FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Bewitched TVs Most Magical Show
Quiz about Bewitched TVs Most Magical Show

"Bewitched": TV's Most Magical Show Quiz


Take flight on your broom through the magical world of "Bewitched". This quiz is mainly about the show's cast.

A multiple-choice quiz by NiceGuy789. Estimated time: 2 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. TV Trivia
  6. »
  7. Television A-C
  8. »
  9. Bewitched

Author
NiceGuy789
Time
2 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
334,895
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Easy
Avg Score
8 / 10
Plays
2499
Awards
Top 5% quiz!
Last 3 plays: Guest 208 (9/10), Guest 172 (10/10), Guest 108 (8/10).
- -
Question 1 of 10
1. Which gorgeous actress played the part of Samantha? Hint


Question 2 of 10
2. Which talented actor played the part of the first Darrin? Hint


Question 3 of 10
3. The part of Endora was played by which talented actress? Hint


Question 4 of 10
4. Which actor played the role of Larry Tate? Hint


Question 5 of 10
5. Which actor/comedian played the part of Uncle Arthur? Hint


Question 6 of 10
6. Which actor played the role of the second Darrin? Hint


Question 7 of 10
7. Which television network aired the show throughout its entire run in the US? Hint


Question 8 of 10
8. Which actress played the part of the first Gladys Kravitz? Hint


Question 9 of 10
9. Who played the part of Esmeralda? Hint


Question 10 of 10
10. What was the name of Samantha and Darrin's daughter? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Jun 21 2024 : Guest 208: 9/10
Jun 17 2024 : Guest 172: 10/10
Jun 17 2024 : Guest 108: 8/10
Jun 16 2024 : Guest 24: 10/10
Jun 14 2024 : Guest 12: 10/10
Jun 11 2024 : Guest 67: 8/10
Jun 11 2024 : Guest 1: 9/10
Jun 10 2024 : Guest 172: 8/10
Jun 10 2024 : Guest 1: 10/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Which gorgeous actress played the part of Samantha?

Answer: Elizabeth Montgomery

Elizabeth Montgomery, born April 15, 1933, played the role of everyone's favorite witch, Samantha Stephens, for eight seasons. Ms. Montgomery went on to star in many television movies. Unfortunately, the beautiful actress passed away in 1995 of cancer.
2. Which talented actor played the part of the first Darrin?

Answer: Dick York

Dick York, born September 4, 1928, played the part of Darrin Stephens, Samantha's mortal husband, from 1964-1969. He left the popular role due to a chronic back ailment. He passed away in 1992 from emphysema.
3. The part of Endora was played by which talented actress?

Answer: Agnes Moorehead

Agnes Moorehead, born in 1900, co-starred in many big screen movies before she took on the role of Endora, Samantha's meddling witch of a mother. She died in 1974, only two years after "Bewitched" ended.
4. Which actor played the role of Larry Tate?

Answer: David White

David White played the part of Larry Tate, Darrin's money-hungry boss, for the show's entire run. Mr. White passed away in 1990 of a heart attack.
5. Which actor/comedian played the part of Uncle Arthur?

Answer: Paul Lynde

Paul Lynde played the recurring role of Uncle Arthur, Samantha's prankster warlock relative. Mr. Lynde died at the age of 55 from a sudden heart attack.
6. Which actor played the role of the second Darrin?

Answer: Dick Sargent

Dick Sargent took over the role of Darrin Stephens in 1969 and played him until the series ended. Mr. Sargent was actually offered the role first, before Dick York, but could not accept it at the time due to another contract. He died in 1994.
7. Which television network aired the show throughout its entire run in the US?

Answer: ABC

"Bewitched" was part of the ABC network from 1964-1972. It was seen in black and white for the first several seasons before switching to color.
8. Which actress played the part of the first Gladys Kravitz?

Answer: Alice Pearce

Alice Pearce played the role from 1964-1966. Alice won an Emmy Award for her supporting role as Mrs. Kravitz. Unfortunately, she won the award after her death in 1966.
9. Who played the part of Esmeralda?

Answer: Alice Ghostley

Alice Ghostley played the part of the accident-prone, yet lovable witch Esmeralda, from 1969-1972. Ms. Ghostley was also known for her role of Bernice, in TV's "Designing Women". Alice died in 2007.
10. What was the name of Samantha and Darrin's daughter?

Answer: Tabitha

The character of Tabitha was introduced in 1966. Diane and Erin Murphy played the part from 1966-1968. Erin solely took over the role in 1968 and stayed with the part until the series ended.
Source: Author NiceGuy789

This quiz was reviewed by FunTrivia editor guitargoddess before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
6/22/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us