FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Bewitched  Season 5
Quiz about Bewitched  Season 5

"Bewitched" - Season 5 Trivia Quiz


Here is a bewitching quiz on the 5th series of "Bewitched". Enjoy!

A multiple-choice quiz by HorseCrazyKali. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. TV Trivia
  6. »
  7. Television A-C
  8. »
  9. Bewitched

Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
290,004
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Tough
Avg Score
5 / 10
Plays
1949
Awards
Top 20% Quiz
Last 3 plays: Guest 172 (7/10), Guest 1 (9/10), Guest 1 (8/10).
- -
Question 1 of 10
1. In "Samantha Goes South for a Spell," where does Brunhilde send her? Hint


Question 2 of 10
2. Whose son does Endora promise Sam would marry in "Darrin, Gone and Forgotten"? Hint


Question 3 of 10
3. Who does Darrin take on a honeymoon in "It's so Nice to have a Spouse Around the House"? Hint


Question 4 of 10
4. In "Is it Magic or Imagination," where does Sam win a trip to? Hint


Question 5 of 10
5. Who convinces Sam that Tabitha should go to nursery school in, "I Don't Want to be a Toad, I Want to be a Butterfly"? Hint


Question 6 of 10
6. In "One Touch of Midas" what is the name of the toy that Endora hexes? Hint


Question 7 of 10
7. What does Serena turn Phyllis into in, "Mrs. Stephens, Where are You?"?

Answer: (One Word, 3 Letters)
Question 8 of 10
8. What does Tabitha turn herself into in, "Tabitha's Weekend Away"? Hint


Question 9 of 10
9. How much did E.S. Haskell pledge to give UNICEF in, "Samantha Twitches for UNICEF"? Hint


Question 10 of 10
10. What is the name of Sam's cousin that we meet in, "Samantha's Shopping Spree"? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Jun 17 2024 : Guest 172: 7/10
Jun 11 2024 : Guest 1: 9/10
Jun 06 2024 : Guest 1: 8/10
Jun 06 2024 : Guest 76: 4/10
Jun 03 2024 : Guest 31: 5/10
May 30 2024 : Guest 24: 7/10
May 26 2024 : Guest 67: 2/10
May 21 2024 : Guest 24: 4/10
May 17 2024 : Guest 163: 3/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. In "Samantha Goes South for a Spell," where does Brunhilde send her?

Answer: New Orleans

Brunhilde, mistaking Sam for Serena, sends her back to 1868 New Orleans and Darrin has to go back in time to rescue her!
2. Whose son does Endora promise Sam would marry in "Darrin, Gone and Forgotten"?

Answer: Carlotta's

When Sam was born, Endora agreed that she would marry Carlotta's son, Juke. Juke has pictures of Sam all over his bedroom, yet he has never met Sam and does not love her.
3. Who does Darrin take on a honeymoon in "It's so Nice to have a Spouse Around the House"?

Answer: Serena

Sam has gone to a witches council meeting and Serena is standing in for her, disguised as Sam. Darrin then decides to go on a second honeymoon, taking Serena with him!
4. In "Is it Magic or Imagination," where does Sam win a trip to?

Answer: Tahiti

Darrin doesn't believe that Sam thought up the winning slogan on her own. He thinks she twitched it up just so she could go on a holiday.
5. Who convinces Sam that Tabitha should go to nursery school in, "I Don't Want to be a Toad, I Want to be a Butterfly"?

Answer: Phyllis

Tabitha turns her friend into a butterfly and Sam then has to find and catch her so Tabitha can undo the spell.
6. In "One Touch of Midas" what is the name of the toy that Endora hexes?

Answer: The Fuzz

Everyone who touches The Fuzz instantly falls in love with it. Larry and Darrin decide to mass market the toy, but after Endora undoes the hex, nobody wants to buy him any more.
7. What does Serena turn Phyllis into in, "Mrs. Stephens, Where are You?"?

Answer: Cat

Phyllis makes some rude comments about Sam, Endora and Uncle Arthur. Serena can't stand listening to her and decides to turns her into a cat.
8. What does Tabitha turn herself into in, "Tabitha's Weekend Away"?

Answer: Cookie

Phyllis and Frank insist that Tabitha spend the weekend at their house. Sam and Endora end up going as well so that Mr. and Mrs. Stephens don't find out that their granddaughter is a witch.
9. How much did E.S. Haskell pledge to give UNICEF in, "Samantha Twitches for UNICEF"?

Answer: $10,000

Sam is put in charge of convincing Mr. Haskell to go through with his promise when he decided to withdraw. She ends up getting him to give the money, and only had to use a little bit of witchcraft!
10. What is the name of Sam's cousin that we meet in, "Samantha's Shopping Spree"?

Answer: Henry

While they are shopping at Hinkley's Department Store, Henry turns Mr. Hinkley Jr. into a manikin and leaves before Sam can make him change him back again.
Source: Author HorseCrazyKali

This quiz was reviewed by FunTrivia editor ladymacb29 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
6/22/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us