FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Bewitched  Season 4
Quiz about Bewitched  Season 4

"Bewitched" - Season 4 Trivia Quiz


The questions in this quiz are from the fourth season of the much loved TV series "Bewitched".

A multiple-choice quiz by HorseCrazyKali. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. TV Trivia
  6. »
  7. Television A-C
  8. »
  9. Bewitched

Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
286,927
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
3445
Awards
Top 5% quiz!
Last 3 plays: Guest 208 (8/10), Guest 23 (7/10), Guest 172 (7/10).
- -
Question 1 of 10
1. In "Double, Double... Toil and Trouble," what does Endora do to try and get rid of Darrin? Hint


Question 2 of 10
2. What is the name of Darrin's ex-girlfriend from "No Zip in my Zap"? Hint


Question 3 of 10
3. In "Samantha's Thanksgiving to Remember," where do the Stephens spend the holiday? Hint


Question 4 of 10
4. What causes Darrin's ears to grow in "My, What Big Ears you Have"? Hint


Question 5 of 10
5. When Leonardo Da Vinci appears in the Stephens's living room in "Samantha's Da Vinci Dilemma", what does Aunt Clara want him to do? Hint


Question 6 of 10
6. In "Snob in the Grass," we meet Darrin's ex-fiancée, what is her name? Hint


Question 7 of 10
7. In "If they Never Met," we learn that Darrin would have been happier if he had never met Sam.


Question 8 of 10
8. Who does Tabitha conjure up in "A Prince of A Guy"? Hint


Question 9 of 10
9. What does Tabitha turn Michael into in episode 133, "Playmates"? Hint


Question 10 of 10
10. What is the lucky charm that Arthur gives Darrin in "The No-Harm Charm"? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Jun 21 2024 : Guest 208: 8/10
Jun 19 2024 : Guest 23: 7/10
Jun 17 2024 : Guest 172: 7/10
Jun 17 2024 : Guest 108: 6/10
Jun 16 2024 : Guest 24: 10/10
Jun 14 2024 : Guest 1: 10/10
Jun 14 2024 : Guest 72: 7/10
Jun 11 2024 : Guest 1: 9/10
Jun 11 2024 : TheCrazedOne: 10/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. In "Double, Double... Toil and Trouble," what does Endora do to try and get rid of Darrin?

Answer: Gets Serena to pose as Sam

Sam is away for the day and doesn't know that Serena has come. Darrin doesn't work out that Sam is actually Serena until they start a pie fight.
2. What is the name of Darrin's ex-girlfriend from "No Zip in my Zap"?

Answer: Mary Jane

Sam loses her powers, which is probably a good thing, because otherwise Mary might have ended up as a doormat! Mary Jane was played by actress Mala Powers. Mala also played Mona on the TV series "Hazel", which aired in 1965 and 66.
3. In "Samantha's Thanksgiving to Remember," where do the Stephens spend the holiday?

Answer: Plymouth

Aunt Clara remembers those good old days and zaps herself back, taking the Stephens and Gladys Kravits with her.
4. What causes Darrin's ears to grow in "My, What Big Ears you Have"?

Answer: Lying

Darrin is buying a surprise gift for Sam. Endora is curious and accuses him of seeing another woman.
5. When Leonardo Da Vinci appears in the Stephens's living room in "Samantha's Da Vinci Dilemma", what does Aunt Clara want him to do?

Answer: Paint the house

Aunt Clara sees Sam painting the house all by herself and decides to get a professional to help her, not realizing that it is Leonardo.
6. In "Snob in the Grass," we meet Darrin's ex-fiancée, what is her name?

Answer: Sheila

Sheila invites Darrin and Sam for dinner and keeps making rude comments about Samantha. Sam finally has enough and can't help but twitch her nose.
7. In "If they Never Met," we learn that Darrin would have been happier if he had never met Sam.

Answer: False

Endora tries to prove that he would have been happier, but fails.
8. Who does Tabitha conjure up in "A Prince of A Guy"?

Answer: Prince Charming

The only way Sam can convince Charming to go back into the "Sleeping Beauty" book is to show him how the story ends.
9. What does Tabitha turn Michael into in episode 133, "Playmates"?

Answer: Bulldog

Phyllis convinces Sam to have lunch with a friend and her spoiled son. Michael says he wants to be a dog, so Tabitha promptly turns him into one.
10. What is the lucky charm that Arthur gives Darrin in "The No-Harm Charm"?

Answer: The top off a lamp

When Arthur gives him the lucky charm, Darrin thinks that nothing bad can happen to him and he almost gets shot!
Source: Author HorseCrazyKali

This quiz was reviewed by FunTrivia editor ladymacb29 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
6/22/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us