FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Bewitched For DieHard Fans
Quiz about Bewitched For DieHard Fans

'Bewitched' For Die-Hard Fans Trivia Quiz


A variety of questions concerning 'Bewitched' during the 1st thru the 5th broadcast seasons. I'm a Darrin purist, so NO Dick Sargent questions are included!

A multiple-choice quiz by sallyv. Estimated time: 6 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. TV Trivia
  6. »
  7. Television A-C
  8. »
  9. Bewitched

Author
sallyv
Time
6 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
39,636
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Difficult
Avg Score
5 / 10
Plays
9841
Awards
Top 20% Quiz
Last 3 plays: Guest 72 (6/10), Guest 71 (8/10), Guest 99 (6/10).
- -
Question 1 of 10
1. What is the Stephens' address? Hint


Question 2 of 10
2. What is Larry and Louise Tate's son's name? Hint


Question 3 of 10
3. What was the title of the first 'Bewitched' episode broadcast in color? Hint


Question 4 of 10
4. Nancy Kovack played Darrin's ex-fiancee, Shiela Summers to spoiled, evil perfection in several episodes. What renowned symphony conductor did she marry? Hint


Question 5 of 10
5. What actor plays the completely unloveable cad Rance Butler in the season 5 episode 'Samantha Goes South for a Spell'? Hint


Question 6 of 10
6. What grand prize ditty did Samantha come up with to win the Tinkerbell Diaper slogan contest in the 5th season episode, 'Is It Magic Or Imagination'? Hint


Question 7 of 10
7. What actress' mother, Joanna Moore, played the snobby wife Daphne in the 'Charlie Harper, Winner' episode of season 3? Hint


Question 8 of 10
8. In what season did Sandra Gould first appear as Gladys Kravitz? Hint


Question 9 of 10
9. From what cocktail condiment does an unusually paranoid Larry Tate try to extract an imagined microphone ('bug') in the 'Dangerous Diaper Dan' episode? Hint


Question 10 of 10
10. Who does Samantha name as her 'couturier' to the snobby ladies who lunch in the 5th season episode 'The Battle of Burning Oak'? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Jul 17 2024 : Guest 72: 6/10
Jul 17 2024 : Guest 71: 8/10
Jul 16 2024 : Guest 99: 6/10
Jul 12 2024 : Guest 172: 7/10
Jul 09 2024 : Guest 70: 8/10
Jul 07 2024 : Guest 166: 6/10
Jul 06 2024 : Guest 24: 5/10
Jul 05 2024 : Guest 172: 8/10
Jul 03 2024 : Guest 71: 6/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. What is the Stephens' address?

Answer: 1164 Morning Glory Circle

Gladys and Abner Kravitz lived at 1163.
2. What is Larry and Louise Tate's son's name?

Answer: Johnathan

Aunt Clara accidentally created a carbon-copy of the poor kid in the third season episode, 'Accidental Twins'.
3. What was the title of the first 'Bewitched' episode broadcast in color?

Answer: 'Nobody's Perfect'

Is Tabitha a witch? This was part 1 of a 3 part episode, highly promoted by ABC. It was the first episode of the 3rd season. Kasey Rogers Debut as Louise Tate was in Part 2.
4. Nancy Kovack played Darrin's ex-fiancee, Shiela Summers to spoiled, evil perfection in several episodes. What renowned symphony conductor did she marry?

Answer: Zubin Mehta

Kovack also played 'Cleo' the ape-turned-vixen, in the 2-part, season 5 episode 'Serena Strikes Again'.
5. What actor plays the completely unloveable cad Rance Butler in the season 5 episode 'Samantha Goes South for a Spell'?

Answer: Jack Cassidy

Is it a coincidence that this episode was aired at the same time that 'Gone With The Wind' was re-released to movie theaters for the 1st time since 1939? I don't think so...
6. What grand prize ditty did Samantha come up with to win the Tinkerbell Diaper slogan contest in the 5th season episode, 'Is It Magic Or Imagination'?

Answer: Switch To Tinkerbell Diapers: It's Time For A Change

This episode included the introduction of the 'Nanny Dog' named Clarissa.
7. What actress' mother, Joanna Moore, played the snobby wife Daphne in the 'Charlie Harper, Winner' episode of season 3?

Answer: Tatum O'Neal

My favorite episode. This is the quintessential 'Bewitched'!
8. In what season did Sandra Gould first appear as Gladys Kravitz?

Answer: Season 3

It was episode (part 1 of 2), 'Endora Moves In For A Spell'. Part 2 was the season 3 Halloween show, 'Twitch or Treat'.
9. From what cocktail condiment does an unusually paranoid Larry Tate try to extract an imagined microphone ('bug') in the 'Dangerous Diaper Dan' episode?

Answer: A green olive

10. Who does Samantha name as her 'couturier' to the snobby ladies who lunch in the 5th season episode 'The Battle of Burning Oak'?

Answer: Sears and Roebuck

My 2nd favorite episode. A classic that succeeds in taking aim at the exclusionary snobbery and racial superiority of the country-club set. Don't miss it.
Source: Author sallyv

This quiz was reviewed by FunTrivia editor Gamemaster1967 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
7/18/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us