FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Bewitched  Season 3
Quiz about Bewitched  Season 3

"Bewitched" - Season 3 Trivia Quiz


This quiz is on different episodes from the third season of "Bewitched". Have fun!

A multiple-choice quiz by HorseCrazyKali. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. TV Trivia
  6. »
  7. Television A-C
  8. »
  9. Bewitched

Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
285,535
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Tough
Avg Score
5 / 10
Plays
3417
Awards
Top 5% quiz!
Last 3 plays: Guest 70 (6/10), Guest 24 (5/10), Guest 24 (7/10).
- -
Question 1 of 10
1. In "The Moment of Truth," what does Darrin follow up to Tabitha's room, proving to him that she is a witch? Hint


Question 2 of 10
2. Whose school does Endora want Tabitha to go to in "Witches and Warlocks are My Favourite Things"? Hint


Question 3 of 10
3. When all the lights go out all over eastern America in "The Short Happy Circuit of Aunt Clara", what does Ocky do to keep them on? Hint


Question 4 of 10
4. In "Oedipus Hex," what does Endora hex with a goof off spell? Hint


Question 5 of 10
5. In "Sam in the Moon", Darrin believes Sam when she tells him that she went to the moon. Where did she really go? Hint


Question 6 of 10
6. Endora puts a hex on Ho Ho the Clown (in "Ho Ho, the Clown"). Who does he give all the prizes to? Hint


Question 7 of 10
7. In "I Remember You...Sometimes," what does Endora cast a spell on that makes Darrin remember everything? Hint


Question 8 of 10
8. In episode 101, "The Crone of Cawdor", how many years does the kiss of the Crone of Cawdor age you? Hint


Question 9 of 10
9. In "Bewitched, Bebothered and Infuriated," how old is the newspaper Aunt Clara zaps up, thinking it is the next day's paper? Hint


Question 10 of 10
10. In "Dangerous Diaper Dan," which of Tabitha's toys does Dan bug? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Jul 09 2024 : Guest 70: 6/10
Jul 06 2024 : Guest 24: 5/10
Jul 01 2024 : Guest 24: 7/10
Jul 01 2024 : Guest 174: 8/10
Jun 25 2024 : Guest 1: 8/10
Jun 17 2024 : Guest 172: 7/10
Jun 16 2024 : Guest 75: 4/10
Jun 16 2024 : Guest 24: 8/10
Jun 11 2024 : Guest 1: 8/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. In "The Moment of Truth," what does Darrin follow up to Tabitha's room, proving to him that she is a witch?

Answer: A saucepan

Darrin is entertaining Larry and Louise Tate when he sees the saucepan floating upstairs. Horrified he follows it to Tabitha's room, looking for Aunt Clara or Endora, but finding only Tabitha and Sam.
2. Whose school does Endora want Tabitha to go to in "Witches and Warlocks are My Favourite Things"?

Answer: Hagatha's

Endora, Hagatha and Enchantra come to visit and test Tabitha's powers.
3. When all the lights go out all over eastern America in "The Short Happy Circuit of Aunt Clara", what does Ocky do to keep them on?

Answer: Holds his arms in the air

Aunt Clara was trying to move the piano for Tabitha by shrinking it down. Halfway up the stairs it goes back to its normal size. Trying to re-shrink it, Aunt Clara accidentally turns out all the lights on the eastern seaboard.
4. In "Oedipus Hex," what does Endora hex with a goof off spell?

Answer: A bowl of popcorn

Anyone who eats the popcorn immediately "goofs off". Several people eat it, including Darrin, Larry, the milkman, a police officer, and the ladies of the fundraising committee that Sam is a part of.
5. In "Sam in the Moon", Darrin believes Sam when she tells him that she went to the moon. Where did she really go?

Answer: Tokyo

Endora convinces Sam to come to Tokyo to buy some tea.
6. Endora puts a hex on Ho Ho the Clown (in "Ho Ho, the Clown"). Who does he give all the prizes to?

Answer: Tabitha

Darrin is the advertising agent for the TV show and gets free tickets for Tabitha and Sam. When Ho Ho gives all the prizes to Tabitha, the show gets cancelled and Darrin is fired.
7. In "I Remember You...Sometimes," what does Endora cast a spell on that makes Darrin remember everything?

Answer: His watch

Darrin is able to remember everything he has ever read or heard, much to the annoyance of a client, as he likes to be the know-it-all.
8. In episode 101, "The Crone of Cawdor", how many years does the kiss of the Crone of Cawdor age you?

Answer: 500

The Crone of Cawdor takes the body of one of Darrin's clients, hoping that he will kiss her and she will become young again.
9. In "Bewitched, Bebothered and Infuriated," how old is the newspaper Aunt Clara zaps up, thinking it is the next day's paper?

Answer: 1 decade

Larry has taken Louise on a honeymoon, because on their last one (the same day, ten years ago) Larry broke his leg and they had to cut it short (their holiday, not his leg). Sam and Darrin do everything they can to prevent Larry from breaking his leg, not realising that it happened 10 years earlier.
10. In "Dangerous Diaper Dan," which of Tabitha's toys does Dan bug?

Answer: Rattle

Dan works for A.J. Kimberly Advertising. He uses the bugged rattle to steal Darrin's ideas.
Source: Author HorseCrazyKali

This quiz was reviewed by FunTrivia editor ladymacb29 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
7/12/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us