different people, such as Heather Anne Campell and Jonathan Mangum.
10. Colin has many famous quotes from "Whose Line?" Which one of these is not one of his quotes?

Answer: 'Nobody's funnier when they're mad than Ryan Stiles everybody.'

Drew said this quote. He said it to the audience after Ryan made an explicit hoe-down regarding how much he hates hoe-downs.
Source: Author Value_GreenDay

This quiz was reviewed by FunTrivia editor ladymacb29 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
5/24/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us