FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Whose Lines Irish Drinking Song Quotes
Quiz about Whose Lines Irish Drinking Song Quotes

"Whose Line's" Irish Drinking Song Quotes Quiz


Do you remember who said which line during the Irish Drinking Song? Let's hope you do. I'll give you the line, you name who said it or what the topic was. Good luck!

A multiple-choice quiz by whoser4life. Estimated time: 5 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. TV Trivia
  6. »
  7. Television U-Z
  8. »
  9. Whose Line Is It Anyway?

Author
whoser4life
Time
5 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
184,796
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Difficult
Avg Score
5 / 10
Plays
755
- -
Question 1 of 10
1. "Meow!" Hint


Question 2 of 10
2. "And then I'd never have to, invite that...oh, never mind!" Hint


Question 3 of 10
3. "I'm wearing her underwear." Hint


Question 4 of 10
4. "You can get poo from fud (food)!" Hint


Question 5 of 10
5. "There's blood in my stool!" Hint


Question 6 of 10
6. "I'll rub Colin's head!" Hint


Question 7 of 10
7. Name the two people who combine for this clever line: "If you want someone who's nuts, be a host on T.V!" Hint


Question 8 of 10
8. What was the topic of this Irish Drinking Song? "I had a bikini wax, I feel so proud!" Hint


Question 9 of 10
9. "Mrs. Brady wouldn't be that way!" Hint


Question 10 of 10
10. "I was kissing me!" Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. "Meow!"

Answer: Colin Mochrie

They never did do this game in its entirety. Ryan said this during the "Yelled Out the Wrong Name in Bed" Irish Drinking Song. Drew slurred his lines so badly that Ryan didn't understand, so Ryan mimicked him. This caused uncontrollable laughter. Ryan then starts off, "I've lost track of the story." and when they get around to Colin, he says "Meow!" This was a reference from Scenes From a Hat where Colin says that line to Ryan, and they get a laugh from it.
2. "And then I'd never have to, invite that...oh, never mind!"

Answer: Ryan Stiles

Ryan accidentally said two lines for this one. Wayne was supposed to deliver the last line. I guess Ryan got so carried away with his idea.
3. "I'm wearing her underwear."

Answer: Drew Carey

This stanza went very well, except Drew cursed, but he didn't get censored. I guess ABC didn't think THAT was too bad. This was US episode 103. Other games that were played during this episode are "Questions Only", "Sound Effects", "Scenes from a Hat", and "Greatest Hits" (Songs of James Bond).
4. "You can get poo from fud (food)!"

Answer: Colin Mochrie

It all started in Scenes From A Hat when Colin says, "Ever wonder how food becomes poo?" Colin's phrase was the joke of the show. This is US episode 135. Other games played during this episode include "Superheroes", "Song Styles", "Multiple Personalities", "Funeral", "Scenes from a Hat", and "Props."
5. "There's blood in my stool!"

Answer: Colin Mochrie

Since the group had already done a graduation related Irish Drinking Song, this one seemed a bit weak. Colin's line was the start of many remarks on this topic. This is episode 281 (US version 145). Colin puts this to rest during World's Worst when he says, "There's blood on my stool!" While saying so, he was pointing to an imaginary stool.
6. "I'll rub Colin's head!"

Answer: Colin Mochrie

This was during the second Drew Carey related Irish Drinking Song. The last verses went like this: "I'll give them all a raise now, and then I'll hug 'em. And then I'll say, 'you lovely,' I'll never, never bug 'em. I'll give them all my cars, I'll let them sleep in my beds. 'Cause I'm the greatest boss there is, I'll rub Colin's head!"
7. Name the two people who combine for this clever line: "If you want someone who's nuts, be a host on T.V!"

Answer: Jeff and Colin

Wayne, Jeff (Davis), Colin, and Ryan are a part of this one. This is a part of the last lines of the Lobotomy Irish Drinking Song. The last lines went like this: "I really need a job now, I look in the paper. But I can't never find nothing, I have a scraper! But I'll keep on lookin', I'll look until I can't see. If you want someone who's nuts, be a host on T.V!"
8. What was the topic of this Irish Drinking Song? "I had a bikini wax, I feel so proud!"

Answer: Graduation

When they were asking for suggestions, one man mentions a bikini wax as a major event. Drew says no to it, explaining that he didn't ask for a major DAY event. This is episode 252 (US version 116.) This episode is one of the few in which they don't have a game in which Drew Carey appears.
9. "Mrs. Brady wouldn't be that way!"

Answer: Wayne Brady

Florence Henderson, who plays Mrs. Brady, was a part of that night's taping, but not that particular episode. This is US episode 141. This was during the Marriage Irish Drinking Song. Wayne's line doesn't really make sense unless you saw the episode in which she appears.

Other games played during this episode include "Questions With Wigs", "Scenes From A Hat", "Party Quirks", and "Greatest Hits: Songs of the Western." The verses that went before Wayne's line were: "Oh, we've been married ten years now, I don't go out so much.

She doesn't come around me, she doesn't let me touch. My friends, all they hate me, they don't let me play. I'm by myself all day, Mrs. Brady wouldn't be that way!"
10. "I was kissing me!"

Answer: Ryan Stiles

This song was about the First Kiss. This is US episode 161. Some of the other games played during this episode include "Hollywood Director", "Two-Line Vocabulary", "Press Conference", and "Improbable Mission". One of the jokes that ran throughout the show started during Hollywood Director. Colin and Wayne were trapped in an icehole. Icehole sounds much like another word, so they constantly repeated it.
Source: Author whoser4life

This quiz was reviewed by FunTrivia editor ladymacb29 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
5/24/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us