FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Whose Line is it Anyway Games
Quiz about Whose Line is it Anyway Games

"Whose Line is it Anyway?" Games Quiz


This is a quiz about the games of "Whose Line is it Anyway?". U.S. version only.

A multiple-choice quiz by anidbz17. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. TV Trivia
  6. »
  7. Television U-Z
  8. »
  9. Whose Line Is It Anyway?

Author
anidbz17
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
207,636
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Easy
Avg Score
9 / 10
Plays
2674
Last 3 plays: Guest 174 (5/10), Guest 66 (7/10), Guest 174 (5/10).
- -
Question 1 of 10
1. In this game, Ryan and Colin describe songs about a certain subject. Wayne then sings snippets of them, sometimes with the guest. Hint


Question 2 of 10
2. Drew takes suggestions from a hat on what the performers should act out. What game is this? Hint


Question 3 of 10
3. Helping _____.

Answer: (One word)
Question 4 of 10
4. This is the game where the performers must use as many obscure euphemisms as possible. Hint


Question 5 of 10
5. Everyone is in this game. Colin and the guest are anchor and co-anchor. Wayne does sports, and Ryan does weather. Hint


Question 6 of 10
6. Drew once sang five words when he was only allowed to sing one. Hint


Question 7 of 10
7. Someone, normally Wayne, tells someone to change their statement. The performer must then change what they just said to something else. Hint


Question 8 of 10
8. This is the game where Colin, Ryan and Wayne or the guest are on a dating game. The person interviewing the bachelors must guess who they are, because they each have an interesting identity. Hint


Question 9 of 10
9. The guest must guess who Wayne, Ryan and Colin are. The guest has them over for a party, where the game's oddness ensues. Hint


Question 10 of 10
10. In this singing game, each person sings only one line of the song at a time. It includes all four performers. Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Apr 12 2024 : Guest 174: 5/10
Apr 04 2024 : Guest 66: 7/10
Apr 04 2024 : Guest 174: 5/10
Mar 25 2024 : firemike1016: 10/10
Mar 25 2024 : Guest 174: 6/10
Feb 21 2024 : Guest 107: 10/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. In this game, Ryan and Colin describe songs about a certain subject. Wayne then sings snippets of them, sometimes with the guest.

Answer: Greatest Hits

They play this game quite often at the end of the show, right before the game with Drew Carey. The game is focused around Songs of something the audience yells out.
2. Drew takes suggestions from a hat on what the performers should act out. What game is this?

Answer: Scenes from a Hat

They do this one quite frequently. The audience writes things they would like to see the performers do, and the suggestions are put into a hat.
3. Helping _____.

Answer: hands

This is where Ryan cannot use his hands, Colin stands behind him and does every gesture. This is a hilarious game because Colin normally makes Ryan eat many odd things.
4. This is the game where the performers must use as many obscure euphemisms as possible.

Answer: If You Know What I Mean

Another one of those games they play every so often. Colin often cannot think of anything to say. Sometimes we see that Ryan obviously doesn't like this game, he has groaned before playing it a number of times.
5. Everyone is in this game. Colin and the guest are anchor and co-anchor. Wayne does sports, and Ryan does weather.

Answer: Weird Newscasters

They each get interesting identities, except for the anchor who could be Colin or the guest.
6. Drew once sang five words when he was only allowed to sing one.

Answer: 3-Headed Broadway Star

Ryan, Drew and Wayne sing "You've Got Sole" from the musical "My Favorite Shoe". They are each supposed to say only one word at a time, but Drew says "and take me on a". He can barely manage singing the rest of it, he is laughing so hard.
7. Someone, normally Wayne, tells someone to change their statement. The performer must then change what they just said to something else.

Answer: Quick Change

This is another hilarious game, because the performers get really creative after a few changes. Once, Wayne made Colin switch his sentence so many times that Colin just settled on "I'm staying out of this."
8. This is the game where Colin, Ryan and Wayne or the guest are on a dating game. The person interviewing the bachelors must guess who they are, because they each have an interesting identity.

Answer: Let's Make a Date

This is often a show starting game. Wayne or the guest is bachelor #1, Colin is bachelor #2, and Ryan is lucky bachelor #3.
9. The guest must guess who Wayne, Ryan and Colin are. The guest has them over for a party, where the game's oddness ensues.

Answer: Party Quirks

Ryan often gets identities in slow motion, or a series of something. Wayne normally gets some odd, physical personality.
10. In this singing game, each person sings only one line of the song at a time. It includes all four performers.

Answer: Irish Drinking Song

Colin, as normal, says something really weird since he cannot rhyme very well.
Source: Author anidbz17

This quiz was reviewed by FunTrivia editor ladymacb29 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
4/17/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us