FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about A Bewitching Quiz
Quiz about A Bewitching Quiz

A Bewitching Quiz


This is my quiz on the great TV show, "Bewitched". Have fun!

A multiple-choice quiz by jj21jj. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. TV Trivia
  6. »
  7. Television A-C
  8. »
  9. Bewitched

Author
jj21jj
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
272,979
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
8239
Awards
Top 5% quiz!
Last 3 plays: Guest 208 (9/10), Guest 23 (9/10), Guest 172 (8/10).
- -
Question 1 of 10
1. What year was the premiere in the United States of "Bewitched"? Hint


Question 2 of 10
2. How many different actresses played Samantha on the TV series? Hint


Question 3 of 10
3. What is Darrin and Samantha's last name? Hint


Question 4 of 10
4. What is the name of Larry Tate's wife? Hint


Question 5 of 10
5. How many children do Samantha and Darrin have at the end of the series? Hint


Question 6 of 10
6. In what season is their daughter born? Hint


Question 7 of 10
7. What happens if a witch comes in contact with a black Peruvian rose? Hint


Question 8 of 10
8. There were two actors that played Darrin. What did the actors have in common? Hint


Question 9 of 10
9. What American channel did "Bewitched" originally air on? Hint


Question 10 of 10
10. In the first episode of the series, how did Samantha and Darrin meet each other for the first time? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Jun 21 2024 : Guest 208: 9/10
Jun 19 2024 : Guest 23: 9/10
Jun 17 2024 : Guest 172: 8/10
Jun 17 2024 : Guest 108: 9/10
Jun 16 2024 : Guest 24: 10/10
Jun 11 2024 : Guest 1: 10/10
Jun 09 2024 : Guest 76: 10/10
Jun 06 2024 : Guest 1: 10/10
Jun 05 2024 : tjmartel8: 7/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. What year was the premiere in the United States of "Bewitched"?

Answer: 1964

"Bewitched" aired on September 17, 1964. The first episode was "I, Darrin, Take This Witch, Samantha".
2. How many different actresses played Samantha on the TV series?

Answer: 1

Elizabeth Montgomery played Samantha in every episode. Montgomery played other roles sometimes besides Samantha in "Bewitched".
3. What is Darrin and Samantha's last name?

Answer: Stephens

Darrin Stephens, who is mortal, was quite surprised when he learns he had married a witch!
4. What is the name of Larry Tate's wife?

Answer: Louise

Larry Tate was Darrin's boss. Louise Tate is in many episodes. Samantha and Darrin are also friends of Larry and Louise. One time Darrin and Larry got in a fight, so Samantha and Louise teamed up to end that fight.
5. How many children do Samantha and Darrin have at the end of the series?

Answer: 2

Their children's name is age order are Tabitha and Adam. Tabitha was a witch like Samantha.
6. In what season is their daughter born?

Answer: Second

Tabitha is born in the second season. The episode was called "And Then There Were Three".
7. What happens if a witch comes in contact with a black Peruvian rose?

Answer: She gets green spots and loses her magic power

This is in another episode of season two when Samantha comes in contact with Larry Tate's Peruvian rose. Samantha gets green spots and starts losing her power.
8. There were two actors that played Darrin. What did the actors have in common?

Answer: They have the same first name

The two actors who played Darrin were Dick York in seasons 1-5 and Dick Sargent in seasons six through eight. York quit the show because when he was working on "They Came to Cordura" he got terrible back pains. He needed to recover. Both actors given names are Richard. Dick York died in 1992 while Dick Sargent died in 1994. York had five children, and Sargent never married.
9. What American channel did "Bewitched" originally air on?

Answer: ABC

Each "Bewitched" episode was 30 minutes on ABC. Once in a while, there was a two part episode. The show was in black and white for the first few years and then turned into color.
10. In the first episode of the series, how did Samantha and Darrin meet each other for the first time?

Answer: They kept bumping into each other

In the first episode, Samantha and Darrin get bumping into each other. After a lot of times of this, they decided to have a date and eventually engaged.
Source: Author jj21jj

This quiz was reviewed by FunTrivia editor Gamemaster1967 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
6/22/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us