FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Bewitched
Quiz about Bewitched

10 Questions: 'Bewitched' Multiple Choice Quiz | Television


Twitch your nose and find the right answers for the TV show 'Bewitched.'

A multiple-choice quiz by hirschberg. Estimated time: 2 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. TV Trivia
  6. »
  7. Television A-C
  8. »
  9. Bewitched

Author
hirschberg
Time
2 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
2,036
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Easy
Avg Score
8 / 10
Plays
21318
Awards
Top 10% Quiz
Last 3 plays: Guest 3 (9/10), Guest 208 (10/10), 8589 (8/10).
- -
Question 1 of 10
1. What was Samantha's mother's name? Hint


Question 2 of 10
2. What business was Darrin in? Hint


Question 3 of 10
3. Which of Samantha's aunts bungled most of her spells? Hint


Question 4 of 10
4. Who played the aunt who bungled her spells a lot? Hint


Question 5 of 10
5. Who was Serena? Hint


Question 6 of 10
6. What was the name of Samantha's nosey neighbor? Hint


Question 7 of 10
7. What was Darrin's boss's name?

Answer: (Two Words)
Question 8 of 10
8. Who played Uncle Arthur? Hint


Question 9 of 10
9. Who was Samantha's physician? Hint


Question 10 of 10
10. What was the name of the firm Darrin worked for? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Jun 21 2024 : Guest 3: 9/10
Jun 21 2024 : Guest 208: 10/10
Jun 20 2024 : 8589: 8/10
Jun 20 2024 : Guest 172: 10/10
Jun 20 2024 : Guest 73: 10/10
Jun 19 2024 : Guest 23: 8/10
Jun 19 2024 : Guest 96: 9/10
Jun 19 2024 : Guest 70: 5/10
Jun 17 2024 : Guest 108: 8/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. What was Samantha's mother's name?

Answer: Endora

Endora almost never called Darrin by his real name.
2. What business was Darrin in?

Answer: Advertising

Many of the 'problems' in the episodes were because of his business relations and Samantha's family.
3. Which of Samantha's aunts bungled most of her spells?

Answer: Aunt Clara

At one point, Aunt Clara was almost booted and made into something 'useful'.
4. Who played the aunt who bungled her spells a lot?

Answer: Marion Lorne

5. Who was Serena?

Answer: Samantha's cousin

Actually played by Elizabeth Montgomery.
6. What was the name of Samantha's nosey neighbor?

Answer: Mrs. Kravitz

7. What was Darrin's boss's name?

Answer: Larry Tate

8. Who played Uncle Arthur?

Answer: Paul Lynde

9. Who was Samantha's physician?

Answer: Dr. Bombay

10. What was the name of the firm Darrin worked for?

Answer: McMann and Tate

Darrin seemed to be the only one who did any work - Larry took the credit.
Source: Author hirschberg

This quiz was reviewed by FunTrivia editor ladymacb29 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
6/22/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us