FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Bewitched  Season 1  2
Quiz about Bewitched  Season 1  2

"Bewitched" - Season 1 & 2 Trivia Quiz


Here is yet another quiz on "Bewitched". All questions are from the second season, except for one from the first season. Have fun!

A multiple-choice quiz by HorseCrazyKali. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. TV Trivia
  6. »
  7. Television A-C
  8. »
  9. Bewitched

Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
289,875
Updated
May 26 22
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
6 / 10
Plays
2396
Awards
Top 10% Quiz
Last 3 plays: Guest 172 (7/10), Guest 108 (4/10), Guest 24 (10/10).
- -
Question 1 of 10
1. What does Aunt Clara turn Darrin into in "Alias Darrin Stephens"? Hint


Question 2 of 10
2. What does Endora do to Darrin in "A Very Special Delivery"? Hint


Question 3 of 10
3. Darrin has been turned into several different animals by various witches and warlocks. What does he get turned into in "Trick or Treat"? Hint


Question 4 of 10
4. Does Larry get turned into a teddy bear in "My Boss, the Teddy Bear"?


Question 5 of 10
5. In "A Vision of Sugar Plums," where does Sam take 6 year old Michael?

Answer: (In the Arctic, 2 words)
Question 6 of 10
6. Who cooks dinner for Frank and Phyllis Stephens in "Samantha Meets the Folks"? Hint


Question 7 of 10
7. What is the name of the race horse that Sam turns into a young lady in, "The Horse's Mouth"? Hint


Question 8 of 10
8. What is the name of Abner Kravits's sister in, "Follow that Witch - (Part 1)"? Hint


Question 9 of 10
9. How long has Sam gone without using witchcraft in, "Man's Best Friend"? Hint


Question 10 of 10
10. Does Sam use witchcraft to help Darrin get the Waterhouse account in, "The Girl with the Golden Nose"?



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Jun 17 2024 : Guest 172: 7/10
Jun 17 2024 : Guest 108: 4/10
Jun 16 2024 : Guest 24: 10/10
Jun 13 2024 : Guest 185: 4/10
Jun 11 2024 : Guest 1: 10/10
Jun 06 2024 : Guest 1: 9/10
Jun 06 2024 : Guest 64: 3/10
Jun 03 2024 : Guest 31: 3/10
May 30 2024 : Guest 24: 5/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. What does Aunt Clara turn Darrin into in "Alias Darrin Stephens"?

Answer: Chimpanzee

Sam has just found out that she is pregnant and can't wait to tell Darrin, but first she has to rescue him from the other chimps at the zoo.
2. What does Endora do to Darrin in "A Very Special Delivery"?

Answer: Makes him feel pregnant

Darrin keeps ordering Sam to do things around the house. Endora makes him feel pregnant so he knows exactly how Sam is feeling.
3. Darrin has been turned into several different animals by various witches and warlocks. What does he get turned into in "Trick or Treat"?

Answer: Werewolf

Endora wants Sam to go to a Halloween ceremony but Darrin wont let her. Fed up, Endora turns him into a werewolf.
4. Does Larry get turned into a teddy bear in "My Boss, the Teddy Bear"?

Answer: No

Darrin thinks that Endora turned Larry into a teddy because he wouldn't let him have times off the attend the wedding of one of Sam's relatives.
5. In "A Vision of Sugar Plums," where does Sam take 6 year old Michael?

Answer: North Pole

Michael doesn't believe in Santa Claus, so Sam takes him to the North Pole to meet Santa in person!
6. Who cooks dinner for Frank and Phyllis Stephens in "Samantha Meets the Folks"?

Answer: Aunt Clara

Phyllis is hoping that Sam wont be as good a cook as she is, but when she sees the feast that Aunt Clara whipped up, it makes her feel pushed aside.
7. What is the name of the race horse that Sam turns into a young lady in, "The Horse's Mouth"?

Answer: Dalleyrand

When Dalleyrand turns up in Sam's backyard, Sam decides to turn her into a woman named Dolly so that she can talk to her. Darrin's client, Gus, needs money to market an invention of his. Dolly takes him to the track where she helps him pick some winners, as well as winning a race herself.
8. What is the name of Abner Kravits's sister in, "Follow that Witch - (Part 1)"?

Answer: Harriet

Harriet is house sitting for them while they is away. She is played by Mary Grace Canfield.
9. How long has Sam gone without using witchcraft in, "Man's Best Friend"?

Answer: 1 month

Darrin plans a celebration, but it gets postponed by the appearance of Rodney, who is in love with Sam and wants her to run away with him. Disguised as a dog, Darrin lets him into the house. When they finally do get to have their little party, Darrin starts gasping after taking a sip of alcohol. Sam promptly twitches up a glass of water, and her record is broken. Sam replies, "Oh well, there's always next month".
10. Does Sam use witchcraft to help Darrin get the Waterhouse account in, "The Girl with the Golden Nose"?

Answer: No

Larry gives the Waterhouse account to Darrin just after he has told him he can't have it, and Darrin thinks that Sam used witchcraft to change Larry's mind.
Source: Author HorseCrazyKali

This quiz was reviewed by FunTrivia editor ladymacb29 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
6/22/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us