FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Whose Line is it Anyway Games 4
Quiz about Whose Line is it Anyway Games 4

"Whose Line is it Anyway?" Games 4 Quiz


Who knew there were so many games played on "WLiiA"?

A multiple-choice quiz by anidbz17. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. TV Trivia
  6. »
  7. Television U-Z
  8. »
  9. Whose Line Is It Anyway?

Author
anidbz17
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
211,897
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
1122
- -
Question 1 of 10
1. You cannot say the letter B, you have to replace it with the letter F. What is this an example of? Hint


Question 2 of 10
2. This is when Wayne and Brad, Chip, or Jeff sing a song to someone from the audience. Hint


Question 3 of 10
3. This game normally has an elaborate sort of scene. Each performer can only say a certain number of words. Hint


Question 4 of 10
4. Wayne singing a song to an audience member alone is called Song Styles.


Question 5 of 10
5. Stand, Sit, Bend is a game where one person must always be standing, one must always be sitting, and one must always be bending. This game is also played one other way, with bend being replaced with what? Hint


Question 6 of 10
6. Colin is a certain person announcing he has done something. He doesn't know who he is or what he did, so the other three have to give him hints. At the end, Colin must guess his identity. What game is this?

Answer: (Two Words, Watch Spelling)
Question 7 of 10
7. There is a set scene, and the performers can only ask questions. If they don't, they are buzzed out and another performer takes their place. Hint


Question 8 of 10
8. Dubbing is a game where an audience member just moves their mouth when prompted, while one of the performers talks for them.


Question 9 of 10
9. All four performers rap a scene one by one. Hint


Question 10 of 10
10. Wayne and the guest do a certain themed award show, giving the award to Colin and Ryan. The podium from Press Conference is used. Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. You cannot say the letter B, you have to replace it with the letter F. What is this an example of?

Answer: Change Letter

Quick Change and 90-Second Alphabet are both other games on "Whose Line". Letter Change is not a game, it is just Change Letter reversed.
2. This is when Wayne and Brad, Chip, or Jeff sing a song to someone from the audience.

Answer: Duet

None of the women sing with Wayne ever. Duet could either be Wayne and the guest singing to an audience member, special guest, or singing about an everyday object.
3. This game normally has an elaborate sort of scene. Each performer can only say a certain number of words.

Answer: Number of Words

A performer could be able to say only two words, or be able to say five words. It is different each time, but normally no one can say more than five words.
4. Wayne singing a song to an audience member alone is called Song Styles.

Answer: True

He has to make up a song about that person using their name and occupation. Sometimes there will be a special guest and Wayne will sing to that special guest.
5. Stand, Sit, Bend is a game where one person must always be standing, one must always be sitting, and one must always be bending. This game is also played one other way, with bend being replaced with what?

Answer: Lie

It is more often played as Stand, Sit, Bend. But I have also seen Stand, Sit, Lie as well. It is normally a Drew game with the winners.
6. Colin is a certain person announcing he has done something. He doesn't know who he is or what he did, so the other three have to give him hints. At the end, Colin must guess his identity. What game is this?

Answer: press conference

In this game, Colin gets to stand behind the podium also used for Award Show.
7. There is a set scene, and the performers can only ask questions. If they don't, they are buzzed out and another performer takes their place.

Answer: Questions Only

This is an often played game, with all four performers. There is Questionable Impressions, which is a much more complicated form of Questions Only.
8. Dubbing is a game where an audience member just moves their mouth when prompted, while one of the performers talks for them.

Answer: True

Dubbing and Scene with an Audience Member are two different games. In Scene with an Audience Member, the audience member actually reads lines given to them when prompted. But in Dubbing, they don't actually say anything. This question may have been difficult due to the many games that have to do with dubbing.
9. All four performers rap a scene one by one.

Answer: Scene to Rap

Laura Hall provides background music from the keyboard, while one at a time they rap about a certain subject.
10. Wayne and the guest do a certain themed award show, giving the award to Colin and Ryan. The podium from Press Conference is used.

Answer: Award Show

Wayne and the guest make up two other couple identities while the camera zooms in on random people, but Ryan and Colin, of course, always win.
Source: Author anidbz17

This quiz was reviewed by FunTrivia editor ladymacb29 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
4/17/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us