FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Whose Line US Who Said What
Quiz about Whose Line US Who Said What

"Whose Line" US-- Who Said What? Quiz


This is a short quiz on the many epic quotes from the cast members of "Whose Line is it Anyway?".

A multiple-choice quiz by salsacookies. Estimated time: 5 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. TV Trivia
  6. »
  7. Television U-Z
  8. »
  9. Whose Line Is It Anyway?

Author
salsacookies
Time
5 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
332,923
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Difficult
Avg Score
4 / 10
Plays
338
Last 3 plays: Guest 78 (9/10), Guest 109 (9/10), Guest 173 (3/10).
- -
Question 1 of 10
1. This cast member responded in Scenes From a Hat with "It's a boy! YEAHHH!" with the scene "If you celebrated mundane events as if you scored a touchdown." Hint


Question 2 of 10
2. "Nothing better than a 200-pound snatch, if you know what I mean." Hint


Question 3 of 10
3. "That's what I'm saying! I found someone too! That's right! And he's a MARINE." Hint


Question 4 of 10
4. "Wasn't that his big song? TAPIOOOOOOCA! TAPIOOOOOCA!" Hint


Question 5 of 10
5. "No, Duke, I'm not familiar with the term 'biatch'." Hint


Question 6 of 10
6. "Doo, d-d-doo, d-d-doo, d-d-doo, doo, capital punishment!" Hint


Question 7 of 10
7. "Look at you...my god, you're baaaaaaald." Hint


Question 8 of 10
8. "Well hey, If you give me the knife and the baby, I'll give him a little cut with a HEY!" Hint


Question 9 of 10
9. "A hair from a bald man! It's not easy to find!" Hint


Question 10 of 10
10. "Wait 'till I tell my husband you call me a him!" Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Jun 09 2024 : Guest 78: 9/10
May 18 2024 : Guest 109: 9/10
May 16 2024 : Guest 173: 3/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. This cast member responded in Scenes From a Hat with "It's a boy! YEAHHH!" with the scene "If you celebrated mundane events as if you scored a touchdown."

Answer: Jeff Davis

This was from his debut episode. After Jeff's famous line, he then proceeded to pretend to spike the baby like a football.
2. "Nothing better than a 200-pound snatch, if you know what I mean."

Answer: Brad Sherwood

Even though it's a weightlifting term, the word "snatch" got bleeped by the censor. Ryan then responded with, "That's never going to make it to air, if you know what I mean..."
3. "That's what I'm saying! I found someone too! That's right! And he's a MARINE."

Answer: Ryan Stiles

This was during a game of Weird Newscasters, where Ryan's quirk is to know his wife is cheating on him at home. He pulls a man from the audience with a shirt that says "Marines" on it, passing him as his lover.
4. "Wasn't that his big song? TAPIOOOOOOCA! TAPIOOOOOCA!"

Answer: Colin Mochrie

Ryan asks Colin what he thinks of when Ryan says Ricky Ricardo and great cigars. Ryan then wonders why Colin says "tapioca", leading up to this legendary quote.
5. "No, Duke, I'm not familiar with the term 'biatch'."

Answer: Greg Proops

This was a suggestion to the game "World's Worst", where the subject was the world's worst thing to say or do on your first day in prison.
6. "Doo, d-d-doo, d-d-doo, d-d-doo, doo, capital punishment!"

Answer: Wayne Brady

This was an epic line from "Scenes from a Hat", in which the scene was "Ads in which the product and the style don't match."
7. "Look at you...my god, you're baaaaaaald."

Answer: Chip Esten

From the game "Bartender". *Fun little fact: As Chip sings this to Colin, if you listen closely after the song, you can hear Colin curse him out.
8. "Well hey, If you give me the knife and the baby, I'll give him a little cut with a HEY!"

Answer: Drew Carey

This was Drew's legendary imitation of Jerry Lewis as a rabbi. It was one of the rare instances where we see Colin Mochrie totally lose it.
9. "A hair from a bald man! It's not easy to find!"

Answer: Kathy Greenwood

In Weird Newscasters, Kathy plays a hideous old crone coming on to all the men. She says this as she's trying to put imaginary ingredients into her cauldron to make the men attracted to her.
10. "Wait 'till I tell my husband you call me a him!"

Answer: Karen Maruyama

In the game "Daytime Talk Show", Karen plays a Flemish Landlord to Alice from Alice in Wonderland. Brad calls her "sir" in her interview, so she responds with this. He then says after, "I got confused by the mustache."
Source: Author salsacookies

This quiz was reviewed by FunTrivia editor ladymacb29 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
6/15/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us