FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Whose Line Funniest Moments
Quiz about Whose Line Funniest Moments

'Whose Line' Funniest Moments Trivia Quiz


Some of the funniest moments in American and British 'Whose Line', in my opinion. If you have a specific funny scene please email me.

A multiple-choice quiz by whoser69. Estimated time: 6 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. TV Trivia
  6. »
  7. Television U-Z
  8. »
  9. Whose Line Is It Anyway?

Author
whoser69
Time
6 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
98,252
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Difficult
Avg Score
4 / 10
Plays
3513
Last 3 plays: Guest 78 (8/10), Guest 109 (9/10), Guest 173 (5/10).
- -
Question 1 of 10
1. Some of the funniest scenes are when Colin is doing the 'Hoedown' game. What is one thing Colin has NOT done during a 'Hoedown'? Hint


Question 2 of 10
2. In this game called 'Improbable Mission' Colin and Ryan are trying so hard not to laugh while the audience and Drew are just killing themselves laughing. What mundane task were Colin and Ryan doing? Hint


Question 3 of 10
3. This happened while Wayne was singing to an audience member during 'Song Styles' in the style of the 'Village People'. Hint


Question 4 of 10
4. How did Wayne spell 'Howard', whose occupation was 'a waste container designer' during 'Song Styles'? Hint


Question 5 of 10
5. During this game with Caroline Quentin and Stephen Frost, Stephen's last line was 'would you like any drippings with that' to which Caroline replies 'no thanks, I'm doing enough of me own'. What was the game being played? Hint


Question 6 of 10
6. During one game Ryan smashes his head into the neon lamp on the front of Drew's desk. Which game were they playing? Hint


Question 7 of 10
7. Which improvisor did an impression of Craig T. Nelson during 'Questionable Impressions'? Hint


Question 8 of 10
8. During a game of 'Press Conference' Colin answered questions where he had Clive Anderson's what?

Answer: (two words - be specific)
Question 9 of 10
9. During another game of 'Party Quirks' Wayne went into the audience and carried a girl over his shoulder onto the stage. When he put her down her skirt lifted and her underwear was in full view for everyone. What was the girl's name? Hint


Question 10 of 10
10. During the final season of the UK 'Whose Line' (in LA) this improvisor had a hoedown down about him. Who was it? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Jun 09 2024 : Guest 78: 8/10
May 18 2024 : Guest 109: 9/10
May 16 2024 : Guest 173: 5/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Some of the funniest scenes are when Colin is doing the 'Hoedown' game. What is one thing Colin has NOT done during a 'Hoedown'?

Answer: Kissed Ryan

He kissed Ryan during a game of 'Narrate'.
2. In this game called 'Improbable Mission' Colin and Ryan are trying so hard not to laugh while the audience and Drew are just killing themselves laughing. What mundane task were Colin and Ryan doing?

Answer: Laundry

'Well, he can't have static cling, the burnoose might stick to his thing - THE CAT'. In my opinion the funniest 'Whose Line' moment ever. I still laugh when I see this one.
3. This happened while Wayne was singing to an audience member during 'Song Styles' in the style of the 'Village People'.

Answer: Laura Hall's (the musician) keyboard starts playing normally and then plays really fast

The expression of Wayne's face was hilarious when he looked over at Laura when the keyboard takes off. Laura tried to fix it but couldn't so she had to let it go. He improvised well to the new speed, though.
4. How did Wayne spell 'Howard', whose occupation was 'a waste container designer' during 'Song Styles'?

Answer: Horward

Wayne spelled his name 'H-O-R-W-A-R-D' during the song. Man, did he get ribbed for that afterwards.
5. During this game with Caroline Quentin and Stephen Frost, Stephen's last line was 'would you like any drippings with that' to which Caroline replies 'no thanks, I'm doing enough of me own'. What was the game being played?

Answer: Scene to Music

Stephen did not expect that answer and had to exit behind the stage to gather himself. Caroline says, 'that will never make it to air, will it' after they had sat down.
6. During one game Ryan smashes his head into the neon lamp on the front of Drew's desk. Which game were they playing?

Answer: 'Party Quirks'

Ryan's quirk was 'Carol Channing whose head became magnetized to things'. He wanted to become magnetized to the desk and ran right into the lamp. You could see that Drew was quite concerned at the beginning but was really trying not to laugh when he realized Ryan was ok.
7. Which improvisor did an impression of Craig T. Nelson during 'Questionable Impressions'?

Answer: Colin Mochrie

The joke was that Colin cannot do a good imression of anybody, and since Craig T. Nelson doesn't really have an accent or quirk, Colin could easily do an impression of him. Or, it may be because Colin and Craig look alike (ie. not much hair on top).
Of course that's just my opinion, I could be wrong...
If you have a different theory on why Colin picked Craig T. Nelson please let me know.
8. During a game of 'Press Conference' Colin answered questions where he had Clive Anderson's what?

Answer: love child

He had to answer questions like 'did it have a neck' and 'when you were finished did he buzz you out'.
9. During another game of 'Party Quirks' Wayne went into the audience and carried a girl over his shoulder onto the stage. When he put her down her skirt lifted and her underwear was in full view for everyone. What was the girl's name?

Answer: Melissa

Wayne was so embarassed when he noticed it! The funniest part was when Ryan did the hoedown about Melissa's underwear at the end.
10. During the final season of the UK 'Whose Line' (in LA) this improvisor had a hoedown down about him. Who was it?

Answer: Colin Mochrie

In my opinion the best hoedown ever done. Colin and Ryan hugged after it was done.
Source: Author whoser69

This quiz was reviewed by FunTrivia editor ladymacb29 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
6/15/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us