FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Whose Line is it Anyway Games 2
Quiz about Whose Line is it Anyway Games 2

"Whose Line is it Anyway?" Games 2 Quiz


This is my second quiz on the games of "Whose Line is it Anyway?" It is still only the U.S. version. Hope you like it!

A multiple-choice quiz by anidbz17. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. TV Trivia
  6. »
  7. Television U-Z
  8. »
  9. Whose Line Is It Anyway?

Author
anidbz17
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
207,681
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
8 / 10
Plays
1552
Last 3 plays: Guest 73 (5/10), Guest 173 (6/10), Guest 24 (7/10).
- -
Question 1 of 10
1. This game is always towards the end. Four performers sing about a certain subject. This is normally the end game with Drew, and the "winner" sits out. This is a very frequently played game. Each person sings their part separately, one at a time. Hint


Question 2 of 10
2. Four performers stand on the special step. This is an ending game with Drew. So the "winner" gives them their subject. This game is very similar to Scenes from a Hat. Hint


Question 3 of 10
3. Drew takes suggestions from the audience on different styles of film, TV, and theater. The performers start out the scene normally, and Drew will buzz in with the styles. Hint


Question 4 of 10
4. __-second Alphabet.

Answer: (Word or number)
Question 5 of 10
5. Improbable Mission is only for Colin and Ryan.


Question 6 of 10
6. Colin and Ryan try to sell a miracle product. Hint


Question 7 of 10
7. Props includes four players. The performers are given objects that they must incorporate into their joke.


Question 8 of 10
8. "Now we're going to change the name of the game to 'Hey, Let's All Make Idiots Of Ourselves.'" What game did Drew once say this after? Hint


Question 9 of 10
9. A performer is in the "field", reporting a breaking news story. The "field" is the green screen. The performer must guess what is behind him based on hints by the other performers. Hint


Question 10 of 10
10. In this game, two people must act as props for two performers. Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
May 17 2024 : Guest 73: 5/10
May 16 2024 : Guest 173: 6/10
May 16 2024 : Guest 24: 7/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. This game is always towards the end. Four performers sing about a certain subject. This is normally the end game with Drew, and the "winner" sits out. This is a very frequently played game. Each person sings their part separately, one at a time.

Answer: Hoedown

This is probably the game done with Drew the most. Laura Hall plays the piano for the Hoedowns. Once, Ryan could not think of anything, so Drew sang his for him.
2. Four performers stand on the special step. This is an ending game with Drew. So the "winner" gives them their subject. This game is very similar to Scenes from a Hat.

Answer: World's Worst

Not a very recurring game, and the performers are given a very general subject. They create examples of the World's worst something. The "winner" provides the something, which is on a card.
3. Drew takes suggestions from the audience on different styles of film, TV, and theater. The performers start out the scene normally, and Drew will buzz in with the styles.

Answer: Film, TV, and Theater Styles

Styles range from soap opera to after-school special.
4. __-second Alphabet.

Answer: 90

Three performers start with a random letter. Every sentence after must start with the next letter, and so on. They must complete it in 90 seconds.
5. Improbable Mission is only for Colin and Ryan.

Answer: False

Colin and Ryan do the majority of the scene, but don't forget that the guest or Wayne must give them their instructions.
6. Colin and Ryan try to sell a miracle product.

Answer: Infomercial

The key word is miracle. In Greatest Hits, they try to sell just a compilation CD. Colin and Ryan have a box of items, and must incorporate them into the commercial.
7. Props includes four players. The performers are given objects that they must incorporate into their joke.

Answer: True

This game is often played at the end of the show with Drew. They are normally given odd objects that don't really resemble any specific item.
8. "Now we're going to change the name of the game to 'Hey, Let's All Make Idiots Of Ourselves.'" What game did Drew once say this after?

Answer: Questionable Impressions

This game isn't played very much, despite it being hilarious. The performers are given a scene, and they must impersonate someone while doing the scene.
9. A performer is in the "field", reporting a breaking news story. The "field" is the green screen. The performer must guess what is behind him based on hints by the other performers.

Answer: Newsflash

Colin is the one in the field. The images behind him range from himself or Ryan to nuclear war or worms.
10. In this game, two people must act as props for two performers.

Answer: Living Scenery

This game is almost like props, but a nonstop scene instead. Two people act as the props the performers need to do the scene.
Source: Author anidbz17

This quiz was reviewed by FunTrivia editor ladymacb29 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
5/24/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us