FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Bewitched The Guest Stars
Quiz about Bewitched The Guest Stars

"Bewitched": The Guest Stars Trivia Quiz


Let's take another flight through "Bewitched" land. This quiz is all about the "Bewitched" famous guest stars.

A multiple-choice quiz by NiceGuy789. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. TV Trivia
  6. »
  7. Television A-C
  8. »
  9. Bewitched

Author
NiceGuy789
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
334,959
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
6 / 10
Plays
1982
Awards
Top 5% quiz!
Last 3 plays: Guest 208 (6/10), Guest 172 (8/10), Guest 108 (3/10).
- -
Question 1 of 10
1. Which actor, once married to a member of the Kennedy clan, guest starred as Harrison Woolcott? Hint


Question 2 of 10
2. Which actor, real-life father of an actor from the "Partridge Family", guest starred as Rance Butler? Hint


Question 3 of 10
3. Which actor, known mostly for playing a doctor in another TV series, guest starred as the warlock, Apothecary? Hint


Question 4 of 10
4. Which actor, best known for his role as a superhero from another TV show, played Kermit? Hint


Question 5 of 10
5. Which "Brady Bunch" actress played young Endora in the episode, "Trick or Treat"? Hint


Question 6 of 10
6. Which Academy Award nominated actress guest starred as Nurse Kelton in the episode in which Tabitha was born? Hint


Question 7 of 10
7. Which Academy Award winning actor guest starred as Rodney in a 1966 episode? Hint


Question 8 of 10
8. Which famous American baseball player guest starred as himself in the episode, "Twitch or Treat"? Hint


Question 9 of 10
9. Which Emmy Award winning actress guest starred as Aunt Jenny in the episode, "Samantha Goes South for a Spell"? Hint


Question 10 of 10
10. Which actress, known mostly for playing a TV supervillain, guest starred as Ophelia in the episode, "The Eight Year Itch Witch"? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Jun 21 2024 : Guest 208: 6/10
Jun 17 2024 : Guest 172: 8/10
Jun 17 2024 : Guest 108: 3/10
Jun 16 2024 : Guest 24: 10/10
Jun 14 2024 : Guest 72: 9/10
Jun 11 2024 : Guest 1: 10/10
Jun 09 2024 : Guest 1: 10/10
Jun 08 2024 : Guest 71: 5/10
Jun 06 2024 : Guest 1: 10/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Which actor, once married to a member of the Kennedy clan, guest starred as Harrison Woolcott?

Answer: Peter Lawford

Peter Lawford guest starred as Harrison Woolott, a love interest for cousin Serena in the episode titled, "Serena's Richcraft". Mr. Lawford was married to Patricia Kennedy, the fourth daughter of Joseph and Rose Kennedy, from 1954-1966.
2. Which actor, real-life father of an actor from the "Partridge Family", guest starred as Rance Butler?

Answer: Jack Cassidy

Jack Cassidy guest starred as Rance Butler in the episode titled, "Samantha Goes South for a Spell". Jack's famous son is David Cassidy from the "Partridge Family".
3. Which actor, known mostly for playing a doctor in another TV series, guest starred as the warlock, Apothecary?

Answer: Bernie Kopell

Bernie Kopell played the part of Apothecary in several episodes of "Bewitched". Mr. Kopell is best known for his role as Dr. Adam Bricker, in the long running TV show, "The Love Boat".
4. Which actor, best known for his role as a superhero from another TV show, played Kermit?

Answer: Adam West

Adam West played a reformed ladies' man named Kermit who fell in love with Samantha's unattractive friend. Mr. West is best known for his role as TV's "Batman".
5. Which "Brady Bunch" actress played young Endora in the episode, "Trick or Treat"?

Answer: Maureen McCormick

In this 1965 episode, Endora transforms herself into a young girl, played by Maureen McCormick. Ms. McCormick is best known to TV viewers as, Marcia Brady, from the "Brady Bunch".
6. Which Academy Award nominated actress guest starred as Nurse Kelton in the episode in which Tabitha was born?

Answer: Eve Arden

Eve Arden guest starred in the episode, "And Then There Were Three" in 1966. Ms. Arden co-starred in many big screen movies such as, "Mildred Pierce".
7. Which Academy Award winning actor guest starred as Rodney in a 1966 episode?

Answer: Richard Dreyfuss

Richard Dreyfuss played Rodney, a former warlock boyfriend of Samantha, in the episode, "Man's Best Friend". Mr. Dreyfuss starred in numerous big screen movies such as, "The Goodbye Girl" and "Mr. Holland's Opus".
8. Which famous American baseball player guest starred as himself in the episode, "Twitch or Treat"?

Answer: Willie Mays

In this 1966 episode, Willie Mays appears as himself and is exposed as a warlock at a Halloween party given by Endora. Mr. Mays was inducted into the Baseball Hall of Fame in 1979.
9. Which Emmy Award winning actress guest starred as Aunt Jenny in the episode, "Samantha Goes South for a Spell"?

Answer: Isabel Sanford

Isabel Sanford played Aunt Jenny, a maid who takes in Samantha when she goes back in time and loses her memory. Ms. Sanford is best known to TV viewers as Louise Jefferson, a character from "All in the Family" and "The Jefferson's".
10. Which actress, known mostly for playing a TV supervillain, guest starred as Ophelia in the episode, "The Eight Year Itch Witch"?

Answer: Julie Newmar

Julie Newmar played Ophelia, a witch Endora recruits to help lure Darrin away from Samantha. Ms. Newmar is best known to TV viewers as Catwoman, from the series, "Batman".
Source: Author NiceGuy789

This quiz was reviewed by FunTrivia editor Gamemaster1967 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
6/22/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us