FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Whose Line Is It Anyway
Quiz about Whose Line Is It Anyway

"Whose Line Is It Anyway" Trivia Quiz


I think I have laughed the hardest when watching this program. Try and answer these questions about the series that cracked me, and the contestants, up.

A multiple-choice quiz by Dasted22. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. TV Trivia
  6. »
  7. Television U-Z
  8. »
  9. Whose Line Is It Anyway?

Author
Dasted22
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
154,784
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
6 / 10
Plays
2713
Last 3 plays: Guest 173 (8/10), Guest 24 (4/10), Guest 178 (8/10).
- -
Question 1 of 10
1. What was Ryan's identity in the game Party Quirks when he broke the light on Drew's desk? Hint


Question 2 of 10
2. During a game of Greatest Hits, what type of pudding did Colin say to Ryan that made him laugh hysterically? Hint


Question 3 of 10
3. What nickname was Colin given during a game of Superheroes that has since been an ongoing joke? Hint


Question 4 of 10
4. In the game Title Sequence, Ryan played Bill Cosby, and Colin played who? Hint


Question 5 of 10
5. Is Chip's real name Charles?


Question 6 of 10
6. During the women Hoedown, Colin sang about what? Hint


Question 7 of 10
7. Ryan gets ribbed for many things. Which one of these things does Ryan not get made fun of? Hint


Question 8 of 10
8. In the 100th episode of 'Whose Line is it Anyway?,' who spelled what wrong? Hint


Question 9 of 10
9. What continent did Drew mistake for a country? Hint


Question 10 of 10
10. What action can Ryan not do on cue? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
May 16 2024 : Guest 173: 8/10
May 15 2024 : Guest 24: 4/10
May 03 2024 : Guest 178: 8/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. What was Ryan's identity in the game Party Quirks when he broke the light on Drew's desk?

Answer: Carol Channing whos head keeps on getting stuck to things

After Drew saw that he was ok, he could not stop laughing.
2. During a game of Greatest Hits, what type of pudding did Colin say to Ryan that made him laugh hysterically?

Answer: Tapioca

Ryan could not contain his laughter after Colin said this.
3. What nickname was Colin given during a game of Superheroes that has since been an ongoing joke?

Answer: Captain Hair

A very funny episode.
4. In the game Title Sequence, Ryan played Bill Cosby, and Colin played who?

Answer: Insurance salesman

Another very funny skit.
5. Is Chip's real name Charles?

Answer: Yes

Personally, I like Chip better.
6. During the women Hoedown, Colin sang about what?

Answer: Spiders

One audience member originally said spiders, but eventually they came up with women. Colin, for some reason, did not want to sing about women.
7. Ryan gets ribbed for many things. Which one of these things does Ryan not get made fun of?

Answer: His hair

Poor Ryan can never catch a break.
8. In the 100th episode of 'Whose Line is it Anyway?,' who spelled what wrong?

Answer: Wayne spelled Howard wrong.

Also in the episode, actually in the same game, Laura Hall's keyboard went out of control and sped up really fast.
9. What continent did Drew mistake for a country?

Answer: Africa

The contestants made fun of Drew a lot because of this.
10. What action can Ryan not do on cue?

Answer: Whistle

Later in the show he could whistle.
Source: Author Dasted22

This quiz was reviewed by FunTrivia editor ladymacb29 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
5/24/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us