FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Long Live the Queen
Quiz about Long Live the Queen

"Long Live the Queen!" Trivia Quiz


This quiz is on the first episode of the fourth "Bewitched" series.

A multiple-choice quiz by HorseCrazyKali. Estimated time: 5 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. TV Trivia
  6. »
  7. Television A-C
  8. »
  9. Bewitched

Time
5 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
283,707
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Tough
Avg Score
6 / 10
Plays
662
Awards
Top 20% Quiz
Last 3 plays: Guest 70 (4/10), Guest 174 (7/10), Guest 1 (9/10).
- -
Question 1 of 10
1. Endora promises Darrin that she would let him know in advance when she was going to pop in next. How does she do this? Hint


Question 2 of 10
2. Samantha is given a letter from Ticheba, Queen of the Witches. What does it say? Hint


Question 3 of 10
3. What does Ticheba want Sam to do for her? Hint


Question 4 of 10
4. What is Sam's excuse for not being Queen? Hint


Question 5 of 10
5. Finish the quote. "To preserve, protect, and to defend, the laws of witchdom to the end..." Hint


Question 6 of 10
6. How much money is the advertising account of a steel company that Darrin is trying to swing over to McMann and Tate worth? Hint


Question 7 of 10
7. How long has Samantha been Queen for when Darrin decides that he wants her to abdicate? Hint


Question 8 of 10
8. Finish the quote.
Raven (now in human form) - "And then she touched each one of us with her sceptre and presto! We were all back to our original forms!"
Darrin - "Is that___?!"

Answer: (starts with 'b')
Question 9 of 10
9. When Darrin gets back from Joe's, He says to Sam, " I don't want to come home some day and find out that my..." Hint


Question 10 of 10
10. Who turns Darrin into a goose? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Jul 09 2024 : Guest 70: 4/10
Jul 01 2024 : Guest 174: 7/10
Jun 25 2024 : Guest 1: 9/10
Jun 17 2024 : Guest 172: 4/10
Jun 17 2024 : Guest 108: 5/10
Jun 11 2024 : Guest 1: 9/10
Jun 06 2024 : Guest 1: 7/10
Jun 03 2024 : Guest 31: 5/10
May 30 2024 : Guest 24: 6/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Endora promises Darrin that she would let him know in advance when she was going to pop in next. How does she do this?

Answer: It is announced on the morning news

Darrin is watching the morning news and hears a special announcement, "Darrin Stephens, of this city, will have a visit from his mother-in-law today." Immediately after this Endora appears.
2. Samantha is given a letter from Ticheba, Queen of the Witches. What does it say?

Answer: She is coming to visit

Ruth McDevitt plays Ticheba.
3. What does Ticheba want Sam to do for her?

Answer: Succeed her

"Oh my dear! My little girl, Queen of the witches! Oh my baby, one of the chosen few!" - Endora
4. What is Sam's excuse for not being Queen?

Answer: All of these

"I understand, your husband represents a problem and I have told you I, personally, will take care of Dumbo." - Ticheba
5. Finish the quote. "To preserve, protect, and to defend, the laws of witchdom to the end..."

Answer: But only after midnight please

"I, Samantha, do solemnly swear, in excepting the crown to hold it dear. To be faithful and never to forsake, the holy office which I take. To preserve, protect, and to defend, the laws of witchdom to the end. But only after midnight please. You see, I promised my husband and he'd flip his lid. I'm trying to rhyme so please do as I bid."
6. How much money is the advertising account of a steel company that Darrin is trying to swing over to McMann and Tate worth?

Answer: $8.5 million

Darrin has a meeting with the president of this company, which is one of the largest steel companies in the country. Darrin figures that if he succeeds convincing Mr. Rohrbach to put McMann and Tate in charge of his advertising account, he (Darrin) should get a bonus.
7. How long has Samantha been Queen for when Darrin decides that he wants her to abdicate?

Answer: One day

Samantha tells Darrin that she has to be Queen for at least a year before she can abdicate. Darrin then says to her, "Well, call me in about a year. I'll be at Joe's. Joe's Bar & Grill."
8. Finish the quote. Raven (now in human form) - "And then she touched each one of us with her sceptre and presto! We were all back to our original forms!" Darrin - "Is that___?!"

Answer: better

Carl Princi plays the raven once he has been turned back into a human.
"You know, I'm gonna miss being a bird." - Raven
9. When Darrin gets back from Joe's, He says to Sam, " I don't want to come home some day and find out that my..."

Answer: child doesn't know me and have the dog bite me

Sam replies, "What dog?" Darrin answers, "That's right, we don't have one."
10. Who turns Darrin into a goose?

Answer: Sam

Darrin kneels in front of Sam and tells her that he is "at her disposal' Samantha replies, "Rise silly goose!" As she taps him on the shoulder with her sceptre Darrin is changed into a goose.
"Oh, oh Darrin! Darrin I'm terribly sorry! Oh, it was a terrible mistake! Darrin come back here...Darrin if you would just stand still then I could change you back." - Sam
Source: Author HorseCrazyKali

This quiz was reviewed by FunTrivia editor ladymacb29 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
7/12/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us