FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Dallas
Quiz about Dallas

Dallas Trivia Quiz


These are just random questions from all the seasons of "Dallas".

A multiple-choice quiz by RoseRedSK. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. TV Trivia
  6. »
  7. Television D-G
  8. »
  9. Dallas

Author
RoseRedSK
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
169,682
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
8 / 10
Plays
4533
Awards
Top 20% Quiz
Last 3 plays: jmel2 (7/10), Guest 173 (10/10), Guest 96 (4/10).
- -
Question 1 of 10
1. How many children did Jock Ewing have? Hint


Question 2 of 10
2. How many times was Jock married? Hint


Question 3 of 10
3. How many grandchildren did Miss Ellie have by the end of the show? Hint


Question 4 of 10
4. How many times did Sue Ellen marry J.R.? Hint


Question 5 of 10
5. What was Ray's wife's name? Hint


Question 6 of 10
6. What was the name of Miss Ellie's second husband? Hint


Question 7 of 10
7. What was the name of the woman Cliff married? Hint


Question 8 of 10
8. Pam died in a car accident.


Question 9 of 10
9. Who shot J.R. the first time? Hint


Question 10 of 10
10. What kind of cancer did Mrs. Ellie find out she had? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Jul 15 2024 : jmel2: 7/10
Jul 14 2024 : Guest 173: 10/10
Jul 05 2024 : Guest 96: 4/10
Jul 04 2024 : Guest 86: 9/10
Jul 03 2024 : Lmsmtmkoq: 9/10
Jul 03 2024 : Guest 172: 7/10
Jul 02 2024 : Guest 68: 10/10
Jul 01 2024 : Guest 99: 8/10
Jun 26 2024 : Guest 120: 9/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. How many children did Jock Ewing have?

Answer: 4

There were four, J.R. (John Ross Jr.), Bobby, Gary and then Ray, who was Jock's son from an affair he had.
2. How many times was Jock married?

Answer: 2

Jock was married to Amanda, who was put away for delusions. Then he married Miss Ellie.
3. How many grandchildren did Miss Ellie have by the end of the show?

Answer: 8

1. Lucy - from Gary and Val 2. John Ross - from JR and Sue Ellen 3. Christopher - Bobby and Pam (adopted) 4. James Richard Beaumont - from JR and Vanessa Beaumont (illegitimate) 5. Bobby and 6. Betsy Ewing - From Gary and Val ('Knots Landing' but mentioned in 'Dallas') and 7. Unnamed baby boy - from JR and Cally. 8. Lucas- born to Jenna and Bobby.
4. How many times did Sue Ellen marry J.R.?

Answer: 2

Sue Ellen married J.R. twice, and divorced him twice.
5. What was Ray's wife's name?

Answer: Donna

Ray's wife was Donna Culver.
6. What was the name of Miss Ellie's second husband?

Answer: Clayton Farlow

Miss Ellie married Clayton Farlow, the father of Dusty, one of Sue Ellen's many affairs.
7. What was the name of the woman Cliff married?

Answer: Jamie

Pam was Cliff's sister. He had an affair with Sue Ellen and was rumored to be John Ross's father for a while. Lucy never dated Cliff, but he did date her sister-in-law Afton for a while. He married Jamie Ewing, daughter of Jason Ewing, to get a share in Ewing oil.
8. Pam died in a car accident.

Answer: false

Pam is recovering in a hospital, and decides to leave Bobby. She serves him with divorce papers after she disappears.
9. Who shot J.R. the first time?

Answer: Kristen

Sue Ellen was convinced she shot him in a drunken black out. In actuality, Kristen shot him in a murderous rage.
10. What kind of cancer did Mrs. Ellie find out she had?

Answer: breast

She found out she had breast cancer, and had to have a masectomey.
Source: Author RoseRedSK

This quiz was reviewed by FunTrivia editor ladymacb29 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
7/18/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us